13

Антон

преди 5 години

Оказва са че лекарствата съдържали този примес , са генерици, а примеса е с прозиход Китай. При оригиналите няма такова нещо. Сега разбирате ли колко е опасно ментето и евтинджоса. Освен това мисля че лекарствата за кръвно се покриват от касата. Защо никой не подхваща темата, защо са избрани възможно най-гадните ментаци.това единствено е породено от желанието на касата да реже и икономисва. Сега тази икономия ще излезе златна ама след 5-10 год, когато те вече не са на власт

12

Илиан

преди 5 години

И кой ще поеме отговорността за починалите от рак хора, понеже са пили от тези предписани им от лекари и продадени от аптеки лекарства? Те са били убити!

11

Armagedon

преди 5 години

Не са правени изследвания,защото целта е била ГЕНОЦИД.ЕС се управлява от престьпници.

10

Анонимен

преди 5 години

Мултинационалните фармацевтични компании се интересуват единствено от печалбите си! Какви екскурзии, вечери в скъпи ресторанти се организират за лекари и зъболекари, какви подаръци се предлагат!!!

9

До анонимен 3 и 4

преди 5 години

Многократно беше казано и писано, че китайската фирма е съобщила за проблема...Защо ЕВРОПЕЙСКИЯТ КОНТРОЛ в 22 страни е ПРОСПАЛ проверките...На този въпрос трябва да се отговори! ЕС е за закриване, тотално се провали във всички сфери на реалния живот - мигранти, двойни стандарти и т.н

8

111

преди 5 години

Пациентити би трябвало да настояват за прокуратура,каквато у нас изибщо няма-тя е креатура на властта.Като при Ердоган.

7

Анонимен

преди 5 години

От няколко години имам практика да не купувам китайски стоки.Би трябвало да има закон да се забрани вноса от Китай.

6

Фен

преди 5 години

Последното, което интересува мултинационалните фармацевтични гиганти, е здравето на хората. Всичко е за печалба, докторите и фармацевтите се карумпират всячески, за да изписват определени и по-скъпи лекарства.

5

Бяла мафия

преди 5 години

Обещетения и съд! Това е геноцид!

4

Анонимен

преди 5 години

Много фармацевтични фирми внасят от Китай никой не изследва състава,или се прикриват.Не знам на какво разчитат,е да, на ниската цена,евтино производство,а рисковете за пациентите.Комунистическия капитализъм в Китай си е в действие,т.е почти всички големи производители са близки до власта,контрола е снижен,разчитат на подкрепа в подобни случаи.В самия Китай е много по лесно,делата се потулват,почват репресии,така беше допреди 10 години,е може малко да се е подобрило,но при тези резултати,едва ли.

3

Анонимен

преди 5 години

ако не беше ЕС, щяха болните да си ги гълтат до скорошния край на живота им

2

Георгиев

преди 5 години

Прав е д-р КацаровНеобходими са сериозни експертизи и сериозни наказания. Това не е руска рулетка.

1

:):)

преди 5 години

удар по Китай с американска намеса и европейска наивност