24

Анонимен

преди 5 години

Целта е приемането и усвояването на еврото от резерва на валутния борд. За целта им трябва друго евро да обменят левовете.

23

Анонимен

преди 5 години

защо ми слагате минуси? За никола Малинов чували ли сте? за мушанов? за Ляпчев? за сТ.Стамболов? за Кьосеиванов който връща Южна Добруджа на българия? за един министър на просветата като Ив. Шишманов, а после- и като М.Арнаудов? имали сме славно минало имаме и доказани управници. това че сега нямаме не значи че ги е нямало - просто са избити от Народния съд.

22

Стефанов

преди 5 години

До Анонимен 24 - Що не ходиш другаде да самозадоволяваш нихилизма си?

21

Анонимен

преди 5 години

българската история наистина е славна - имаме Освобождение, Съединение, Независимост. Националните катастрофи идват защото няма кой да озапти Фердинанд в амбициите му, но това не значи че сме нямали велики управници.

20

Анонимен

преди 5 години

разбойническата шайка на арменският поп яко натиска да се скрие "на топло" у еврото и от там насетне каквото и да стане - "ецб решава" и "спасява"!знаят го това в ецб, но каква ли тлъста хапка им е обещано в замяна, за да поемат риска от гърция-2? това е въпроса? ще се разпищолят нашите, уверен съм! досега 20 г борда ги държеше ипак ограбиха хората с ктб-то, а като се гмурнат в еврака, не ми се мисли...затова германците не ни щат, но явно са получили оферта на която "не могат да откажат"!

19

Анонимен

преди 5 години

България е обещала да фалирва Цеко, Маджо и Варненските клоуни.

18

Шофер

преди 5 години

Защо ли да ни питат, кои сме ние, че да избираме съдбините си...

17

Нещо така

преди 5 години

Нещо така, допитване до народа или референдум. Глупости говоря, то това не е демократично, пък и к'во ще го питаме матриала, нали си го правим за нас.

16

Анонимен

преди 5 години

Еврото трябва да се вкара. Какво пречи най-бедните и най-корумпирани да платят още една сметка?

15

Анонимен

преди 5 години

Българските банки не търсят пъгя към обикновенните частни земледелци , фермери, рибари, не стимулиран инициятивата на едноличните превозвачи, научни инициативи.Те си знаят едно и също слугуване на партии.

14

Анонимен

преди 5 години

По-добре да погледнем какво става в полицейския сектор - полисмените дето пълниха бензин в туби се оказаха невиннни и са върнати на работа. Сега изпълняват перфектно служебните си задължения... Как да не гласува човек за ГЕРБ

13

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до 1С всичко написано от теб съм напълно съгласен. Не наричай обаче БЪЛГАРИЯ ***.Дори да не си етнически българин това е нашата родина.България има славна и дълга история, с която може да се гордее.Това, че шепа *** и чужди слуги съсипаха държавата и народа ни, не ни дава право да говорим с неуважение към родината.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако може да сме с отвързан лев ерм2 и шенген друго не ни трябва особено ЕЗ.

11

Анонимен

преди 5 години

В България сме обслужващ персонал на развитите страни.

10

Анонимен

преди 5 години

ама то има ли икономика в България

9

Анонимен

преди 5 години

Причините са две;1 малко желаещи за спестовни сметки2 отпускане на кредити се засили2то дава тласьк на строителството което мотора на задвижване на цялостния пазар на икономиката.

8

Анонимен

преди 5 години

"България е някакъв вид опитно зайче в този процес, казва представител на ЕС."Ама ако ни рухне икономиката, заради експериментите ви, вие Брюксел ще станете някакъв вид "златна кокошка" и ще плащате сметката, щото в противен случай ще дойда да ви взривя парламента.

7

комунист

преди 5 години

Ех колко по-стабилни бяхме при жан Виденов, когато нямаше нито ЕС, нито НАТО, нито ЕРМта, нито ЕЦБта.

6

Анонимен

преди 5 години

България е някакъв вид опитно зайче в този процес, казва представител на ЕС, "България е опитна мишка".

5

Анонимен

преди 5 години

"Страните, които искат да се присъединят към еврозоната, не са правно задължени да бъдат част от банковия съюз. Европейските власти обаче поискаха това от България, за да получат повече гаранции от страната и да се опитат да наложат модел за други бъдещи членки.България е някакъв вид опитно зайче в този процес, казва представител на ЕС."Естествено, само малко ще поекспериментирате с нас, за да видите какво ще стане и дали ще е безопасно и за други кандидати.