20

Мен

преди 5 години

До Благоевград Ти стъпвал ли си някога в Благоевград изобщо

19

ognyanz

преди 5 години

Интересен е Тръмп. Политик с мислене на бизнесмен. Съвсем вярно е, че САЩ плащат повече за сигурността на ЕС, отколкото самите европейци. И, като се договори с Путин по най-критичните са САЩ проблеми, Тръмп може да остави европейците от ЕС да се оправят сами.

18

Анонимен

преди 5 години

Е ми като се съберат двама слабоумници не е голям проблема да се разберат лесно.

17

Анонимен

преди 5 години

Ко стана ся чичо Трьмп прецака ЕС накара всички който нямат мозьк да се скарат с Русия а той вьрти бизнеса.

16

Жибор

преди 5 години

Онези,които се молят на Путин всъщност се молят на Тръмп- какви улавщини бленуваш тогава,рублофилче просто?

15

Македонски Българин

преди 5 години

Глупавият "маке" не знае,че и при най-черната червена диктатура в Благоевградско са останали 33% Българи които така яростно се противили на помакедончването,че "Партията" нямала избор и им оставила старата истинска народност. Това е дело на македонците в БКП,като оставили вратички на роднини и приятели за измъкване от глупавото помакедончване! Сега питам- къде са тия 33% Българи във Вардарско и отговарям: там ги няма понеже македонците,които оставяха такива вратички бяха избити от сърбите!

14

Жибор

преди 5 години

Ония от НАТО са му равни,а Путин му е подчинен- нормално е такава среща да е по-лека.

13

Анонимен

преди 5 години

До МакедонецАбе Маке за един приятел питам, ти накакъв език пишеш, защото или аз се лъжа или нещо не е в ред.Абе маке аз не виждам никаква разлика от Българския език, и този на който ти пишеш.Абе ненормалник, кой откачен като тебе, ще си захвърли БГ. паспорта и ще драпа към албания.Не налагай твоите психични отклонения на нормалните хора.Благоевград е Български град със Българско самосъзнание.Никой не го интиересува северна македония.

12

Анонимен

преди 5 години

До БлагоевградА бе Маке, ти от дума не разбираш ли бе? Признаваме ти - македонец си (сте)! Това тук не е официален (държавен) сайт - за какво ревеш?? Като толкова искаш - откажи се от българското си гражданство и си остани "чист македонец" - никой не е тръгнал да те спира!*** пак ти казвам и те питам - как ше се оправите с шиптарите бре?

11

Благоевград

преди 5 години

Македонски паспорти от Р.Македония вече си имаме.Да си македонец е чест , гордост и достойнство ! На преброяванияъа в България има списък с над 40 народности ,- Турци , Роми , Власи , Евреи ,Арменци , Кримски Татари ,Огузи , Черкези , Помаци , Гагаузи , Каракалпаци ...да не ги изброявам всичките.Македонците не сме включени в списъка като македонци , защото за официална България ние сме били некакви си ,,българи,,. А всъщност вие българите сте малцинството в България.

10

Анонимен

преди 5 години

До БлагоевградМаке, признаваме ти бре - македонец си! Аре сега остави си българския паспорт, даващ ти право да живееш и работиш в ЕС и бегом до Скопие да се сдобиеш с македонски - ще можеш да ходиш свободно до Албания, то и без това не се знае в Македония, кои са повечето - "македонци" или "албанци" .

9

Анонимен

преди 5 години

Г-н Тръмп, естествено , че срещата с г-н Путин ще е лека и откровенна - все пак той е сериозен и отговорен човек, ръководител на една от най-значимите световни сили!За съжаление, същото не може да се каже за меките китки застанали на чело на НАТО - те са хора търсещи само военни конфликти и организиращи най-долнопробна пропаганда, само с единствената цел, да оправдаят собствените си високи постове и незаслужени високи доходи!

8

Благоевград

преди 5 години

Трябва да свиквате , че в България живеят и МАКЕДОНЦИ , достатъчно ви лъжеха , че македонците са българи.Не сме българи .Македонци сме !

7

със със

преди 5 години

До долнияНаучи се първо на български правопис.

6

Анонимен

преди 5 години

*** спите ли? Благоевград е Български град със Българско самосъзнание изключвам етносите.Блокирайте палячото със никнейм Благоевград.

5

Благоевград

преди 5 години

На всички лични документи на македонците от Пиринска Македония и от България ( Акт за раждане , лична карта , паспорт, шофьорска книжка , дипломи от училища и университети и др.) да пише националност МАКЕДОНЕЦ / МАКЕДОНКА

4

Анонимен

преди 5 години

До БлагоевградЗащо не викнете руските войници ?

3

Анонимен

преди 5 години

Ох ще се купуват самолети. Няколко милиарда ще дадат фира. За редовия български гражданин без нищо насреща

2

Мда

преди 5 години

Досега САЩ щедро финансираха НАТО,но и алиансът се отплащаше чрез безпрекословно подчинение и подкрепа за всяка американска инициатива,т.е. агресия.Сега Тръмп иска да запази статуквото,НО без да плаща,бадева!Ще бъде много любопитно как европейските съюзници ще клекнат.Къде ще ходят....

1

Благоевград

преди 5 години

Американски войници къде сте ?Елате ни освободете от българско робство.10 000 американски войници от Кочериново до Кулата.Пиринска Македония Автономия.