5

хаджи Христо

преди 4 години

Този "Ревизоро", изцяло защитава интересите на руският монополист Лукойл България, чрез руската Българска Асоциация за петролни и газови продукти, които измишльотиха Закона за горивата, за да унищожат средният и дребен бизнес в бранша. Това си е чисто политически проблем и Държавата трябва да се намеси най отговорно. Ако не е дребният бизнес да държи цените по ниско, за да съществува, същите ще се вдигнат с з кинта на литър.

4

Реалист

преди 5 години

Този Ревизоро как може да се нарича Патриот , той е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ , защото убива родният дребен бизнес и дава целият бизнес в ръцете на шепа ЧУЖДИ компании. Така сме паднали под турско робство, заради предател , отворил портите на Царевец.

3

Анонимен

преди 5 години

Да се приеме закон за всеки дупедат при формиране на мешерето да внесе по 500 хилки като обезпечение срещу бъдещи поразии които винаги правят!

2

Я па я...!

преди 5 години

Този Ревизоро е доказано невменяем.Защо държавата се меси така грубо в частния бизнес? Нали бизнеса не беше работка на държавата? Нещо май на някой демокрацията не му харесва.

1

Анонимен

преди 5 години

Гупости един Тесла ако имаше един миЛион тогавашни пари никога нямаше да стане учен, а щеше да иде да се пропие някъде, също и Бил Гейтс и Зукърбърг и много други хора дето са тръгнали от нулата буквално.