22

Роки

преди 5 години

Пусти сап......

21

побуог

преди 5 години

г-це Джеси, моля споределете какво е "побуог"... винаги съм имал интерес към нови думи, особено от титаните на мисълта и писането в сайта...

20

extremist

преди 5 години

ТОЯ ИНДИВИД ДОБРЕ СИ Е ПОЖИВЯЛ ОСЪЩЕСТВЯВАЙКИ АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА В ДУХА НА КАПИТАЛИЗМА. АЗ НЕ ВИЖДАМ ПРОБЛЕМ....

19

Пич

преди 5 години

Изключително неграмотно написана статия. Особено ми харесва тази част, в която се заклеймява отварянето на центрове по йога и акупунктура, където се правели "много скъпи сеанси", и са лекували горките хора със съмнители "билкови лекарства". По тази логика в София се е напълнило с терористи и SPA центрове :)) После ни информират как сектата имала десетки хиляди последователи, докато накрая стигаме до 1987, където членската маса наброявала невероятните 1500 души:) сСпим и пишем, спим и пишем ...

18

Анонимен

преди 5 години

Много беше интересно за четене, а прийомите за протакане на разследването и съда са подобни на тези у нас. Всъщност потребителят с никнейм Сп???нс е прав - ако соца има някакво обективно предимство пред демокрацията, то е че заменя всички тези лъжи с...една-единствена.

17

Анонимен

преди 5 години

"Членове на Аум провеждат режисирани кампании"приличат на тукашние червени толове."а решението на Асахара е просто: няма адвокат - няма проблем"чудовището Сталин е действал по същият начин.

16

Анонимен

преди 5 години

"Ние тук си имаме много Шоковци. Шоко Борисов"Той е Шоко Боко.

15

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът също е вид религия. Религията на сатаната. Също като масонството.Неслучайно всички комунисти са били масони. Ленин е бил масон 33-та степен.И не е странно, че комунистите най-много крещят срещу масони, защото така се опитват да прикрият своята идентичност с тях.Комунстическите партии са комасонски организации (ложи) (в тях е разрешено да членуват и жени).Официалното обръщение в масонските ложи е "другарю".

14

Анонимен

преди 5 години

Комунистът Джим Уорън Джоунс, който създава сектата "Народен храм" убива в Джоунстаун 913 души.Това е сектата убила най-много хора.

13

Анонимен

преди 5 години

Тез са по-безобидни и от ГЕРБ. ББ и шайката ми видяха сметката на цяла държала пък тоя на някакви си 20-30 калпака и висна на въжето. Какво трябва да го правим бацето?

12

???

преди 5 години

Водели дела срещу *** и т.н. либерастики методи...толкова един не се ли е сетил да го гръмне...че и живял на техен гръб в затвора

11

Константин

преди 5 години

Ние тук си имаме много Шоковци. Шоко Борисов, Шоко Цветанов, Шоко Цачева. Може да продължите.

10

Анонимен

преди 5 години

Важното е племето да се държи постоянно в страх и ужас!А Еднокнижника да бъде възнасян до небесата в рокята на "спасител".От Сектите, от "лошите" ***, от мигрантите, от извънземните, от увеличение на тока, газа и т.н. и т.н. та до безкрай.Техника стара колкото е стар и света но телетата балкански неграмотни още я гризкат .

9

Анонимен

преди 5 години

Бг медиите имат два основни прйома.Първи: "Плашим ги" (за плебса иде реч.Втори "Лъжем ги" в това влизат всички статии за "изгодни" бизнеси, пътувания, лотарии и т.н.

8

Анонимен

преди 5 години

Ти само като го видиш тоя как изглежда и ти става ясно всичко.Дебел с уродливо лице,едното око изсъхнало и голяма талибанска брада.Лекува всякакви заболявания,гледа през стени,първи брадчед и брат с буда,зевс,шива и аполон и всички фараони.Събира пари и обяснява на сектантите,че са длъжни да му дадат всичките си пари а ако са по-хубавки жени освен тва и да му станат сексуални робини до гроб.Трябвало е властите по-раничко да го обесят още от малък или да го затворят в лудницата на силна упойка.

7

Анонимен

преди 5 години

"Целта е съдебен процес срещу Аум, но един от членовете на екипа, който трябвало да осъществи нападението, закъснява. Така отровният газ е пуснат по-късно от предвиденото, а заради появилия се вятър веществото се отправя не към съда, а към жилищен комплекс. Загиват само 7 души."Какво облекчение- загиват "само" 7 души.

6

Анонимен

преди 5 години

Така става, когато пуснеш разни секти да виреят в страната ти. В България се навъдиха бая с идването на демокрацията, немалко налазиха от САЩ, някои дори си имат "църкви".

5

Сп???нс

преди 5 години

Едно от положителните неща на соц-а са пълното отричане на религията, но истината е че няма оттърване - хората ги влече мистицизмът и колкото и да им го обясняваш винаги се редят на опашка за да ги измами някой самопровъзгласен полубог...В Испания нашумя случай на една "отвлечена" /според родителите/ и "свободна да си иде когато иска" /според сектата/ , чак в Перу отишла да търси истината и прозрението.

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа бе, ще се поинтересуват...друг път...то това "не е интересно за широката публика"..."ФИФА току виж ги глобила за "политическа пропаганда""...или ОТГОРЕ началството ще ги скастри...Така стоят нещата мой човек в нашенските "свободни" медии.

3

Анонимен

преди 5 години

Преди 3 дена го обесиха, пойнтересувайте се от посещенията му в русия и връзките с кгб, две години преди атентата...