28

Анонимен

преди 5 години

А у нас се удавиха толкова.

27

Рали

преди 5 години

И запомнете, за да си вземете парите, в поста ви трябва да фигурира думата "ДАНЪКОПЛАТЕЦ", само с плюене нестава. Хубаво е, да се ползват и думи като : народец, стотинки, изконно и др.

26

Анонимен

преди 5 години

За заблудените идолопоклонници - проверете историята на кариерата на Мъск. От самото начало до ден днешен единственото което е правил да взима пари от някъде и да наема хора, които действително разбират, за да му работят. Всичко друго е театър, който правителството им подкрепя финансово, защото съдържа то типа лъжи, които са им удобни и изгодни. Твърди, че направил изстрелването на ракети 2 пъти по евтино от руското, но ако се сметната и държавните субсидии излиза над 2 пъти по-скъпо...

25

Българин

преди 5 години

Добре ,че беше Русия и Путин да пратят помощ инак не ясно каква щеше да е развръзката.

24

СС

преди 5 години

До КалоянАми защо не отиде ти с твоята подводница да си направиш малко реклама? :) :) П.С. Хубаво е, когато всичко свършва добре, дано се оправят всички и здравословно!

23

Анонимен

преди 5 години

До Бункерчо"Предлагам купата от световното по футбол да е за тези деца."Защо? Добре че ги спасиха, но не виждам какви заслуги имат те в случая. Да се загубиш не е постижение, нито да чакаш да те спасят.И за другия път да знаят - никакво ходене в километрични пещери през дъждовния сезон... Екскурзията им е била меко казано глупава, за което не са виновни те, а този, който ги е пратил там...

22

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам, много съм щастлив. Дори за миг забравих какъв мaлoyмник ни управлява.

21

Анонимен

преди 5 години

Мъск е с манталитета и интелекта на комплексирано 10 годишно, жадно за внимание и признание. Поредния фалшив пророк, продавач на празни надежди, а в замяна правителството му тъпче джобовете с милиарди от парите на данъкоплатците...

20

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименчовека си каза че ще се опитат да я пуснат без изпитания. а за заблудените данъкоплатци, прати българските пенсионери да питат на позитано къде са им пенсионните фондове и що де факто монополиста в допълнителното пенсионно е от техното котило.

19

Анонимен

преди 5 години

Мьск реално нищо не направи фактите сами говорят за това нещо като Бойко Борисов само говори и не прави нищо освен да прибира парите на заблудените данькоплатци ама ум царува ум робува ум патки пасе

18

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

абе мъск не мъск, на човеко мозъчния тръст намери решение за 24 часа. а на другарите дето говорят за руския почин, леко да напомниме, че ако не беше фон браун, ни спътник, ни гагарин, ни луноход. читалищна работа.

17

Бункерчо

преди 5 години

Предлагам купата от световното по футбол да е за тези деца.

16

Анонимен

преди 5 години

12 е типичин пример за болен комунистически мозък. т.е. бетониран мозък с арматура.

15

Ммм

преди 5 години

Браво! Милите те, много съм щастлива! Огромно браво и на спасителите! Тези хора заслужават Оскари!

14

бляя

преди 5 години

Колкото и да го плюете Мъск човека си предложи услугите,сглоби мини подводница за децата от скрапа в хамбара,а господата спасители искаха да ги оставят там до края на дъждовния сезон,тоест до към септември някъде,защото си мислеха че тръгвайки със спасителите,децата щяха да измрат едно по едно.И е така защото никое от тях не се е гмуркало , а и да е, едва ли ще успее в този маршрут.Те така де ако не беше Илън щяха още да си развиват инфекциите там на тъмно така че бъдете реалисти а не съдисти!

13

Анонимен

преди 5 години

Тюлените са потвърдили, че 13-те са излезли, очакват само 3мата тюлена и лекаря, които са стояли с децата през цялото време. Невероятна история! Поклон пред спасителите и самоотвержеността им. А Мъск не го плюйте, той се опита да помогне, и достави това което беше направил. Мини-подводницата не ставаше за пещерно спасяване, но той поне опита. Останалите само цъкаха с език и плюеха треньора и децата задето са им отворили работа. А истинските спасители тихо и далече от камерите ги извадиха!

12

Анонимен

преди 5 години

Мъск отиде там за да отнеме славата от истинските герои дето спасиха децата. ***!

11

Анонимен

преди 5 години

Илон маск ли е мьск ли не го знам само реклами си прави пусна един спьтник в космоса дето руснаците още в 57 година направиха и големия изобретател !!! Тоя хептен се взе за Тесла.

10

Анонимен

преди 5 години

Мъск, нали 23г щяхме да ходиме на Марс, отворко. Само завлича пари с лъжите си

9

Анонимен

преди 5 години

Е кога пък е приключила!? В момента по ББС съобщават, че са изведени 11 човека! Нещо информацияата не ви е вярна господа журналисти!