55

Анонимен

преди 5 години

"Турция се е бояла от нашата военна мощ !"Хаха. Това е най-голямата смешка. Преди 1989 година руснаците ни подаряваха оръжие само колкото да можем да задържим нахлуване на Турция до 48 часа, докато дойдат танковете и корабите от Украйна. Никой не си е правил илюзии, че можем да се опрем на турците.

54

Анонимен

преди 5 години

Райчев е неосъзнат триполов еврохомосексуалист, рано или късно ще осъзнае, че трябва да си смени пола.

53

Анонимен

преди 5 години

Андрей Райчев- върл марксист-комунист. Той е един от тези, които си разпределиха държавната собственост след 1989 година, когато всичко държавно трябваше да стане частно.

52

КуКлус

преди 5 години

При бай Тошо е нямало еврозона и подобни ****астий ! Имало е страхотна армия и гражданина не можел да изхарчи 20 лв в магазина ? Турция се е бояла от нашата военна мощ ! Какво стана какво се обърка ? Евро*ейската зона Евро*ейския съюз ? Русия ни била виновна след като тогава се надпреварвахме да изнасяме продукция за Русия на добри пари ? Какво се обърка че Русия е виновна , а САЩ и ЕС са светата благодетел ?

51

ЕВРОПЕЙСКИ ЛЕГИОН

преди 5 години

До ДА СЕ ИЗТРИЕДа имат прилична заплата и осигуровка!!!!!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Целта разбрахте ли я сега защо наводниха европа с бежанци?За да се съгласим в отчаянието и безредиците в единна европейска армия ,после полиция ,прокуратура .... Започнат ли с обща армия .съд,прокуратура -всичко едно .Това значи заличаване на нациите и народите.Вместо президент и премиер, правителство -сенатор ще ни спуснат . Болните мозъци искат да заличат историята , традициите,индивидуалността на народите!

49

ДА СЕ ИЗТРИЕ

преди 5 години

ДА ВИ П И К А Я НА ЕВРОЗОНАТА--ВЪПРОСА Е КОЙ ЩЕ ГЕПИ 46 МИЛИАРДА ВАЛУТЕН БОРД---НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА--ЩЕ СЕ ИЗТРЕПАТ ЗА ТЕЗИ ПАРИЧКИ--ЕВРО ЗОНА..АКО СЕ ВЪВЕДЕ ЕВРОТО НИ ЧАКА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ГЛАД И МИЗЕРИЯ--ПИШИ Я ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕГАЛА-ОТПИШИ Я...ПРОСТАЦИ ЛАКОМИ...!!!!

48

Анонимен

преди 5 години

До гео меоУмерения либерализъм не е голям проблем, даже в някои аспекти е градивен, но крайния либерелизъм установил се в Европа води до деградация и тотален обществено-икономически фалит по подобие на комунистическата утопия.

47

ЕС-осовец

преди 5 години

Европа вече загуби всичко, включително земята си, която подари на африканци и ислямисти!

46

Анонимен

преди 5 години

Орташкото агне и вълците не го ядат...

45

Анонимен

преди 5 години

армия, за какво ни е тоз политически инструмент за войни, репресии и диктаторство ?армията е бизнес, най-високо платеният бизнес на планетата.няма как този бизнес да изчезнезатова трябват войни и армии и оръжия.

44

До 44

преди 5 години

Защото другарю практически Асад няма кон и е играчка в ръцета на кукловода базиран в Кремъл. Дори на иранците не им пука за Асад и биха се отървали от него в първия удобен момент. А и в Сирия ситуацията е много сложна и пряка намеса на САЩ, би означавало много по-голям конфликт.

43

гео мео

преди 5 години

Либерализма противоречи на милитаризма, не виждам как ще стане, трябва да се смени политическата система и лидерите, идеологията изгражда войници, не става просто да му дадеш пушка и да бяга.

42

Анонимен

преди 5 години

До 41...Защо тогава оставиха Башар Асад да си разиграва коня...ЗАЩОТО НЯМАХА НИКАКЪВ КЕЛЕПИР ОТ СИРИЯ...

41

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаТочно там е проблема, че Европа е абдикирала, тя вече не е фактор на световната сцена, на Европа и дай, гей-паради, бежанци, феминстки, вегани и т.н. Европа смята, че САЩ е длъжна да свърши мръсната работа, а тя като една примадона да се цупи и мърмори, как било нехуманно, как войната била лоша, как така не можело нищо да се реши и т.н. Европа нито може да се защити, нито е в състояние да налага интересите си по света, ние си го кара на принципа, че това е работа на САЩ.

40

Сата НАТО

преди 5 години

НАТО и ЦРУ платиха на турския убиец да застреля руския посланик в Анкара.-Може и така да е.Важното е, че се получи красиво.

39

До 31

преди 5 години

Другарю доктрината на САЩ е да налага своя интерес във всяка точка на света, защото могат и имат такива. Налагането на демокрация е просто параван, както твоя идол кремълски гном, използва ситуацията в Украйна за да окупира Крим и да си спаси военна база. Силните трябва да наказват и подчиняват по-слабите, но създаващи проблеми държави, за да има стабилност и световен просперитет. Да оставиш клоуни като Касдафи и Садаам да си разиграват коня е признак на слабост, нерешителност и глупост.

38

Сата НАТО

преди 5 години

Слепи котенца, които си изкарват хляба в някоя квартална бакалия или нощна охрана, моля да не коментират политиката на свръхдържава с 500 млн. население. Може да имате само пристрастия, но нямате поглед върху реалностите.

37

Барселона

преди 5 години

До 32...Посочими една държава скоято Европа да е имала проблем...и да е искала САЩ да се намеси...Една ми посочи....

36

kkk

преди 5 години

До Доктор Сър ПичукНе знам каква история си чел!