13

Victimized

преди 5 години

Истината е, че след военна Германия е изградена като държава която да изкриви всички разбирания на европейците относно национализма. Чрез Германия, ЕС ще наложи подобен натиск върху повечето националисти в различните народи в Европа. Те вече го правят, всички нео-либерални и пост-модернистични медии тръбят, че едва ли не това е най-лошото нещо на света, като единствения им аргумент е австрийския художник и неговата клика, като това дава подсказка за целта на неговата ВОЙНА в световен мащаб.

12

Анонимен

преди 5 години

Двете момчета с които са били заедно в компания с нея,умират при странни обстоятелства,професионално убити,но за това не пишете,нали?Кой ги е убил и до днес не се знае и като че ли не искат да разследват.Много са странните неща около този случай.Тя също е заплашвана и изчезва безследно,но явно е преценила,че е по-безопасно да се предаде на полицията.

11

двоен стандарт

преди 5 години

А убийците от атентатите ги изкарват изпаднали в амок и се влачат дела с години.

10

тръмпеномер1

преди 5 години

Бели хора осъзнайте се, губим войната а вие седите и гледате "тъпо".

9

муспи

преди 5 години

Дайте тогава да осъдим Левски и Ботев, за Опълченците на Шипка да не говорим - открит терор!

8

Хм

преди 5 години

Че то ако написаното в статията е вярно,то тая си е направо за награда!Очевидно става дума за ликвидирани престъпници,нещо като "Правосъдие в мрака"-имаше такъв филм.

7

Анонимен

преди 5 години

Убийствата бяха извършени по заповед на BND (немската агентура) тази *** си е повярвала, че е извършила убийствата !

6

Име

преди 5 години

присъдата трябва да е невалидна, защото за преписвачите от световните медии на заблудата фамилното име може да е цжепе, джепане, парамилитер на бнд, но не е неонацистка, нито е "Цшепе". съдът на садо-мазо-зидарите и тоя път се о-***. без срам, негpамотници.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Въже имат, ама нека се мъчи цял живот, да изгние в панделата 50 години.

4

Анонимен

преди 5 години

Защо до живот?

3

Анонимен

преди 5 години

Краката на Меркел започнаха да се клатят, тая сигурно и муха не е убила през живота си, но ще я заклeймят като популистка ксенофобка фенка на АзГ, после ще я пуснат поради липса на доказателства. Важното е да се раздуха случая да се разклатят краката и на патриотите.

2

Анонимен

преди 5 години

Тая кривоуста баба за кого ли е гласувала?

1

FaceControl

преди 5 години

Лицата говорят много...Вгледайте се внимателно.