62

Защо

преди 5 години

Защо ревяхме и викахме Же сюи и отбелязв аме годишнина от напад ение на един мост с няколко невинни жертви, а пропускаме с безразличие стотиците загинали от бомбени атентати в Близкия изток?

61

Анонимен

преди 5 години

защото едното е случайно нещастно събитие, в което политиката има мнооого малък пръст. Хората се обединяват и си помагат по чисто човешки подбуди. Всичко зависи от тях.докато бежанците са продукт на политиката, планирано користно действие, няма нищо човешко там, и да искаш не можеш да помогнеш, всичко е до пари и само пари за сметка на бедни хора

60

Анонимен

преди 5 години

озаглавили сте статията "без цинизъм", но си е точно цинизъм да сравняваш тези деца с т.нар . бежанци. Ще ви кажа първата и основна разлика. ИЗточните народи са дълбоко трудолюбиви, честни, почтени. Тяхната култура и религия няма нищо общо с онези брадатите, които в повечето случай само се представят за бежанци, а всъщност са тръгнали за да се устроят на по-добър живот. Няма как да стане някой от тези деца утре да нарами бомбите и да тръгне да се взривява, нали така?. Тъй че замълчете!

59

Анонимен

преди 5 години

Какво трябва да ти има за да напишеш подобно нещо и да го публикуваш? Какво трябва да ти има за да преведеш същото това нещо и да го публикуваш отново?

58

Анонимен

преди 5 години

Вече 11 спасени, остана съвсем мъничко! Дано да успеят да изкарат и треньора и доктора още днес.

57

Анонимен

преди 5 години

Не прочетох статията(too long didn't read lel). Фактът, че всеки може много лесно да намери нещо общо с тези деца също има голям ефект за масовото обединяване. Като деца всички полудавяхме като чуем за "експедиции". А 9 дни да оцелееш под земята без храна си е най-малкото достойно за възхищение. Да са живи и здрави децата и спасителите им, и всички, които се опитват да помогнат. 10 спасени, остават 2 +1 :)

56

Анонимен

преди 5 години

Защото в целия свят е пълно с ***, която отчаяно се нуждае от повърхностна декорация, и се реди на опашка да се прави, че и дреме...Да се изтъкват неща, които се предполага, че се подразбират значи че не е искрено.

55

Анонимен

преди 5 години

В България дори руло тоалетна хартия има по-голям авторитет от дойче веле. Не знам защо продължавате да ни занимавате с мозъчните пръдни на тези жалки немски писарушки.

54

Анонимен

преди 5 години

НАЙЛОНЧЕ ВЕЛЕ

53

Анонимен

преди 5 години

А заблязвам и друго, до сега даже и в този плювалник(коментарите на днес.бг) нямаше много отрицателни мнения за този случай :) Свикнали сме помия да се излива под всяка новина, но не и този път. Всички се радваме, всички сме обнадеждени, някак нереално хубаво е... Обичайте се хора, омразата, ненавистта само ни изморяват и са вредни за всички ни! Усмихнат ден на всички :)

52

Българин

преди 5 години

Като цяло Дойче веле трябва да бъде забранена със закон, а централата им изравнена със земята.

51

Анонимен

преди 5 години

"Защото момчетата и момичетата, които се крият в руините на разрушените от бомби сгради, също са невинни. Невръстните сирийски бежанци,"Айдеее дойчо веле употреби случая за талибанската си пропаганда.

50

Анонимен

преди 5 години

НАЙЛОНОВИТЕ ТРОЛЧЕТА

49

месара

преди 5 години

самото сравняване на децата от пещерата с "бежанците мигранти", е цинизъм! децата се борят да оцелеят, другите се борят да видят и пипнат заголен крак, и да живеят безплатно! за това и цял свят се вълнува за децата, а от другите се вълнуват брюкселските милионери, но то не е безкористно, милиинерите от брюксел очакват печалба!

48

Анонимен

преди 5 години

До българинТочно това е *** - не по техния акъл (на англичание), но ти нямаш такъв за да разбереш!

47

taa

преди 5 години

тайландия - страна пълна с будисти и мюсюлмани. *** там е в изобилие. спят с деца. масово жени и деца са продавани. масово мъже си правят операции, тоест още като малки ги объркват и променят самосъзнанието им.Заради обещанието Му, днес все още съществува тази страна.Никой нищо не казва за това, че всеки час изчезва дете в Тайлант. Всеки час жена е изнасилена в Тайланд. Всеки час там има грабежи, убийства, мизерия, извръщания.БУДА И АЛАХ СА ПСЕВДО ОТ ВСЯКЪДЕ. ФАЛШИФИ ИДОЛИ И ФИЛОСОФИЯ!

46

българин

преди 5 години

До 28 Точно това казах , *** - не по техния акъл ( на руснаците ) , но ти нямаш такъв , за да разбереш !

45

Анонимен

преди 5 години

ДА СИ ПРИБЕРЕ НАЙЛОНА ЗА ДА НЕ ЗАМЪРСЯВА ПРИРОДАТА

44

Анонимен

преди 5 години

До Бобитези с найлона искат да дойдат у нас да изцеждат социалните

43

Боби

преди 5 години

Защото едните искат да дойдат у нас и да изцеждат социалните,на без това изцедената хазна.да си налагат културата и да искат Ние да се нагаждаме според тях.А онези момчета искат да си идат у дома.не у нас. ЯСНО????