26

Анонимен

преди 5 години

Като не им е купувал апартаменти и коли като нашия чалгарски осеменител Коко за извършените услуги така ще е.

25

Анонимен

преди 5 години

Я американския съд да не се занимава с глупости, а направо да почне да разследва тия леки жени известни още като актриси за проституция и шантаж на известни личности.

24

УРВИТЕ

преди 5 години

В НАСТАПЛЕНИЕ--НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ДА СЕ СТАНЕ НЕЩО КАТО АРТИСТКА,ТРЯБВА ДА СТАНЕ ПЪРВО АРТИСТКА В ЛЕГЛОТО--ВСИЧКИ АРТИСТКИ СА УРВИ--ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО--ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С УРВОЛЯКА НА АМЕРИКА И ЕВРОПА...

23

666

преди 5 години

Оттук нататък сексът само пред трима нотаририуси и кино екип, които да заснемат и потвърдят, че сексът е с лично съгласие на двете или трите страни.

22

Нищо ново

преди 5 години

Това е цената на славата.Питйде нашите фолк маймунки какво са преживяли :) хахах

21

Анонимен

преди 5 години

Въпросното движение е доста лицемерно. Когато техен член беше обвинен в сексуален тормоз, всички (барабар със СиЕнЕн) се вдигнаха да я притискат че той е невинен и тя преекспонира.

20

Мъж

преди 5 години

И мен така ме изнасилиха преди доста години. От работата две колежки ме извикаха след работно време под предлог че ще обсъждаме бизнес въпроси. Но като отидох там, те започнаха да ме малтретират сексуално като се разсъблякоха, започнаха да се целуват като накрая ми се нахвърлиха. После ми се губят часове, но колегите са ме търсили с полиция защото ме е нямало два дни. Ужас ви казвам. Та къде да пиша за това и да искам малко слава и едни 100 000 евра за сексуален тормоз?

19

младен

преди 5 години

До Бен ГанИма време. Явно още си и удобен за нещо. Хубаво е да разбереш за какво точно и да продължиш да си и удобен че иначе....жална ти майка.

18

младен

преди 5 години

Сега чакам нашите плеймейтки, актриси и хай-лайф кифли да почнат със същото.

17

младен

преди 5 години

"сек_суален тормоз" - да си поискаш и да не ти пуснат!!!Тия дето подскачат за това подскачат - никой не ги е уважил.

16

Анонимен

преди 5 години

Те Иран за това ги "репресират" ония разгащените със забрадките, за да не стане и при тях така. Следва срив на раждаемостта, взрив на чалгализацията, упадък на културата, а за капак - пристига Химериканския флот и налага демокрация, щото видиш ли, ***-фемино-лес.бийките на можели да колят и бесят.Ай няма нужда.

15

Дръндер

преди 5 години

От сега нататък мъже искайте подпис, че сексът е бил по взаимно съгласие, за да не могат тези бабички от "#Аз също" или по-скоро "#Аз нищо" да се възползват и да ви съдят. Сори ама това е, е смешно. И какво? Изнасилвал я е 2 години? Във Франция има институции от преди тези 2 години и отпреди да се появи това "#Аз също". Я моля ви се! Тия станаха като глобалното затопляне. Ако не сте с нас сте против нас и ще ви съсипем!

14

леле

преди 5 години

Тръгнала с *** напред да прави кариера а сега "се е чувствала притисната за това от професионална гледна точка."Бре,бре бреееееееееееееееее

13

жена ти

преди 5 години

До Бен Ганкогато станеш известен и богат :)

12

аз-ът

преди 5 години

Аве не знаете кво е. В Берлин където основната работа е или за правителството или в НПО-та, фондацийки, галерии и институти и прочие нищо-правещи-места либерастията е коронясана. 50-годишна чичка дърт мъж идва в парка, разпъва хавлийката и почва се пече дибидюс, висят му карантиите пред децата. Там жена не смееш да я пипнеш бате, ще те побърка. То и па мъжете едни хубави високи, стегнати, поддържани, жените разплути (чужденките са хубави оначе) и те много обръщат и затова резбата с други мъже.

11

Дед Хасан

преди 5 години

Когато си пробиват път към славата тези "дами" не се колебаят да минат през лоето и да е легло. После добиват смелост да се жалват от висотата на положението си. Никоя не е отказала и след това да се оплаче. Такива , които се оплакват след като са минали години трябва да бъдат съдени за възпрепятстване на правосъдие и укривателство на сексуално посегателство.

10

Джо

преди 5 години

Значи имали 2 години връзка, ползвала го за да напредне професионално и сега изведнъж става сексуална агресия... Ти да видиш!

9

Анонимен

преди 5 години

Вие нищо не разбирате! Това жените го правим от грижа за вас, мъжете. Мъжът с пари и слава е нещастен! Рони сълзи във Ферарито всеки ден докато спи с някакви млади манекенки... трябва да му се вземат!

8

Урок

преди 5 години

Следващият път Люк Бесон като спи с някоя от тези, да си изисква касов бон за доказателство, че е било по взаимно съгласие! ;)

7

Анонимен

преди 5 години

Затопли се климатът и змиите изпълзяха от дупките си.