14

Анонимен

преди 5 години

Епъл е на върха защото създава технологии и ги вгражда в живота на хората.Китайците са евтини копировачи и крадци, затова ще продават евтини дрънкулки. Другите копировачи са руснаците, но те съвсем нищо не могат да направят. Дори лосионите им за вана са менте и си тровят хората.Не е случайно, че всички искат да емигрират в САЩ.

13

Анонимен

преди 5 години

Столенберг винаги така си гледа по време на криза. Те за това са го избрали, защото ако е някой по - войнствен току виж започнали война без причина...

12

до 11

преди 5 години

леле, Тръмп им е** м***та на срещата с НАТО и това е само началото, няколкото минути дето външните медии излъчиха от думите му към Столтенберг, така твърдост и "огън и ярост", тия евро-дженсдъри не са виждали скоро. Столтенберг, гледаше като изпусналсе в гащите и не знаеше какво да каже!! Евро-медиите напълно контролирани от Брюксел, трябва да започнат с дезинформацията и пропагандата, щото става лошо!!!! Шефа им САЩ в лицето на Тръмп, вече не ги търпи!!!!!!!!!!!!!

11

до 10

преди 5 години

САЩ е велика държава, но последните 8 години президента Хюсеин Обанана, сътрудник на Сорос и национален предател, не само се опита, но успя да я превърна в либерална септична яма от мигранти, ***, феминистки и всякакви такива ***. Затова и лещояди като Китай използваха да се накрадат колкото могат. Не знам, дано 2 мандата на Тръмп им стигнат да си стъпят на краката. Иначе, целият свят ще стане като Съветският Съюз на Европа - самоназначаващи се, бюрократи комунисти!

10

Гoшу

преди 5 години

Единственият двигател на прогреса и цивилизацията в момента на планетата Земя е САЩ. Всичко живо краде като лудо от тях, най-вече дръпнатите и бояришниците и после го представят като свое постижение. Китай се сдоби с изтребител 5-то поколение, след като откраднаха чертежите чрез хакерска атака от американците. То и с всичко е така

9

Анонимен

преди 5 години

Ей така в Китай правят всичко...

8

к0нсерва

преди 5 години

Балгариня не знае какво е интелектуална собственост, защото никога не е притежавал такава, за това гледа несериозно към тези неща!

7

Анонимен

преди 5 години

Да, да, знаем, че приемате много насериозно защитата на вашата интелектуална собственост, иначе нямаше да патентовате правоъгълника със заоблени ъгли.Иначе като копирате (разбирай крадете) - няма проблеми, а?

6

Анонимен

преди 5 години

браво на епъл, аз колко софтуер и бази съм прибрал, поне десет компании благоволиха да споделят информацията си с мен. никой не те следи, никой

5

Пепа

преди 5 години

Тва е нечовешко.

4

пророк

преди 5 години

2 манданта на Великата Бяла Надежда Доналд Тръмп и с комунистическият ЕСССР и комунистите в Китай е свършено!! Номенклатурата в Брюксел, ще е първа!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Да бе, защото срещу Епъл няма нито едно патентно дело. В тая сфера яко се присвоява ноухау от другите. Осветляват се някои случаи, други не. В контекста на "търговската" война между сащ и китай, може да се намери някакъв отговор на точно този случай. Може да няма и нищо конкретно, а само да се вдига шум, защото доколкото пише в статията, става дума за бази, а не за кражба на готови алгоритми.

2

Мужик

преди 5 години

Нищо ново под слънцето! Де що е комунист от Русия през България до Китай само крадене им е в главата. После велики били, ама нито едно научно откритие променило света към добро не е създадено в Китай или Русия а в Европа и Щатите!

1

Анонимен

преди 5 години

Промишлен шпионаж. Щели са даспестят хиляди човекочасове работа и накрая да прадават някой недодялан клонинг.