9

Драгалевски Ман Гел

преди 5 години

Ако са го спипали без билет идио....те от грдската дебилност,пардон - мобилност,спукана му е работата.Те бият и не прощават на възрастните гратисджии.С ромеите не се занимсват.

8

Анонимен

преди 5 години

Защо Борисов не търси човека?До кога ще го търпим тоя?

7

Мба

преди 5 години

Кърка си с някое бабе...

6

3D принтирана рикия

преди 5 години

Хич не се косете. Сигурно е при някоя еротично настроена баба. Я колко тийнейджърки редовно изчезват и след 3-4 дена като начешат катерицата и се връщат :-D

5

Анонимен

преди 5 години

Дано човека да е жив, здрав и невредим! Дано да го намерят! Горкото семейство, личи им, че са притеснени за техния скъп близък и роднина. Дано да има добра новина!

4

Анонимен

преди 5 години

Ем слага се един предавател на гривна на крака и готово.

3

mery

преди 5 години

Дано да намерят дядото жив и здрав! Жалкото, че в България много от близките на възрастните хора не могат да си позволят да ги настанят в дом за стари хора или да наемат човек, който да се грижи за тях докато са на работа. Колкото и да ти е тъжно, и да те боли понякога се налага да заключваш стария човек/родителя си/ !

2

Анонимен

преди 5 години

До1! Не е ли подсьдимо и нечовешко да заключваш баща си като затворник вместо да му покажеш уважение на тая вьзраст?

1

АНОНИМЕН

преди 5 години

Тези възрастни хора за огромен проблем от това естество за близките си. И аз имам баща на 85 години , когото сме принудени да заключваме , защото ако излезе макар и в малък град като нашия не знам на къде би хванал. Един друг мъж на около 75 също изчезна от близо месец и нито следа от него.