33

Manson

преди 5 години

Майтап, да не е някои да си увеличат фона на снимката и мирогледа си ,не бъдете релсови ,цял живот бря ...братя бълхари!

32

999

преди 5 години

ПРОЧЕТАХ 1 2 3 4 КОМЕНТАР И СПРЯХ ДА ЧЕТА !ПЪРВО И ЕСТЕСТВЕНО МАТЕРИАЛА Е НА НАШАТА ЛЮБИМА НЕМСКА АГЕНЦИЯ !ВТОРО - АМИ БЪЛГАРИНО ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПЛЮЕШ И КЛЕВЕТИШ ! ОТ ТВОЙТА УСТА НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ , ВЕРОЯТНО ЩОТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА А СИ Е ПРОСТО ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ И ЗА ВСИЧКИТЕ НЕСПОЛУКИ НА БЪЛГАРИНА Е ВИНОВНА НЕ ТУРЦИЯ А ЕРДОГАН !ВЪПРОС КЪМ НЕМСКИЯ ПРОВОКАТОР :МЕРКЕЛ ВЕЧЕ Е 4 ТИ МАНДАТ В ГЕРМАНИЯ ?ТЯ ЗАЩО НЕ КОЛИ И БЕСИ ?ВЕРОЯТНО ЩОТО ВИНАГИ Е В КОАЛИЦИЯ ?

31

Armagedon

преди 5 години

Какво всъщност е демокрацията? Ами нещо много просто.Привиден хаус ,зад които стои една много добре подредена система (капитализма), която работи единствено и само в полза на богатите олигарси,не на обществото или на така наречената "средна класа".В Р. Турция обаче пирамидата е обърната за разлика от тази в западните демокрации. и това Президента Ердоган не веднъж го е споменавал. Затова и клаустрофобията им е насочена срещу него.Съветвам ги да слушат класическа музика .

30

Дедо Пич

преди 5 години

Алчността не прощава! Тя замъглява съзнанието на болния от алчност и не знаят кога да спрат. Обикновено след това е вече късно!

29

...

преди 5 години

Бре не знам *** знам, че след всеки диктатор "страната" му се е оказвала в такива гуйна, че не могат да се изчистят със столетия! Виждали сме го виждаме го и май май ще продължаваме да го виждаме! Инак нека си управлява ердуганя, само да не се изказва, че искал да завземе целия балкански полуостров щото тогава мое да види кон боб яде ли!

28

Ерджолан

преди 5 години

Мустакатия диктатор си мисли че ще е вечно жив и здрав и на върха ама само да покаже малко слабост което е неизбежно един ден и всички репресирани от него ще скочат и ще го стъпчат като *** както Садам и Кадафи, ще има голям късмет ако избяга да си харчи парите нейде в изгнание като омразния му Гюлен.От най-високо падането е най-болезнено!

27

Анонимен

преди 5 години

материалчето е с пропагандна цел и цели русия и египетв двете страни обстановката е съвсем другаи ако не бяха египетския и руския президент държавите сега щяха да са като сирия и ирактова устройва най-много американците и това им е целтаа от ердоган те няма да се откажат и той го знае много добрезащото нямат избор- освен турската армия друга в европа дето е на нато нямаи ще говорят едно а ще вършат друго както винаги- а разни лЕлки ще преписват за да докарат някой лев - гнусно

26

Анонимен

преди 5 години

МИ ИСТАНБУЛ СИ Е, РОЖБО, НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ МАЙ.

25

Анонимен

преди 5 години

Досущ като в бойколандия - въпросът е га баце ще слезне от трамвая?

24

Анонимен

преди 5 години

Тоя им го вкара четвъртит и го завърте.А тия се радват ли радват..Интересно, ердо им го вкарва на турците, пък ревеш ти :)

23

Анонимен

преди 5 години

2020 г Проливите минават под международен контрол..Това пък кога го измисли?

22

Анонимен

преди 5 години

До Юнал ДжемиловНе, виждам едни леваци, които при Лепанто ядоха бой от венецианците.

21

Анонимен

преди 5 години

Те с турските условия няма как да се съобразяват след като 2020 г Проливите минават под международен контрол.

20

Анонимен

преди 5 години

Кой е този град "Истанбул"?

19

Су 34

преди 5 години

До ЧеститоТо от 25 милиона 5 са българи, 5 са гърци, 5 са арменци, 5 са кюрди и пет са араби.А честито!

18

Честито

преди 5 години

Истанбул - 25 милионаБългария - 5 милиона

17

Анонимен

преди 5 години

40 МИЛИОНА РОБИ СИ ИЗБРАХА НАЧАЛНИК.Браво, машалла, ашколсун и пр. и пр.Да ви е честито е.ане до живот.

16

Анонимен

преди 5 години

Турция е там където си е. На най-важното от геостратегическа гледна точка място. ЕС ако иска да разширява влиянието си ще трябва да се съобразява с турските условия. В противен случай си остава затворена там където си е и пътят и към новият център на изток остава затворен. Това се отнася не само за ЕС, но и за всички сили борещи се за надмощие в най-важният и ключов регион на света.

15

Факт

преди 5 години

Напълно нормално и естествено развитие за Турция,отговарящо на същността и!Какво друго да се очаква?Тя си е азиатска страна и ТАМ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ!Всъщност тия,които искаха да я натикат в Европа са сгрешилите,тука няма място за Турция!Добре че стана така,та и слепите да го разберат!Good luck,Erdogi!Turkey in Asia forever!

14

Анонимен

преди 5 години

Ердоган бил заявил следното: "За мен демокрацията е като трамвай. Когато пристигна до целта си, слизам от него"Че само за него ли?