58

ОНЗИ,

преди 5 години

У нас от близо век партията, която управлява държавата е само една. Сменят се единствено физиономиите. Естествено, че и сегашните са наследници на комунистическия режим. С тия монополи - не държавни, а частни, но пак - монополи, с това натикване на населението в ъгъла, с тази откровена забрана за развитие на бизнеса. Какви да са? Те освен чрез диктатура не могат да управляват по друг начин.

57

ОНЗИ

преди 5 години

Абе не разбрахте ли вече че БОКИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА *** независимо от неговите хватки да прикрива това !!!!! Демагогията на *** е в особено голяма в действията на този т.н "премиер"....

56

Анонимен

преди 5 години

Да няма завист. Уволняват всички . 6 месеца минаваме с превод от съседите в синоптичната прогноза.После още 6 месеца се тестват в способности десетина нови по 3 хил.лв И приключва драмата на синоптиците.Ако трябва ще вземат Любка Кунчева ще ги обучи.

55

Анонимен

преди 5 години

Винету е пълен с пари.Да се бръкне а не да се стиска.

54

Анонимен

преди 5 години

Нали са със заплата 1000 лева бедняци

53

Анонимен

преди 5 години

Ми то верно като се замислиш се лошо време напоследък се стихии как пък един път не дадоха топло слънчево 40 градуса аиде лято е средата на лятото дъждовно ли ще го пишем

52

Барселона

преди 5 години

Не се притеснявайте...в последният момент ще дойде на бял кон Свети Бойко и ще има пари...Този филм сме го гледали вече...

51

Анонимен

преди 5 години

Е, за дебелите тюфлеци в униформи, тлъстеещи и протестиращи на наш гръб - милиарди бюджет след една малка стачка.Не случайно 80% от имигриралите са Хора с висше образование, способни и можещи.

50

DDT

преди 5 години

До някакво безумиеМоже и така да е. И не случайно да съм използвал "околонаучни". Но това не означава, че всичко трябва да се закрива с лека ръка. Сега от всички се изисква научна работа - не само в България. И затова всички пишат "научни" публикации - пак казвам, не само в България. Това, че преобладаващата част от научната продукция не става, са виновни далеч не само хората, а основно системата и тези, които измислят подобни простотии. Тъй че продължавам да подкрепям хората от НИМХ-БАН.

49

I ko

преди 5 години

И какво от това, нали си я гледам на телефона. Боли *** *** за тия ***.. Да отиват да си тъесят друга работа, като не ги устройва.

48

някакво безумие

преди 5 години

цари във финансирането на ОКОЛОНАУЧНИТЕ дейности" -Точно така е, DDT. Ти искаш да ги защитиш, но случайно си налучкал най-точната дефиниция за 95% от хората препитаващи се от заплатите в БАН - не научна,а ОКОЛОНАУЧНА дейност, някакво подобие на наука, колкото да отчитат там по нещо, та да им тече трудов стаж и осигуровки, плюс социалната помощ, наречена заплата, а те в това време да приработват тук и там за още парички.Кога ли ще заиграе метлата по дебелите, връзкарски, мързеливи дирници?

47

забелязал

преди 5 години

Тез пък какво искат, като нищо не са свършили- все вали, духа, градушки, наводнения и какво ли не. Да вземат да си свършат работата, да оправят това тъпо време пък после да искат пари.

46

До Киркор

преди 5 години

Щото са от БАН.Там са свикнали да се изживяват като аристократи, да се вясват на работа от време на време и когато един е на работното си място, да върши неща, за които са назначени още 5-6 човека. Така се редуват. Говоря за БАН като цяло.И защото десетилетия наред, през соца, БАН е била тих, но престижен пристан за родата на средния ешалон от номенклатурата, сега място не могат да си намерят заради ниските заплати и заради това, че за да печелят, трябва паралелно да работят и другаде.

45

Интересно

преди 5 години

Ще може ли за няколко седмици медиите да се организират така, че да предоставят прогнози, взети от чуждестранни метеорологични центрове, които на всичко отгоре са автоматизирани?Тъкмо ще видим доколко са основателни исканията на тази група от БАН-аджиите.

44

Тракиец

преди 5 години

До 123Приятелю, ти не знаешли, че от както са ни освободили, в България талатливи, кадърни и учени са най-мразени. Манталитет.

43

Анонимен

преди 5 години

Изобщо нямаме нужда от БАН.Бойко се беше засилил да закрие тази никого ненужна институция,а *** го спряха.За да се продължи източването на държавата.

42

ГЕРБ forever

преди 5 години

Гласувате ли за ГЕРБ,гласувате за бъдещето си!ГЕРБ мисли за Вас и вашите деца!

41

Анонимен

преди 5 години

Махайте ги тея, а после и целото БАН. Сбирщина мyxъл с претенции, че и пари искат! А полза от тях нулева! Вън кибици смpaдливи!

40

всезнайко

преди 5 години

Влизаме в сайтове,за да сме велики!Разбира се ,че Чолаков е добър синоптик!

39

любо

преди 5 години

Голем праз.