44

Анонимен

преди 5 години

СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ ЗА 2018 ФРАНЦИЯ!

43

Анонимен

преди 5 години

Едно ,две ......дрън ,дрън ......2:1 ....

42

Баце Жоро

преди 5 години

Макарона как го е пуснала баба му да гледа мач сам?

41

друг

преди 5 години

джентълмените от Англия - нагънаха усташите фашистинормалността иблагородството водят срещу фашизмаАнглия 1усташи-0

40

Анонимен

преди 5 години

"Когато белите станем малцинство, ще започнем да играем тяхната игра - че сме жертва на расизма и дискриминацията."Когато белите станем малцинство обаче, няма да бъде както си го представяш. Просто ще бъдем доизбити. Единственото хубаво е, че с нас ще бъдат затрити джендърите, ур.одите на дъгата, либе.растите и феминацистите.

39

Анонимен

преди 5 години

Гола на печките беше с ръка!

38

Гoшу

преди 5 години

До ИстинатаПогледни от добрата гледна точка. Когато белите станем малцинство, ще започнем да играем тяхната игра - че сме жертва на расизма и дискриминацията. Никой няма да може да те уволни, защото ще си от бялото малцинство и може да го погнат другите черни, че те дискриминира :) Няма да бачкаме, ще караме на помощи и изобщо ще си живеем живота.

37

Щерю

преди 5 години

Петлите видяха сметката на дяволите...

36

Домагой Вида

преди 5 години

Слава Украини!Братя

35

samo, samo!

преди 5 години

До Анонимен 13 - i az taka, 6e gledame Uevskito vs Colo Colo

34

иванов

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ ФРЕНСКИЯ ХИМН ,МАРСИЛЕЗАТА НОВИЯТ ХИМН НА АФРИКА!

33

Пената от Мировяне

преди 5 години

Всички са допингирани ! Ама си плащат ,да не ги проверяват...

32

отвратително

преди 5 години

Каква Франция, бе? То само ***! Да те е гнус да ги гледаш!

31

Истината

преди 5 години

Пичове, прекалено сте глупави, за да коментирате подобни теми. Не е проблем това, че са черни. Проблем е, че това е умишлена политика за унищожаване на белите хора. Който не го забелязва, или е лицемер, или е глу.пак. И в двата случая не трябва да изказва мнение. Мултикулти е рак за всяко общество. Като станат мнозинство след години, ще видите колко толерантни ще бъдат те и как ще се отнасят с вас, либерални плъхове.

30

пък

преди 5 години

Както бил казвал "Жюл Сезар" - отново здрава неграмотност при журналистите или/и сляпо копиране на чужди статии!! На български въпросния джентълмен е прието да се нарича Юлий Цезар!!

29

Анонимен

преди 5 години

Да живее Африканция!!!

28

А.

преди 5 години

Българинът уж е цивилизован а живее в джунгла, кожата не, но душата му е черна. Нарича се християнин, а КРАДЕ, ЛЪЖЕ и УБИВА. Българинът е голям патриот и е против миграции, имиграции и всякакво движение на хора от една държава в друга, а в същото време милиони българи са в чужбина.Да не говорим за правопис и правоговор - пълна трагедия.Иначе самочувствие има, но както се казва На гол тумбак чифте пищови...

27

Анонимен

преди 5 години

Не обичам расизма и ***

26

ромалеееееее

преди 5 години

"Прави впечатление, че по празнични поводи се събират повече цветнокожи французи."Нормално и те като нашите цветнокожи-дай им само ядене и пиене на аванта.

25

Чичо Митко

преди 5 години

Представителя на черния континент успя да надвие Белгия, но на финала ще бъде прегазен от препилите с новичок островни диваци.Епичен двубой се очертава.