319

ъъъ

преди 5 години

истински американски папагал

318

nina

преди 5 години

До Анонимен /330/: Може да е успял, но НЕ Е ЧОВЕК!Ной е едно злобно, дребничко човече с наведена главица, което не може да се побере в кожата си, че Президентът не обръща внимание и не отговаря на заяжданията и обидите му.Точно така, г-н Радев! Все едно,че не съществува РП. Впрочем, и като президент си беше така - дърпаха му конците, фактически-него го нямаше!

317

nina

преди 5 години

Този вече съвсем е мръднал. Заради непремерените си приказки "...направи опит /Президентът Радев/ да разедини ЕС", дали не заслужава да бъди подведен под отговорност?

316

Анонимен

преди 5 години

Щом Роската се е оправил в Бундесрепублика и си изкара мандата докрай и щом Бог му е дал четири дечица (лека му пръст на едното и да му е живо и здраво четвъртото), той е един успял човек!

315

Германец

преди 5 години

Ако Арбайтсамта не видеше пред себе си грамотен човек-посредник за осигуряване на работа на български строителни работници на територията на Бундесрепублик Дойчланд и правата на тези хора не бяха гарантирани (проверки се правеха по всяко време) никой не получаваше работа. А това, че си син на комунист си беше чиста антиреклама. Така че, не пишета за неща, от които не разбирате. След влизането ни в ЕС всеки се оправя сам, ама пак трябва да знае немски.

314

хорни супер клас

преди 5 години

праведната шотладска пастирка традиционно за закуска глъта мъка маьонеза; на обед семенна експлозия а вечер след изпълнение на Одата на радоста на кларинет с едно око пие пие и пие и шотлее шотлее и шотлее, до като се пастьоризиратова е накратко описанието на шльоханската пастърма по Викепедиъ.рогата са естествен прираст на ЕГНето Рузен Десиналилуеф

313

Анонимен

преди 5 години

И как, по-точно, червените връзки на баща му са улеснили контакта му със западногерманските служби по заетостта? Може би, все пак, добрият му немски и добрите му инженерни познания са му помогнали? Поне малко?:) КИСЕЛО Е ГРОЗДЕТО ЗА МНОГО ХОРА.:)

312

Росен се разболя

преди 5 години

Кеворк:Днес прочетох /в 24 часа/ с превелико удоволствие поредното интервю на Плевнелиев.Казано накратко: Пастирка поучава Генерал.Този сблъсък е достоен за четката/перото на голям художник.Ето какво казва Гуруто за Радев:Радев е първият президент популист на България. той направи неуспешен опит да раздели ЕС по темата за санкциите срещу Русия; няма никаква тежест на запад от София;Путин откровено се подигра с Радев той няма тежест и в Русия и тн и тн

311

Анонимен

преди 5 години

Аз мога да напиша нещо добро за Плевнелиев. Винаги е изглеждал добре, облича се добре и говори чист и правилен български език. Имам преки наблюдения от "изнасянето" на български работници в Германия и да ги наречеш "роби" означава да нямаш никаква представа от тая работа, защото в Германия е много трудно някой да работи като "роб". Справка - Арбайтсамт-а. Радев например изглежда като глътнал ***. А Слави Трифонов е заприличал на в.а.м.п.и.р. Не знам как е със здравето, но изглежда зле.

310

Гост

преди 5 години

Радев не става за президент. И той не е добър за тази работа. Фалшив е. И да, популист е. И не е обединител. Много точно казано.

309

Иванов

преди 5 години

Какъв човек трябва да си ти, господин Плевнелиев за да се навираш пак в политиката. Борисов те направи политик. Ти в политиката стана за посмешиште. Но не го съзнаваш. Хората те подиграват за какво ли не. Вместо да се скриеш и да си живееш живота продължаваш да се резилиш. Хората не те искат, до гуша им дойде, дотегна им. ***! Евроатлантически ценности няма!!! Разбери това! Няма!

308

Росен е велик

преди 5 години

Президент Росен е алгебраик-вишист. Той добре е сметнал и се държи според корените на уравнението така както функцията вели, за да се чувства извисен деПераст прелитащ на полетата осеяни с тикви и замерайки ги с найЛа да ги хока на майка, татко и бойфрендо на таткото и неговата съпруга Георги.

307

Я гледай

преди 5 години

До Колобър 300 Партизаните са били обикновени бандити.Гешев ги е избивал като пилци.Партизони са били руските през ВСВ.Те са се били за Родината , а нашите да съборят властта.

306

Пенсионер

преди 5 години

До не може да бъде 296 Теб те е срам , аз пък се гордея с Превнелиев.Умен човек , с визия и най вече евроатлантик. Точно такъв човек ни тряба. Ако беше решил да са кандидатира отново , печелеше одмах. Добре че не сме президентска република, че Радев вече да ни е подарил на Късия.

305

Една добра идея

преди 5 години

До АнонименВерно!Роско трябваше да се кандидатира за нов мандат!Щеше да е забавно да го видим класиран зад Митьо Пищова!

304

Хахахахха

преди 5 години

Кой въобще му дава трибуна на тоя тапир бе?!?! Взел и оценки да дава на хора дето са нива над него! Да си гледа там новата къща със синоптичката и да не ни занимава с глупости на търкалета! Като президент беше пълна излагация, абсолютен *** и дръвник!

303

Nnn

преди 5 години

Питам се, докога лицето-тапет ще шета в публичното пространство.Докога комунистически дейци ще ни учат на политика.Вместо да си харчи червените парички и да си гледа синоптичката, на политик ще се прави. Като е такъв политически разбирач, що не се яви на изборите за президент, а се покри като мишок, какъвто всъщност е.

302

Анонимен

преди 5 години

Роска ! Пак се кандидатирай ! Да та *** в анимационния герой !

301

Да г-н президент

преди 5 години

Президент Плевнелиев ще Ви го кажа на френски,, Уи монсеньор президант"! Първата част е за вас, а втората е за президента Радев!!!

300

дедо на 95 г

преди 5 години

А бре, момче,що си не гледаш синоптичката и да оставиш политиката на хора, които разбират от нея? Така ли не ти увря простата тиква да разбереш ,че в България ,народът мрази дясната политика изначално?Прочети Историята на държавата ни от 1878г до 1944г и ще разбереш защо.Помним хубавия живот по царско ,па и съм слушал от баща си за времената около 1923г, когато се разстрелват хора по улиците без съд и присъда само, защото са искали да живеят по-човешки! Айде не се изживявай като велик ами се ск