374

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията и пазарната икономика в България след 1989 година е така - народа гине, а разни цинично твърдят, че нямало демокрация и пазарна икономика. То, ако нямаше, циниците нямаше да си пишат измислиците тук.

373

Анонимен

преди 5 години

Мизерията, бягството от България на по-лабилната част от хората, както и превръщането на малцинството в мнозинство и увеличаващата се безнаказана престъпност сред това вече мнозинство, съсипа България след 1989 година.

372

Анонимен

преди 5 години

Че то богатите в България са ***. Я си вижте дрогари ЦК на БКП,че всички до един са милионери, та даже си имате в "партията" (сектата) милиардери.С честен труд нали? Набрахте си ги парите от гърба на трудовите хора. БКП е най-голямата лъжа в историята на България, като се започне от Бузлуджа (където е основана БСДП, а не БКП) и се продължи нататък, че били партия на трудовите хора. БКП никога не се е интересувала от трудовите хора. Даже ги нарича и до днес ***. Подиграват се и до днес.

371

Анонимен

преди 5 години

Време е да върнем понятието малцинство, щото иначе няма какво да ни защити в следващите години.

370

Анонимен

преди 5 години

Сега българите сме малцинство сред родените след 1989 година. След две-три години ще сме малцинство в България. Всичко това благодарение на демокрацията и пазарната икономика.

369

Анонимен

преди 5 години

За 28 години демократите съкратиха българите в България до около милион и половина. След още 10 години, режимът на демократите ще ни направи половин милион.

368

Анонимен

преди 5 години

Сега в България българите сме по-малко отколкото сме били при освобождението от турско робство. За 28 години демократите ни върнаха над 140 години назад.

367

Анонимен

преди 5 години

Комунистите за жалост докато не умрат ще продължават да лъжат. И те ще умрат.

366

Анонимен

преди 5 години

Дебеловратите бзинесмени-демократи тепърва ще трябва да свикват, че в България няма кой да им работи. Мафиоти - свърши кьорсофрата! Една част от българите избагяха от вас в чужбина, а останалите в България спряха да създават деца-роби за вас. Сега вие квичите като тaлигарски мaстии по свършващите времена на грабеж и лежане на гръб! Вие с наглост окрадохте България и станахте милионери и се опитахте да превърнете народа в крепостници! Свърши вашата, хора-роби вече няма. Още малко ви остана.

365

Анонимен

преди 5 години

Връщаме се преди 1878 г.

364

Анонимен

преди 5 години

До 11Тези не се броят.

363

ГлупостиНаТъркалета!

преди 5 години

Българката ВИНАГИ е раждала точно толкова, колкото е РАЗУМНО за съответната историческа епоха. И не сме се затрили!Който управляващ иска да постъпи справедливо, нека да махне от плещите ни тегобата да осигуряваме издръжката на онази напаст, за която В.Каролев даде най-точно определение - контингентът, който практикува професията "бременна майка с малко дете". Всеки да си носи отговорностите.А надбавките да се дават така, както започва да практикува Австрия - чрез намаляване на данъците!

362

11

преди 5 години

Абе има прираст, ама що децата са кафеви?

361

До 388

преди 5 години

Разбира се, че още в края на 80-те години населението на България намаля след изселването в Турция на огромен брой турци от България. Въпросът не е в турците, а в броя на българите в България, който намаля 3 пъти при демокрацията и пазарната икономика.

360

Анонимен

преди 5 години

Фактите са, че до 1989 година българите се увеличивахме, а след 1989 година катастрофално намаляхме. Останалото са приказки за наивници на пещерни антикомунисти.

359

Анонимен

преди 5 години

още от времето на комунизмът България намалява, само че тогава хората са били крепостници а статистиката скалъпена.

358

Анонимен

преди 5 години

До 382По класически комунистически метод пишеш едни лъжи и абсолютно неверни данни родени в България през 1920 година 193 хиляди, в Гърция родени през 1920 година 107 хиляди.нарастването на населението в България през периода 1920 -1946 година е от 4,8 млн до над 7 млн, през целия този период България е със по-добри демографски показатели от Гърция, въпреки че в Гърция през същия период се заселват близо 1 млн гърци от егейска Турция, в периода след 1946 година нещата се променят

357

а

преди 5 години

До Анонимен385Ми в гърция кво е бре?Да не е комунизъм и социализъм?пак е демокрация и пазарна икономика.Ама гърците не са обременени със социалистическо мислене като соцчугуни като тебе.И представи си даже и съветски АЕЦ нямат.

356

Анонимен

преди 5 години

През 1965-1975 населението на Гърция нараства с 5,8%, а на България с 6,1%. Защо ли така е станало? През 1992-2011 година населението на България спада с 13,2%, а на Гърция се увеличава с почти 11%. Да не би демокрацията и пазарната икономика в България е е причината?

355

Анонимен

преди 5 години

Много са ви риторични въпросите, че и фалирахте държавата три пъти и накрая загубихте и Студената война, оставяйки страната с нулев прираст. Ама преди това, ама след това...