15

Анонимен 5

преди 5 години

До Анонимен 9нека да започнем от там, че това не е подводница изобщо (не знам защо така го наричат). Това е един подводен jet, който тегли водолаз и носи достатъчно кислород в себе си. Стените са му от кевлар и тефлон, достатъчно здрави са за условията в пещерата. Най-дълбокият преход там е до 30 метра, като зависи от нивото на водата. няма нищо общо с концепцията и предназначението на батискафа и тн.

14

До анонимни 14 и 15

преди 5 години

Тази сутрин съобщиха, че руски товарен кораб доставил на МКС 2.5 т жизненоважни товари за 3 ч, по "революционна" траектория. Ако не беше Роскосмос, МКС щеше да бъде приятен спомен! А Мъск даже не е американец! Скоро ще узнаете какъв мо.ше.ник е той!Само пълни представители на 80-те% могат да си мислят, че МКС е изпяла песента си и Космосът е за бизнес! Космосът е за научни изследвания, космическа медицина, добив на свръхчисти материали за електрониката, бизнесът - комуникации, разузнаване

13

Физик

преди 5 години

До Анонимен 1Обикновен български хейтър си. Вероятно не си напрвил и къщичка за птички.Налягането отвън и отвътре почти еднакво въздейства върху конструкцията, още повече пред вид малките дълбочини в пещерата, то е минимално. Върни се в седми клас.Много като теб има тук. Биха си купили някой скъп ***, но не и да помогнат някому с нещо.

12

Анонимен

преди 5 години

Типично по американски.Много шум,а действието ще стане,след събитието.

11

до 15

преди 5 години

Ало спейсния, кога нещо с надписа NASA, летя за последен път? Или НАСА чудотворно се преобрази в Спасе Х?

10

14, 15

преди 5 години

Къде от пещера в Тайланд отиде в космоса и зацикли в Роскосмос. Маймуните можели да се концентрират до 3 минути. Какво е времето за евроатлантика???

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя клоун, докато си развие медийната кампания по всички социялни мрежи, истинските спасители ще изкарат всички от пещерата.

8

Анонимен

преди 5 години

Истината се изтри, но пак да кажа. Масовият вой срещу Мъск е защото остави без приходи Роскосмос. Кои реват е ясно на всички.

7

Анонимен

преди 5 години

До14МКС е на доизживяване. От извеждане на космонавти до МКС не се печели. Печели се от извеждане в орбита на всякакви спътници, а този бизнес Мъск и още няколко частни компании го издърпаха от ръцете на роскосмос.

6

Анонимен

преди 5 години

Не може леко да се преработи един резервоар за да стане подводница. .Е кой казва, че е лесно? То не е лесно и да го изпратиш в космоса. Ако беше лесно нямаше да го направи Мъск, а ти щеше за една събота да го събереш в гаража

5

ПОДВОДНИЧАРЯ

преди 5 години

Днес пуснете статия какво се използува и как се процедира за спасяването на децата на треньора. И аз имах едно БРД в двора ама тревата порасна и го загубих от поглед, но мога да го потърся и да го изпратя там за всеки случай ако им трябва ресктивна тяга. А за Мъск. Поканете го в РБ да видим как може нашите проблеми да реши? Иначе мъж, който два пъти се жени и развежда с една и съща жена ми е малко съмнителен като разрешител на световните проблеми.

4

Анонимен

преди 5 години

На спасителите, дето си рискуват живота не им чухме имената, обаче Мъск, дето работа за 5 стинки не е свършил постоянно виси в новините от Тайланд... Удобен момент да открадне славата и да си рекламира подводницата.

3

Анонимен

преди 5 години

не е от части а тя самата е част от обурудването на фалкон9.това е резервоар за втечнен кислород с леки преработки

2

Анонимен

преди 5 години

И аз имам такава "подводница" на село. Ама нали не съм Елон Мъск му викаме ректификационна колона или казан за ракия :) Наздраве ;)

1

Анонимен

преди 5 години

"Илон Мъск е с подводницата там, но няма да се използва"Както писха по-рано- засилил се е натам само да си прави PR и да си вдигне цените на акциите.