13

Анонимен

преди 5 години

Да сервират в бежанските лагери само кучешко и ще ги изгонят, то е харам. Също Соджу и свинско. Апропо Южна Корея е чудесна и браво, че си пази културата.

12

Анонимен

преди 5 години

Тази зараза плъзна по целия цивилизован свят.Крайно време да бъдат изолирани и оставени на самотек и естествен подбор в собствения им ареал на разпространение без помощи от НПОта

11

Анонимен

преди 5 години

Йеменци са една от най-долните касти, даже Меркел няма да ги приеме. Плюс това, в Южна Корея са наблъскани като сардели и е нормално булвално да няма място за тия.

10

Анонимен

преди 5 години

Прави са хората бе. Били са се за тая държава , кръв , гражданска война. Сега е уредена и богата и някой на готово идва , щото имало война в неговата държава. Ами да се бие там и да си извоюва път.Като нашите имигранти видят зор и бягат на вън . После реват ква била България. Тя е такава, каквото и е населението. Като са страхливи мишки винаги ще е такава. Първо бяха комунисти , после мутрите , сега политици , утре нещо друго. Гена куца.

9

муспи

преди 5 години

И корейците страдат от общата болест на ада, - не смеят да кажат думата "евреи"! Че кой ги докарва тези чак от Йемен? Билет за такова нещо може да си позволи само йеменския султан. Успокоение и радост: това е признак за края на яхвето.

8

Анонимен

преди 5 години

Искат в Корея по същата причина, поради която "афро-европейските" мигранти искат в Германия. Южна Корея е много уредена страна с висок стандарт. Но нищо, скоро ще разберат, че не е място за тях.

7

Гост

преди 5 години

Па тея пък какъв им е пролемът?

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Ти си едно много, много умно момче. Подкрепям предложението ти!Дори си мисля, че онези мюсюлмани от Близкия Изток и от Африка, които претендират да живеят в Европа, първо трябва да поживеят десетина години в Северна Корея. Там ще научат много неща, които ще са им полезни, ако впоследствие успеят да се уредят да живеят в ЕС.Също така, в Северна Корея ефикасно ще ги отучат от други неща, които биха ни създали проблеми, ако тези бежанци дойдат сред нас.

5

Прави са

преди 5 години

Преди това са живели в Малайзия и това поражда въпроса "дали вече са имали възможност да поискат убежище"?Прави са корейците да задават този въпрос. Особено когато напира да живее в страната ти някой, който е достигнал до нея, минавайки през държави, които също могат да му предложат добри условия, културата и нравите им са сходни с неговите.Защо тези мигранти искат да се заселят сред народ, толкова различен от тях?

4

Професор

преди 5 години

Да се наложат санкции на Южна Корея.

3

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има Йемен с Южна Корея,тия вече се чудят къде да ги разселват тия камилари,защо не ги пускате на Антарктида по бански или не е хуманно.

2

Анонимен

преди 5 години

Оказва се, че цял свят е на една и съща позиция по отношение на исляма.

1

Анонимен

преди 5 години

Има много бъдеще в Южна Корея.Хубаво е бежанците да се пращат по лагерите на приятелите ни северът.Там ще участват в много интересни научни опити ще се научат на много труд с малко или никаква вода ще изкопаят най-дълбоката закрита мина на света и още куп други спиращи дъхът и оставящи в историята дейности.