29

Smeshki

преди 5 години

Готвят се за избори. Какво стана с 300 лева минимална пенсия, а се занимават с глупости. В момента няма мигранти, затова ни занимават с глупости.

28

Анонимен

преди 5 години

NENAVIGDAM ZVEROVETE OT TUMBAK-VMRO-CUDOVISHTA S NEBALGARSKI IMENA.

27

Село

преди 5 години

Ами сегаааа ....и ние не ги искаме ...да си стоят в София ...там по ще им помогнат ...милите тее...

26

Анонимен

преди 5 години

Браво на ВМРО искат сигурност само за столицата, а на останалите покраинини да пратят емигрантите. Най добре митрантите през желтите павета, на някой са много мили, да си ги гледат всеки ден.

25

Анонимен

преди 5 години

А бе, от к,ва народност са тия Мария Габриел, *** Майдел и пр.

24

Анонимен

преди 5 години

До ИвановИ най-лошото е, че на тези хора просто не им се работи. Иначе, ако бяха трудолюбиви, животът им щеше да е друг. В централната частна Африка има несметни природни богатства, но трябва да се работи, за да се печели от тях. Тези идват, за да живеят на соц.помощи. Малко са ни нашите хрантутници, та и тези!

23

Подкрепям!

преди 5 години

Благодарение на тези мигрантски "центрове" в столицата ни вече се открояват някои улици, по които късно вечер ситуацията е много странна. Брадати мъже и труженички на оня занаят от маалите - все едно, че си в някой лош квартал на град в Близкия Изток.Освен това, ако официално се закрият тези центрове, тогава много по-лесно ще бъдат идентифицирани незаконно влезлите в страната мигранти, които се укриват в ромските гета.

22

1

преди 5 години

До Иванов,да иванов,ние живеем богато и щастливо,те носят нищета,и никой от тях не иска да остава в ***,нали четеш в сайтовете,че са връщани насила.

21

Иванов

преди 5 години

България не е фронтова държава. Тук бежанци от война не трябва да има. Всички центрове за такива бежанци трябва да се закрият. Бедността ни е достатъчна да не приемаме и икономическа емиграция. Каква е тази работа дето 300 000 африканци от централна африка са се изсипали у нас. Те носят проблемите си, болестите си, нищетата си. Ние не можем да оправим нашите проблеми , ами и техните сега.

20

1

преди 5 години

До Нихилист14,забравил си, сиди и контрера,все звучни български имена.

19

Анонимен

преди 5 години

Съгласно!

18

Анонимен

преди 5 години

Ангел Думбазки!

17

ДС агент Ивань

преди 5 години

Да се закрият центровете, а на тяхно място да се открият казарми за бъдещата наборна армия!

16

Анонимен

преди 5 години

Тея още се изживяват опозиция!

15

Мислеща

преди 5 години

Явно целта е да ги скрият от хорските погледи, за да не се вижда, че бройката им стремглаво нараства. Договорката с Меркел е да се направят лагери от затворен тип в Странджа, близо до границата, които да се охраняват от немска полиция, за де не избягат мигрантите отново на запад. В друга медия се посочват и циври - 45 хил. мигранти и близо 500 млн. евро за 2 години. Така, че правителството вече е продало/предало/ България, пък тия "патриоти" нека си говорят!

14

провинция

преди 5 години

Да и ще се увеличи в провинцията.Те и без това нямат защита от полиция и манг-вците постоянно обират, убиват и тероризират населението, после се чудете защо села и градове обезлюдяват.

13

Нихилист

преди 5 години

Каракачан, Джамбазина, Султанка - все видни български патриоти с хубави български имена и фамилии!

12

Анонимен

преди 5 години

Близкоизточните и африкански "мигранти" да се депортират незабавмо от България.Тук са нежелани натрапници.Не сме им били колонизатори.Нищо не им дължим.

11

Анонимен

преди 5 години

Кога ще изгоним мигранта контрера?

10

12

преди 5 години

До 1,не от ромкиня,жителка на Факултето.