12

ИПОН

преди 5 години

До АнонименЛуд ли си,*** ли си,*** ли си или и трите заедно....

11

Анонимен

преди 5 години

До гостАбе тук поне няма жертви, а виж какво стана в Япония.Оня престъпник Шиндзо Абе не направи нищо и стотици японци загинаха.Глупаците не се сещат дори да му поискат оставката.

10

Анонимен

преди 5 години

НЕ

9

Анонимен

преди 5 години

Днес има статия за наводненията в Япония, къде има не просто щети, а стотици жертви. Така че не е лошо да си дадете сметка, че каквото и да се направи риск винаги съществува, защото все още човечеството няма знанията да контролира климата на Земята.

8

Анонимен

преди 5 години

До гостЯ ми кажи в коя точка на света, са се справили с наводненията? Пишеш си дежурните, до болка клиширани глупости и си мислиш, че си открил Америка. В крайна сметка има възможни, има невъзможни неща, държавата не е божество, държавата не може да те обслужва от до, прави се онова което е възможно към момента.

7

Анонимен

преди 5 години

Сигурно можем да изградим инфраструктура която да предотврати до някаква степен наводненията във врачанско, въпроса е колко ще струва това на обществото, можем ли да си го позволим, обосновано ли е въобще да се влагат такива колосални обществени ресурси. Фактите си, че никога не можеш на 100% да се застраховаш от природни бедствия. Очевидно е че в този район риска от наводнения е много висок и местното население трябва да се приспособи жилищата, стопанствата си и т.н. така че да сведат щетите.

6

гост

преди 5 години

До АнонименТук не стои въпросът за застраховка! Каквато и застраховка да ти се изплати, нищо не е същото, да не говорим за преживяното! Питам, къде беше държавата четири години и не направи нищо, за да не се случват вече такива трагедии!? Застраховката няма да оправи язовирите и реките, които не са задължение на гражданите! Предупреждават за евакуация, струпват се областни управители, заместници и тем подобни, дават интервюта и голяма загриженост, без да са си мръднали пръста преди това!

5

Анонимен

преди 5 години

До бгСмея с глас на "специалисти" като теб - всички реки преминаващи през населени места в Германия били облицовани с камък или бетон? Я посочи къде коритото на Рейн е облицовано с камък или бетон? Простаците да мълчат, за да не стават смешни и жалки.

4

Морски

преди 5 години

ГЕРБ са крадци.

3

Анонимен

преди 5 години

Ама тези жители на Мизия тъпо и упорито отказват да си затраховат имуществото! Преди години ги отнесе и сега пак, вой до небесата... Ми, никой не ви е длъжен бе!

2

бг

преди 5 години

В Германия всички корита на реки в зоната на населени места са облицовани с камък или бетон ,за да не се задръстват с растителност и да причиняват наводнения. Оправете коритата на реките в населените места и въпросът ще бъде решен. Екозащитниците да се грижат за растителността извън селищата.От дължината на една река едва 1 процент е в селища и трябва да бъде обезопасен.

1

Стипе

преди 5 години

Не е добре Бойко трябва даоправи страната.