42

мак

преди 5 години

Май ще четем за това 3 години. Цифри и цифрички нищо не значат. Това велико председателство си представям като софри и заседания всякакви, говорене и говорене, и какво следва от това, освен похвали за бб? Може би гостите са видели и София, разбира се ремонтирани райони, дето се казва за пред хората.

41

Анонимен

преди 5 години

За кво ми изтрихте коментара жалки долни продажници боклуции. да ви е.б.а председателствата

40

Анонимен

преди 5 години

Интересно как така се самооценяват......

39

Джедай Мастър

преди 5 години

По броя на събитията ли се преценява успешността? Щото съм чел, че количествените натрупвания водят да качествени изменения.

38

Анонимен

преди 5 години

НЕК е пред фалит, БДЖ е пред фалит, всички цени са нагоре, за данъците и таксите няма да споменавам, ще.кажа само за глобите. Иначе сме отличници и сме стабилни и председателството ми е шестица, само дето Шенген няма, реформи няма, пари няма, обаче заемите се множат и кредиторите потриват ръце. Ние не сме Гърция. Нямаме тяхната икономика. Нямаме и остави за продажба.

37

Анонимен

преди 5 години

Съотношението плюс / минус и тук е показател за пожеланията и провала за България и Собственика на ГЕРП !

36

Наблюдател

преди 5 години

Нека другите ни оценяват. Само оценката е лош признак. За 6 месеца председателство или 181 дни - 284 събития много странно.

35

Анонимен

преди 5 години

УСПЕШНО , СМЕШНО, СМЕШНО ! НА ВСИЧКИ НАС ТЪЖНО !!!!!

34

апване и пийване

преди 5 години

Апване, пийване, подаръчета, няколко заклинания от сорта "дайте да дадем", допълнителни безотчетни командировъчни от 304 евро (608 лева!) на ден, и айде бързо в самолета за в къщи! През април имаше и купон с алкохол и полуголи танцьорки, на Европейския младежки форум.

33

нулеви резултати

преди 5 години

Били проведени 284 събития с нулеви резултати!

32

Анонимен

преди 5 години

ОП+ГЕРБ= ОПГерб организирана престъпна група ефективно разграбва България!! Да им имаш абревиатурите! Верно се събраха в едно цяло- тяло

31

Професор

преди 5 години

Всички вие тука които плюете по Генерал Борисов правете като вятъра. Страната е в подем. Имаме воля! Само ГЕРБ! Да живее Генерал Борисов!

30

Анонимен

преди 5 години

Много срещи, много ядене и пиене. Да не сме като австрийците по едно чайче.Как обичаме да се изхвърляме пред чужденците. Комплексарщина на квадрат. Много шум за нищо.

29

Анонимен

преди 5 години

Посмалете ги броя на тези срещи, че не им излиза сметката! Колкото и да са били в действителност, резултатът за българите е нулев!

28

Анонимен

преди 5 години

Тия управляващи и наши и чужди нямат ли..вайбер или други прилож че да си думат вместо да одят насам натам за по едно селфи? Нашият главен туристъ де ли не ходи. Сега да вземе и като Везир да прати Султанка като посланик в Турция при Падишаха!! Евала ашколсун.Само че оня..няма да смее да и приеме акрефитивните писма. Ще трябва после не куршум,снаряд да му леят. И ОП( отвратителните простажи) ше са доволни

27

extremist

преди 5 години

КОЛКО ОТ ТИЯ "СЪБИТИЯ" СА ПО-ЗНАЧИМИ ОТ ДЪВКАНЕТО НА ДЪВКА (ПОНЕ ТОВА ТИКВАТА МОЖЕ ДА ГО ПРАВИ НАЛИ??!!), .....ДА РЕЧЕМ

26

extremist

преди 5 години

У нас са проведени 284 събития - АЙДЕ БЕ; 284 СЪБИТИЯ ЗА 180 ДЕНА~/=1,58 СЪБИТИЯ НА ДЕН ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН ТИЯ НАПРАВО ИЗЛИЗА ЧЕ НЕ СА СПИРАЛИ ДА БАЧКАТ.....ХАХАХАХАХАХАХАХАВ ТИЯ 284 "СЪБИТИЯ" ВЛИЗАТ ЛИ ЗАПОИТЕ, БАНКЕТИТЕ ????

25

МНЕНИЕ

преди 5 години

Яко е - Султанка е взела 20 000 000 лева , за Лиляна не смея да мисля .Няма Главен Прокурор и Медии .

24

Анонимен

преди 5 години

Тази новина ми прави грандиозен кеф! Остава да си решим икономическите, демографските и социалните проблеми и щастието ми ще е пълно ;)

23

Анонимен

преди 5 години

Случайни фирми обслужвали събитията няма. Все са на доверени лица. И слугите работещи в тези фирми намазаха някой лев, но лъвския пай е за господарите им...