8

Анонимен

преди 5 години

Русия е много зле с т.н. генетично здраве. Най-добре са някои с леко дръпнати очи, най-зле тези в Западен Кавказ. Ако се ожените за рускиня, рискувате поколението.

7

Реформа анти Путин

преди 5 години

Целта е да се насъска населението на РУската федерация срещу ПУтин С вдигане на пенсионната възраст ще пострадат всички вкл млади чакащи за по атрактивни работни места.

6

Анонимен

преди 5 години

За разлика от европейците даже и от нас руснаците имат много ниска продължителност на живота и де факто тази реформа премахва пенсиите в Русия.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Еми съжалявам колега,ама не съм учил да разнасям кофи с киреч ! Не знам как става номера! Ако ли пък строителните фирми са опрели до 65 годишни ,да им разнасят киреча и кофите,нека да пускат кепенците!Ако 65 годишния има желание за работа може я пазач да стане,я нещо подобно и по-леко-стига желание и разбиране от страна на държавата да има! А как разбра,че си клатя краката,не ми е ясно или за теб,който не носи киреч,който не копае канали и не носи тухли,е кракоклатач и безполезен

4

Зонзолата

преди 5 години

е тъб дрол.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Пълно е и с 80-85 годишно и със 60 и 70! на кой каквото му е драснато!

2

Анонимен

преди 5 години

Има една приказка,че най-добрата пенсия е заплатата! Не съм виждал някой толкова изморен от работа,че да не продължи да работи до посочените 65 г.за мъжете,а по-късно и за жените.От една страна пенсиите никога не достигат,а още един доход и то по-висок от пенсията никога не е излишен!Който е болен,инвалид или наистина няма възможност да работи,там могат да се намерят много компромисни варианти!Познавам много хора,които работят след пенсия и не се оплакват,дори и 80 г. пораджия!

1

Зозо

преди 5 години

В България мъжете живеят средно 72г., а жените 78г. Боярищникът не прощава!!!