23

Анонимен

преди 5 години

Че то остават 16 държави и от западняците 27-11=16 да си направят и те с Китай същия икономически форум 16 плюс 1,ама кой ли знае ще го правят ли или са го направили и дружно да пристанем на Китай щом пращат толкоз делегати ще им излезе ефтино на всички страни,а и политически ще се изглади или ще се изгладят отношения щом тоз 1 води.

22

Анонимен

преди 5 години

Не е Китай който разделя Европа на източна и западна а самата западна Европа че и САЩ. Утрепаха се да провеждат двоен стандарт и да ни го навират в очите. Китай е алтернатива, която трябва да опитаме. Още повече че ноу - хауто Китай го получи от самите алчни европейци които създадоха Хонг - Конг а сега го оставиха на китайците. Кой е г ....кът?

21

Анонимен

преди 5 години

До 606ДА! Китайците и руснаците ни приемат за равни!

20

Анонимен

преди 5 години

Двойните стандарти на Меркел разделят Европа, гледайте си вашата паница не Китай.

19

ззз

преди 5 години

До Доктор Сър ПичукПълни глупости дрънкаш.Даже на Тръмп двете му жени идват от ЕС. А ти разправяш, че не щял да има нищо общо.

18

606

преди 5 години

До 909А ти мислиш, че китайците те приемат за равен ли?Или руснаците?

17

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

До зззОт Германия и Франция не е излязна нито една иновация вече 70 години, всичко идва от САЩ.. А САЩ е против тях и не иска да има нищо общо с тези 2 страни вече... САЩ е съвсем различен тип страна и култура, която нищо общо Западна Европа в нито едно отношение. Разликата между САЩ и европейския съюз е по-голяма от разликата между ес и путиновата Русия. Германия не е била по-изолирана никога от времето на Хитлер.

16

меркелката

преди 5 години

До Доктор Сър Пичукколко да е изолирана?Ердоган от колко години се натиска за ЕС? Ама не го искат.путин пък уж не се натиска ама много иска да си продава газчицата там.Къде си промиваш болния тролски мозък?

15

Анонимен

преди 5 години

До зззХалифите се интересуват от това колото ти от на дядо ти жертвите за д имаш имущество и да не живееш под наем.

14

Василев

преди 5 години

До Доктор Сър ПичукКойто има само врагове, означава че е силен, и всеки се страхува от него!!!ЕС е силен,Германия е велика,еврото стабилно!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

13

ззз

преди 5 години

До Доктор Сър ПичукНе се интересувам много от история на китай, ама факт - великите географски открития са дело на западноевропейци.що е западнал китай, не знам, ама не съм им виновен.

12

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Западна Европа е напълно изолирана и никой не я иска, Тръмп ги кастри нонстоп, Великобритания ги напуска, Путин е тотално настроен срещу германистан заради Крим и Украйна, Ердоган и той не ги понася лебералите. Западна Европа няма нито един съюзник по света. Като за за капак половината членове на ес се бунтуват срещу статуквото... Скоро ес ще се присъедини към своя съветски побратим ссср, който се разпадна...

11

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

До епохата на Ренесанса 2/3 от световния БВП се е намирал в Китай, а това повече от целия останал свят взет заедно...

10

909

преди 5 години

Ами че тя отдааааааааааааавна си е разделена, особено що се отнася за Балканите . Ако някой си мисли ,ч е Германия , Франция , Ингландия и т.н ни приемат за равни , този човек е в грешка

9

Василев

преди 5 години

Китай и китайската икономика беше напомпана, от банкерите евреи , за да смазва средната класа в Европа, и за да унищожава индустриални производства!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Европа се наводни с дупедавци. Освен пред Русия сега ще заголват *** и пред Китай. Русия се провали с гръм и трясък и дупедавците хукнаха към Китай, сега е ред на Китай да изгърми, тогава дупедавците ще направят рязък завой към Западна Европа и САЩ. Заради тези цветарки сме на този хал.

7

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Страните от Източна Европа трябва да спешно да излязат от прогнилия европейски съюз и да продължат да търгуват по между си след това както и да си партнират с останалия свят. Ние нямаме нужда от германистан и франконегрия да ни поучават какво да правим. България трябва да бъде заедно със велики сили като САЩ и Китай, а не с германистан...

6

Анонимен

преди 5 години

Статията е изсмукана от пръстите!

5

Анонимен

преди 5 години

Стойте по далеко от Китай. Там липсва мисъл.

4

До патките от Блоом.

преди 5 години

Ами ако имате още малко сиво вещество под плитката ви мозъчна мътилка,тя Европа си е от кога ли не разделена на западна и източна, Китай не е нужен да се намеси