24

баба мара

преди 5 години

в люлин 2 има магазинче на мак верига кам с невероятно високи цени

23

ГЕРБ forever

преди 5 години

Балканите не са вече барутен погреб!Точно така!Само,че македонскиот *** трябваше да добави,че това е изключителна заслуга най-вече на Бойко Боеисов

22

ртх

преди 5 години

прилича ми на плевнелиев

21

тихо

преди 5 години

че, лосионпиещите братушки веднага ще дойдат да ни развалят блестящите отношения на Балканите.

20

Анонимен

преди 5 години

:)

19

до благоевград

преди 5 години

Со що бре ке помагате бре -со бутилката от кръчмата ли ?!?

18

Благоевград

преди 5 години

Македонски войници къде сте ?Елате ни освободете от българско робство.Ние ке ви помагаме.Пиринска Македония Автономия.

17

Анонимен

преди 5 години

Балкански шмекер... :-)

16

Анонимен

преди 5 години

Балконски шмекер -при това не особено интелигентен ! Беше си наумил да прекръства страната си на Илинденска македония ,като в реч се изцепи -как от илинденското въстание страната възкръснала и заявила своята идентичност ,като в самото въстание участвали -македонци ,сърби ,турци ,власи ,роми ,бошняци ,албанци ......като нещо забрави за най многобройния елемент и за тези които де факто са вдигнали въстанието -българите !!! Чакайте после от такъв тип -искрени и добронамерени отношения!

15

Анонимен

преди 5 години

Това е най-добрият премиерминистър на тази страна. Само че трябва да почне да казва Северна Македония, а не сръбската република македония.

14

Анонимен

преди 5 години

Що ли хич им нямам вяра на македонците. Ще ти забият нож, когато не очакваш.

13

Анонимен

преди 5 години

Латинска Америка говори испански и португалски. Няма бразилски, няма колумбийски език.Така както не може да има македонски. В северна Македония се говори български.

12

Додо

преди 5 години

Звездичките в долния ми коментар са за "бугaри", сръбския жаргон наложен в БЮРМ за назоваване на българите.

11

шишу

преди 5 години

Зоране , Зоранее, вятър те вее на бяла кобила . Мислиш българите за късопаметни ? Лъжеш се , не сме.Никой не вярва на думите ти , нито на патоса с който говориш.В Македония често забравяш да кажеш дума за българите загинали на ваша територия, за поети ,писатели и пр., които присвоихте.В България си ласкател , за да те хареса Бойко , чрез него и ЕС.Ясен си.

10

Анонимен

преди 5 години

Най после признаха, че Александър Македонски е елин. Така ще признаят и всички българи нарочени за "македонци".

9

Анонимен

преди 5 години

"Балканите вече не са барутен погреб!"Не са, но не за друго, а защото няма вече барут. Войните се водят с други средства. Иначе си остават погреб, особено Балканите у нас.

8

Анонимен

преди 5 години

Македонска нация, език и народност витае само в руските глави.

7

Додо

преди 5 години

Живо ме интересува дали ще се намери един журналист да попита Заев какви по националност са Димитър Талев, Полковник Дрангов, Мара Бунева, Ванчо Михайлов, Гоце Делчев, Тодор Александров и Никола Вапцаров! Хей така, просто да си каже какво е мнението му! Само тогава ще разберем дали наистина е различен от гвардията на УДБА, дето управлява в Скопие от 1913г. насам с малки изключения 1941-1944г.

6

Така като гледам

преди 5 години

Балканите са окупирани от Запада

5

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е цъфнал, ама през последните месеци имаше куп изказвания, с които ни плю..ше в очите, или пък "забравяше" да спомене БГ. Те да не си мислят, че с подписването на договора с нас почва розовия период, тепърва да си налягат парцалите и комисиите да да си изправят кривиците. Ама нека първо му се размине пафората около договора с Гърция, тогава ще си хортуваме кой, какво и защо.