36

Анонимен

преди 5 години

Явно никой от вас незнаен какво е самота!!!!когато сядате сами на коледната или новогодишната трапеза как се чувствате??????когато се разболеете и няма кой да ви даде чаша вода как се чувствате??????хей самотници отговорете ми!!!!

35

annybody

преди 5 години

Първо, понятие "двама самотници" не съществува - силогизъм.Второ, съвсем естествено е, след като си отгледал и изучил децата си, след като си им осигурил самостоятелно жилище, да живееш отделно от тях - никой не иска да търпи две-три поколения под един покрив.Дори когато единият остане сам, не иска да напусне дома си, камо ли пък да се натрапи на децата; предпочита да се справя сам, доколкото може, и да не иска нищо от никого. "Сам" невинаги означава "самотен".

34

Познавам хора, които

преди 5 години

от по няколко години са стабилни двойки, но не живеят заедно. Всеки си има жилище. Поне няколко от тези двойки планират съвместно бъдеще и деца, но след известно време. Не са бедни, за да се съберат заедно и да делят разноски. Все още изграждат себе си - учат, специализират и т.н.Не мога да разбера какъв е този бяс срещу хората, които не са започнали да се размножават още на 18 г., ангажирайки цялата рода да им помага? Отговорният, самостоятелен човек защо е вечно хулен и подозиран у нас?!

33

Кой пък ви каза, че

преди 5 години

самотно живеещите нямат деца?Нормално ли е по 2-3 поколения да се завират заедно в едно жилище? И да си късат нервите един на друг, защото всяко поколение има своите потребности и ценности?Защо пълнолетният млад човек да не живее самостоятелно, докато срещне подходящ брачен партньор?Защо овдовялата свекърва да се натресе при младото семейство, особено ако е все още здрава и не е престаряла?Нормално е да не живееш сам:1. Когато отглеждаш малки деца2. Ако на старини не си вдовец или разведен

32

С малката пенсийка,

преди 5 години

самотният пенсионер не може да си позволи да плати на някого два пъти в годината да му измие прозорците и плочките в банята, защото за пенсии пари няма! А пари няма, защото всички финансови средства, откъснати от залъка ни, за да напълнят соц.фондове, отиват за неработещите индуси, поради което не остава за соц.пенсии. Затова социалните пенсии се късат от фонда, предназначен за трудовите пенсии. И трудовият пенсионер разчита на соц.служби да му пращат понякога чистачка, но на тях това им тежи!

31

Бре бре бре

преди 5 години

Големият брой едночленни домакинства, състоящи се от едно лице на 65 г и повече години, поражда и редица сериозни проблеми в обществото ни, свързани с разкриването на служби за социално и здравно подпомагане на тази категория домакинстваВиж ти! Хора, които 40 г. са били полезни, работили са, плащали са данъци и продължават да плащат, ТОЧНО ТЕ ТЕЖАТ НА СОЦИАЛНИТЕ НИ СЛУЖБИ, които са ангажирани с хрантутене и грижи за онези, от които файда няма, а само безконтролно размножаване! Виж ти, виж ти!

30

Анонимен

преди 5 години

До 30Просто излесте за малко от клишето и от налаганите ви ориенталски норми на поведение. Не всеки има фикс идея да се размножава. Децата не са за всеки, семейството също и когато това се осъзнае ще има по-малко нещастни семейства и психически повредени деца в България.

29

еманципацията

преди 5 години

До Стара момаМи хубу.Решението си е твое, сама ще си носиш последствията.Не те заплашвам де, може пък да си права. кой знае.Да не мрънкаш след някоя година, че влака бил заминал. Досадно ще е.

28

хаха

преди 5 години

До Digitalkбаба ти все с дебитни карти си е гледала здравето.

27

млад

преди 5 години

До Анонимен27А от какво трябва да ти е домакинството като станеш на 60?Децата още при тебе ли искаш да живеят?

26

Анонимен

преди 5 години

А всяко второ домакинство е от двама самотници, колкото да се подпират и да се карат.

25

Анонимен

преди 5 години

Вземете червеното хапче. Това че една жена не иска дете от даден мъж значи че не е срещнала подходящият алфа. И след това да намери подходящият бета снабдител от приятелските си кръгове които чакат на опашка за влагалището и който да го отгледа, когато и двамата са един и същи мъж тя се обърква на подсъзнателно ниво и иска да се разведе. Като има тестове за бащинство това съвсем обърква биологичната програма на жената и тя казва че това "не е за нея". Но при подходящите предпоставки ще бъде.

24

ццц

преди 5 години

Споко! Баце Борисов и неговото правителство ще ви направят деца другари, заложили са го в програмата си.Посочили са бройка на бъдещи новородени както и бройка за близнаци.Всичко върви по план и пари има за това.Вие само им се обадете и кажете колко деца искате и дали да са близнаци или не както какъв пол да са.Веднага ще ви пратят подходящия човек който да свърши работата, а и вие после еднократна помощ ще вземете. И деца ще ви направим другари, вие само гласувайте за нас! Поздрави от Бойко.

23

Стара мома

преди 5 години

до 22Сама съм защото пробвах да живея с други хора, но се оказа, че не ми харесва изобщо. Не ми е приятно да се съобразявам с друг човек, нито да завися от някого. Не ми е приятно някой да ми се цупи, защото не си съобразявам свободното време с неговото. Не ми харесва някой да ми мрънка за бебе, каквото аз съм решила да нямам. Не е за мен просто. И не си прав - мен ми е супер лесно да си живея сама и ми е много много приятно.

22

Анонимен

преди 5 години

А какво казва Евростат за китайските домакинства? Интересно ми е да разбера.

21

До Стара мома

преди 5 години

Сама си,щото само *** останаха или ***,дето не са виждали гола жена на живо.За такива не е ценност да си хванат гадже.Не ви е лесно на жените.

20

Анонимен

преди 5 години

Нищо учудващо,че в София има най-много самотници.Пълно е с *** и девственици,които се хвалят по форумите колко пари изкарвали.

19

Incel

преди 5 години

Защо самотниците са само мъже, защото старите моми котките които отглеждат са ги изяли. Те имат биологична програма да отглеждат деца, затова завъждат котки.

18

Анонимен

преди 5 години

До 17Идеята е не дали можеш а дали искаш. Кандидати винаги има по много.Иначе масово тия с шкембетата и "твоите" чалга певачки са се намерили и са направили по едно , две или три като тях си още на млади години. Когато човек няма други интереси не му остава друго освен да "върже" някого и да се размножава.

17

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Масово мъжете се стремят да приличат да добитъци с лош поглед или са шкембелии. Положението с жените е още по зле. Опитват се да заприличат на чалга певачици или третокласни пopно актриси. Никакъв стил. Пушат повече от мъжете и като ти лъхне може да ти се догади.Та изобщо не е чудно, че броят на тези които не могат да си намерят партньор/ка се увеличава и предпочитат да си живеят сами.