78

Бачкатор

преди 5 години

До Бизнесмен Абсолютно верно е , фотоволтаичните панели паднаха рязко в германия и даже е пълно с малки кредитни компании които дават пари с мин.лихва ....., обаче дават ня техните хора фашисти са , аз исках да взема , неможело за мен на каравана не се слагали , чикиджии смотани ....

77

Глупаво е

преди 5 години

Да се търгува с империалистическа раССияС парите които им даваме се готвят за война срещу Европа!

76

Бизнесмен

преди 5 години

В Германия се взе политическо решение и газопровод няма да има и Франция явно се присъединява , от 2 м цените на борсата на фотоволтаични компании летят нагоре ....а панелите падат ....

75

Анонимен

преди 5 години

За какво им е Украйна без Крим? Да и дават само безплатно газ и помощи? Не, Украйна е безполезна без Крим и без Източна Украйна. Ще я наритат като куче от Запад.

74

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да осъдят присвояването на Крим от Украйна в Съветския съюз. След разпадането на Съветския съюз автономният Крим трябва да се върне в Русия. Това не е направено и Запада е трябвало да протестира срещу невръщането на Крим на Русия през 1991 година.

73

На втра заплатка!

преди 5 години

Излиза че Пръцк и Пошибаньенко се опитват да се качат на заплатка при при руската "Газпром", холандската Royal Dutch Shell, германската E.ON, австрийската OMV и френската компания Engie. И ич нема да пусна и копейка на начата света троица Куко, Цуко и Дуко (Дуко е ник името на Дуко)

72

Анономен

преди 5 години

Мост, какъв мост? Нали казахме, че руснаците не могат да построят такъв мост. Следователно е те такъв мост няма, и всичко е 3d анимация, както Путин на камаза, така и разните им там супер-хиперзвукови ракети и други безаналогови измишльотини.

71

Възмущение

преди 5 години

Ей този Порошенко голям наглец, брей! Хем сипе огън и жупел срещу Русия, хем иска да краде газ и печели от транзитни такси! Може, само че друг път. Нека си купува американски газ, че да му излезе по-евтино, ха-ха... Вече му пари май под краката, а само с продажба на шоколадчета "Рошен" не става. Жалко за украинците, ама и те скачаха...

70

Анонимен

преди 5 години

Риск е смешно подобие на хомосапиенс. Абе накратко е карикатура на мъжки индивид.

69

Приватизация

преди 5 години

До Поручик РжевскиПравилно поручик!Който не наясно нека провери кой политик от САЩ има дял в украйнската газопреносна мрежа. Говорим за родственик на политик от кабинета на Обама. Който чете внимателно, разбира обезателно!

68

Прозрачно ясно

преди 5 години

Туск не го е еня за интересите на ЕС. Той, както и повечето еврочиновници са лакей на САЩ. Просто и лесно за смятане. В интерес на гражданите на страните на ЕС ли е да купуват 2-3 пъти по-скъпи енергоизточници с посредничеството на "правилните" доставчици от САЩ?

67

Анонимен

преди 5 години

До̀налд Франчѝшек Туск е полски политик от кашубски произход. No comment.

66

Northазиян оптимист

преди 5 години

"Аптекарка пожела добро бъдеще за Русия и надупчи всички презервативи, уволниха яЧужденците са стройни и атлетични, а виждали ли сте нашите пияници, казва Людмила"

65

КОЛОБЪР

преди 5 години

Украйна е фашистка държава и с фашистки режим! Крим и Севастопол НИКОГА не са били украински. Тези измишльотини са на украинските фашисти и техните господари! Северен поток ще го има,защото има достатъчно умни там в Германия. Глупавите са в България,защото се продадоха на Америка и останаха без Южен поток! Къде са компенсациите на американците за послушанието на правителството ни? По-скъп ток???

64

Поручик Ржевски

преди 5 години

Много е лош северен поток, защото Украйна няма да взима транзитни такси?ЕС - това ли ви е единствената идея как Украйна може да прави пари? Така ли се става богат?Дайте тогава да направим тръбата да минава през Украйна, после Румъния, България, Унгария, Словакия, Чехия и Полша и всички да печелим от такси?То било лесно.

63

Цецо

преди 5 години

1. Теории и обвинения с теза "най-вероятно" са срамни за ЕС.2. Дойде им акъла че чрез северен поток 2-3 държави работят за себе си против другите.А ни прецакаха за южен поток и нашия ББ не направи нищо за коригиране на начина на изграждане че да се приеме. И той сега се сети че хъб без газ е като таратор без краставици. Ама късно ..

62

Makedon

преди 5 години

E ... Bolgari.. Bolgari ovaj paljaco D. Tusk vi ja kroi SUDBINATA...Juzen tok - NE... Belene -NE..... abe vie nemate topki...... ke si ostanite ROBi cel zivot

61

Анонимен

преди 5 години

I AZ ISKAM USA DA DADAT NA BYLGARIQ 1 TRILION DOLARA MA NQMA NE DAVAT KVI SA DRUGARE NI ZNAM

60

Българин

преди 5 години

Нека си говори Туск. Това не променя фактите.

59

Специалиста

преди 5 години

пневматик може да познаете по добре развитите бузки. Майстора пневматик по това, че няма разлика между горните и долните бузки.