267

ПЕНКО

преди 5 години

ЦЯЛАТА ДНЕШНА ИДЕЯ Е ТАЗИ : ЕВРЕЙСКИЯТ ЩАТСКИ ДОЛАР ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ -ВКУСНА МУШМУЛА /ГНИЕ И ЩЕ СЕ СКАПЕ ,АКО НЕ ГО ИЗЯДЕШ ДОКАТО ГНИЕ ВКУСНО !!! АЗИЯ ; ЮЖНА АМЕРИКА И ЧАСТ ОТ АФРИКА ИСКАТ ДОЛАРА ДА СЕ К А С Т Р И Р А !!! И ЗАЩО ООН ТРЯБВА ДА СТОИ В НЮ ЙОРК ??? ДА БЪДЕ КАТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО- НО ПО ГОДИНА- В 195 ДЪРЖАВИ ЧЛЕНОВЕ !!!

266

ПЕНКО

преди 5 години

ТЪРЪТЪРЪМП ТРЯБВА ДА НИ ПОЯСНИ -"ЩЕ ОСТАВИ ДА СИ ПАЗИ САМА ЕВРОПА ОТ КОГО...???" КАКВО ТРЪМПИ ,ЩЕ СПЕЧЕЛИ РУСИЯ ОТ /НЕЗНАМ КАКВА / ПОБЕДА НАД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ...ПРОСТО НЕ Е ЯСНО КЪДЕ ,КОЛКО И ЗАЩО И ...КАКВА ПОБЕДА !!!" РУСИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ , А САЩ СА :ИЗБЯГАЛИТЕ ОТ ЕВРОПА /ПО РЕД ПРИЧИНИ -НАПЪЛНО УВАЖИТЕЛНИ/ И ОТВОЮВАЛИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ЕС !!!

265

невероятно,но факт

преди 5 години

За мен са много странни изказванията на лидерите на НАТО и ЕС.НАТО е огромна военна организация- огромна армия ,над 4 или 5млн.,огромен военен бюджет,огромно количество оръжие ,оръжейни системи,военни кораби ,самолети,САЩ като водеща страна има над 700 военни бази по света.Да не говорим какъв е общият БВП на държавите от НАТО/макар че дали това е особено важен фактор ,вече е въпрос/.И за тази огромна мощ Русия е голяма заплаха!?Значи някой лъже здраво,въпросът е за какво -за БВП, или ... !

264

Анонимен

преди 5 години

Русофилството е ин витро заченато недоносче на братската дружба !

263

Анонимен

преди 5 години

Рейгън - Русия е империя на злото !

262

МНЕНИЕ

преди 5 години

След като Русия е проблем за ЕС и САЩ и НАТО , защо не я нападнем и ограбим ?

261

kkk

преди 5 години

САЩ и Русия са най-голямото зло за света,откъдето минат,трева не никне,двете империи на злото!Не забравяйте нашите интереси,преди всичко сме българи,а после и европейци!

260

Боби

преди 5 години

До Анонимен 294По същия начин може да кажеш *** се разходи из блатата на Луизиана или друг от южните щати дето се въдят примерно алигатори в разни джунгли и го сравни с България, Алигатори, Комари, разни месни дето те гледат на кръв и до колкото си спомням ОТКРИТО носят оръжие. Що не сравниш София с Ростов на Дон на една географска ширина сме?

259

Анонимен

преди 5 години

До extremistОтиди в Мурманск да видиш колко са по-добре рашките.После обиколи из Якутия да ти се вземе акъла.Ще разбереш, че България е земен рай!

258

хахахахахахахахаха

преди 5 години

Сори ама това ми мяза на скандал между любовница и съпруга за мъж.Смешно е и е жалко.,,Аз съм по добра от нея,тя не те заслужава``

257

ognyanz

преди 5 години

Това "Русия е проблем, не партньор", казано от европейсците на САЩ всъщност означава: "Продължавайте да плащате за нашата сигурност". И плашилото е Русия. Но сиренето е с пари, и това е, което иска да им каже на Тръмп.

256

ШМАТКА

преди 5 години

Сащ умират и се мъчат да поддържат някакъв стандарт но на гърба на целия свят и благодарение на тях са непрекъснатите войни, сблъсъци, катаклизми ,атентати и затова трябва да изчезнат в небитието!

255

ШМАТКА

преди 5 години

Що се пенявите за теми, които не са ви ясни и в политическо и в икономическо отношение? Първо- в политиката 1+1 никога не е равно на 2!Т. е. слушаш и чуваш едно, а виждаш ,че се случва съвсем друго.Второ -между големите в света от които зависи световният ред ,няма приятели ,има вечни интереси и в зависимост от конюнктурата в момента един е по-силен и влиятелен и задава музиката за хорото, а друг е по-слаб и се опитва да спъва другите.

254

extremist

преди 5 години

НАТО НЯМА ЦЕЛ,РАЗПАЛВА , СЪЗДАВА ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ВОЕНЕН КОНФЛИКТ С РУСИЯ И КИТАЙ И ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПУСНЕ.

253

extremist

преди 5 години

ХОДИХ В СТ.ПЕТЕРБУРГ ДА ГЛЕДАМ МАЧ; РУСИЯ Е 1000 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ *** И НЕЩО АКО НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ИДЕТЕ И ВИЖТЕ(ВИЗАТА ВИ Я ДАВАТ НА ЛЕТИЩЕТО ЩОМ Е ЗА МАЧ ОТ МОНДИАЛА)

252

extremist

преди 5 години

САЩ Е ПРОБЛЕМ А НЕ Е ПАРТНЪОР

251

Русомраз

преди 5 години

Русофилията е извpaщениe!Измислена от някой като Мичурин, който се опитваше да кръстоса ягода с тиквa.

250

Анонимен

преди 5 години

Русофилията е нещо между болестно състояние и ceкcyaлно отклонение. Да си русофил е хем срамно, хем гpoзно.

249

Pycoмраз

преди 5 години

Ти не на младежка бригада, ами до посолството им няма да те оставят да се снимаш! Хахахаххахааххахаа....

248

Анонимен

преди 5 години

Не се учудвам че сме най последните в Европа.Тръмп наистина е прав.