13

Иване

преди 5 години

Ердоган ако нее стбилен стоките нямадаможе да флиза в България защо българката стока не влиза в Турция

12

999

преди 5 години

До шуробаджанацитеНАПРАВО СЕ КЕФЯ КАТО ПОЧНАТ БЪЛГАРИ ДА ВЪЗХВАЛЯВАТ АТАТЮРК!ЗАЩОТО:ВЪВ ВЕСАЕТИТЕ НА АТАТЮРК СЕ КАЗВА:"БЪЛГАРИЯ Е НА ТУРЦИТЕ И РАНО ИЛИ КЪСНО ПАК ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕ ТУРСКА!"СЛАВА НА АТАТЮРК,ЗАЩОТО: ЗА ЦЕЛИ 525 ГОДИНИ В ХАРЕМА НА СУЛТАНА СЕ ПРОЧУХА ОТ УКРАИНКИ,ДО ХЪРВАТКИ,ЧЕ И ИТАЛИАНКИ.НО БЪЛГАРКА РОБИНЯ ВЪПРЕКИ ХУБОСТА СИ,*** НА СУЛТАНА НЕ ЧУХМЕ!ДОДЕ АТАЮРК И СИ ГО ВКАРА НА ХУБАВАТА ПРОСЛОВУТА БЪЛГАРКА!"СЛАВА НА БЪЛГАРИНА ДЕТО СВАЛЯ ШАПКА НА ОНЗИ,ДЕТО ГО ОСЕМЕНЯВА!

11

шишу

преди 5 години

Стига да нямат апетити към нас , проблем е само и единствено на турците кой ще ги " върти на чеверме". Ердоган имаше цел и я постигна , но...не сме Средновековието , нито 19 в., никой дълго не ще търпи султанат.

10

в грешка си

преди 5 години

До Анонимен 4Не се казва "омраза", а "тъпoтa"!

9

Слава на султана

преди 5 години

Щом в съвременна Европа има кралство в Турция трябва да има султанат

8

Небългарин

преди 5 години

Българите първо да си оправят собствената държавица и послед да се вайкат за турците.Много се кефя как някои отявлени туркомразци и ислямофоби как обясняват че Ердоган е лош за нас турците, Е явно сме на прав пътСлава на Ердоган

7

Jad

преди 5 години

Да са им честити на турците новите министри, най-важното министерство + централната власт е, как иначе, в ръцете на фамилия Ердоган, останалите са най-послушните от послушните. Двете жени са за да се покаже, че не е хептен халифатско положението и че привидно Турция е засега все още светска държава. Но иначе няма повече пречки държавата Турция да се превърне в Ердоган султанат.

6

Ахмед Мустафов

преди 5 години

До зам гелди аабилерГрешиш ! Със 100 лири дори и 1,5 кг . месо не можеш да купиш ! 1 кг. агнешко месо е около 80 лири ! Положението им е под всякаква критика !Когато си получат заплатите бързат да купят евро или долари за да са по-сигурни за утрешния ден

5

М да

преди 5 години

Дали това 2 началото на края.

4

зам гелди аабилер

преди 5 години

Сега с 100 турски лири можеш да купиш едва 3 или 4 кг. месо !

3

Анонимен

преди 5 години

Тая омраза ви съсипва.:)

2

хайдут

преди 5 години

Сменил си системата, ама вечно не са живей ага ...

1

шуробаджанаците

преди 5 години

окупират властта в Турция ! Жална им майка на турците !Сами са си виновни след като сред тях не се намери някой съвременен Ататюрк ,който да спаси нацията ! Дори при явно инсценираният опит за преврат ,турският народ си затвори очите и нито един не каза ,че Ердоган инсценира преврата за да ликвидира неудобните и да си направи по-лесен пътя до абсолютната власт ! Най-хубавото е ,че Западът повече няма да инвестира в Турция ,дано има и ембарго на турски стоки за да им дойде акъла в *** глави !