12

Стойчо

преди 5 години

До Деян КуцевИма достатъчно силни отрови които могат да приключат с теб за секунди. Вземи една такава, ще ти е полезна. Хем няма да предизвикаш ужас в хората, хем ще се оттърват от теб и ще им направиш голямо добро!

11

Анонимен

преди 5 години

Нумбер 5 аз сьм нумбер 1. Ще ти го кажа по друг начин за да разбереш. В кочините е така.

10

Човекът

преди 5 години

Човекът редовно гласува за БКП/БСП. След като вижда и чува какво се случва с любимата му партия и как се саморазпада, се е хванал за главата и недоумяващ е поседнал на релсите да размисли.

9

До 11

преди 5 години

Ако имаш шофьорска книжка, тичай в КАТ да я върнеш, щом не знаеш такова основно нещо, като мигащата червена светлина.---Закон за движение по пътищатаЧл. 12. (5) За забраняване на пътните превозни средства да преминават през железопътен прелез се използва сигнал от мигаща червена светлина. Този сигнал може да се използва и пред подвижни мостове, на фериботи, пристанища и на места, където на пътя излизат моторни превозни средства със специален режим на движение.

8

Анонимен

преди 5 години

аз едно не мога да разбера защо на ЖП прелез не слагат нормален сфетофар ами разни измислени . Вчера ми се наложи да пресека един без бариера и гледам две мигащи червени светлини. А сега де какво означава това? Аз знам зелена, червена немигащи и жълто мигаща

7

вуйчо

преди 5 години

Не знам Бкп колко пари инвестира в Интернет ***, но под всяка статия има поне един.

6

Анонимен

преди 5 години

Видими резултати от ГЕРБ!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Това е втория случай за днес - явно мит'ряла почна масово да се хвърля под влакове в бойколандия! Едно време се палеха.

4

Анонимен

преди 5 години

ОК влака е блъснал мъжа, той не е самоубиец, няма начин!

3

Дам!

преди 5 години

До Деян КуцевKуцев,такива като теб трябва да бъдат подлагани на евтаназия още в ембрионална форма!

2

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНОТО САМООБИЙСТВО

1

Анонимен

преди 5 години

Има ли още будали да се возят на теа таралясници наречени влакове ?! Аз не помня вече колко десетилетия не сьм се качвал на влак само кола и самолет признавам