30

Петър

преди 5 години

Доколкото знам, треньорът и три от момчетата са апатриди - хора без гражданство, които нямат никакви граждански права. Силно се надявам покрай еуфорията от успешната спасителна акция и героизирането на треньора, този проблем да бъде решен, защото Тайланд само би се гордял с такива граждани!

29

Клементина

преди 5 години

До Анонимен под номер 11Има голяма разлика, г-жо, между този случай и трагедията в Лим. Тайландският ръководител е давал от водата и храната си на децата, посветил е времето си да ги спаси. Учителките от Лим бързаха да спасят първо себе си и чантите, една водеше и седемдесетгодишната си майка - с билети като комисион от парите на децата. Затова хората ругаеха и ги обвиняваха. Така че - може да е много cool да презираш народа си, но.. Аз пък си мисля: ами ако децата бяха загинали? А треньорът не

28

Аз

преди 5 години

"При това на входа на пещерата е окачен огромен знак, който предупреждава за опасност."... И въпреки всичко тоя юнак вкарва момчетата в дупката ! Това ли е геройството ? Или бесно его, самонадеяност и абсолютна безотговорност към живота на децата ! Герой е загиналия водолаз ! Бог да го прости!

27

Радост вкъщи

преди 5 години

Бойко е виновен!

26

БайХай

преди 5 години

Интересно как тези тайландци говорят като варненци:никога ни бих хвърлила вината върху теб"

25

до 21

преди 5 години

преди да пишеш бъди малко ПОНЕ в крак с времето което живееш.стой си пред пц ,то може дати обясни всичко, ***

24

Аз

преди 5 години

Водолазът отиде курбан

23

Анонимен

преди 5 години

Живи и здрави да са всичките.Догодина да ги заведе на някой 8-хилядник без кислородни апарати. Ще ги спасяваме, кво да прайм.

22

сара

преди 5 години

Колко различна е гледната точка на тези хора. Виждат доброто дори и там, където не бихме си и помислили. Мъдри и големи ! Една шепа хора да се опитат да ги разберат значи ползата ще е безмерна. Да си добър и смирен е най-великото благо на света.

21

Българин

преди 5 години

Голям!

20

Щом казвате

преди 5 години

E, и един водолаз умря заради него, но като сте казали, че е герой...

19

Анонимен

преди 5 години

Явно светът се побърква и аз често не разбирам много неща напоследък. Вместо този човек да бъде заклеймен, защото заради една своя прищявка щеше да погуби десети детски животи, те го обявяват за герой. Ами ако операцията е неуспешна, тогава какво? Не мога да си обясня подобни абсурди.

18

Анонимен

преди 5 години

Абе 2 седмици само с тия *** ни занимавате. Ако това се беше слу4ило тук в мутроландия дали тези изобщо щяха да разберат. Таилант е на за=дника на географията кво но боли фара за тях.

17

Шопо

преди 5 години

До До данъкоплатецАбе оно и Костовото ,Сакскобурготското и Тиквеното управление не са по-добри от тия на Луканов и Виденов...

16

Georgiev

преди 5 години

Ако това беше станало в България, сега всички щяха да пишат коментари: "А сега кой ще плати"?

15

До данъкоплатец

преди 5 години

Данъкоплатецо,хилядите български деца хванахапътя много,много преди,, драгалевския айдук"Всички помним 90-94 година когато отвориха границите и повече от 1 милион млади хора напуснаха България.И тези които ги прогониха и това което ги прогони всички живели по това време знаем кои са.Четете историята както дявола ,но всички помним Тошовото,Лукановото и Виденовото управление до какъв ,,РАЗЦВЕТ" доведе България.ЕЙ,докато има чугунени глави ,без грам разсъдък ,ще се борим с ,,вятърни мелници"

14

Анонимен

преди 5 години

Това ако беше в България Бг-мамите досега да го бяха заклеймили и проклели до 9-то коляно

13

Бгр

преди 5 години

Колко пари трябва да платят децата за спасителната акция? Защото, ако такова нещо ти се случи в България, със сигурност след спасителната акжия ще поискат кинти.

12

Анонимен

преди 5 години

В други статии също пишеше, че не ги е завел той, а те сами са си накупили храна и напитки и са влезли вътре. Нямам представа каква е истината, но при всички случаи, треньорът е герой. На всеки може да се случи да вземе погрешно решение в даден момент, но именно благодарение на него те са живи. Представете си изобщо какво е да стоиш 1 седмица в пещерата без някой да знае, че си там, крепейки се само от надеждата, че някой ще те намери. Това е направил той за тях, дал им е надежда. Това е много.

11

Анонимен

преди 5 години

Толкова добри хора!