32

СМЯХ

преди 5 години

До ГНЯВАНТИКОМУНИСТИ , ЗАМЪЛЧЕТЕ КИТАЙ , НАЙ - СИЛНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ ККП - ЕДНА ПАРТИЯ - ЕДИН НАРОД , ЗАТОВА ВЪРВИ НАПРЕД , А ВАС НАРОДЪТ ВИ ИЗХВЪРЛИ НА БУНИЩЕТО НАЙ-СИЛНАТА ИКОНОМИКА Е ЕС !*** СЕ ОТ ЯД!Китай се управлява от Компартията, но не по комунистически модел.Схващаш ли?Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/07/09/izvodite-sled-16-1-kitaiskiiat-ustrem-kym-zapada-minava-prez-iztoka.381666

31

КАТО Е ДОВОЛЕН ЗАЩО

преди 5 години

Много доволен тоз Китаец,затова отиде веднага след срещата при Меркел.Бойко да не се плюнчи,че е направил нещо.

30

Анонимен

преди 5 години

Суджука само се лашка Насам Натам.Меркел,Путин сега китайци.Иска да се инвестира за да има гепенсон.

29

Ала_Бала

преди 5 години

Много наивни хора има в България. Още говорят за комунизъм и капитализъм. Уж пътуват, четат по Интернет. Както се казва функционално неграмотни. Вървете в Китай и вижте. После говорете за комунизъм. Той в ЕС е къде, къде повече!

28

ГНЯВ

преди 5 години

АНТИКОМУНИСТИ , ЗАМЪЛЧЕТЕ КИТАЙ , НАЙ - СИЛНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ ККП - ЕДНА ПАРТИЯ - ЕДИН НАРОД , ЗАТОВА ВЪРВИ НАПРЕД , А ВАС НАРОДЪТ ВИ ИЗХВЪРЛИ НА БУНИЩЕТО

27

Анонимен

преди 5 години

Световния търговски център Илиянци вече ще процъфти.

26

Слав

преди 5 години

Бокуня получи похвали за това че България е сигурна външно галактическа граница и ще медиатор между марсианците и ЕС.

25

Анонимен

преди 5 години

Китай бавно настъпва. Купи най-голямото пристанище в Европа - Пирея, купи пристанището Хамбург - запад, има си частно пристанище във Варна.Само един китайски конттейнеровоз кара наведнъж 27000 контейнера. Ние с цялата си годишна продукция не можем ги напълни.

24

Анонимен

преди 5 години

Преди малко Тръмп казал, че от НАТО полза има само Европа, така, че не е необходимо САЩ да плащат.

23

Анонимен

преди 5 години

МИ ТОЙ И БОКО СИ Е КОМУНИСТ, ТАКА ЧЕ ДОБРЕ ЩЕ СЕ РАЗБИРАТ.И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИДВАТ ЕДНИ ЖЪЛТИ ЧОВЕЧЕТА И ПОЛЕКА ЛЕКА ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО, КАКВОТО СТАНА С ЕДНИ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА.

22

фактите

преди 5 години

разбира се, че комунистическата внучка на партизанина от бригадата "Чавдар" ще е шефката на Пекинската връзка. виждали ли сте й снимката като чавдарче с червената връзка до Тато... жалка нация, 30 години по-късно продължава да е в ръцете на същите!!

21

ориз на скара

преди 5 години

такава евтина комунистическа пропаганда, още ли работи над малките гладки мозъчета на мнозинството българи търпели 45 години комунизъм?!а и видяхте ли комунистическият режим на гроб вече открито се съюзява с най-големите комунисти, пекинските!

20

1488

преди 5 години

който се е хванал с комунисти, не е прокопсал, исторически факт!

19

Анонимен

преди 5 години

Изводите са поне за България -МНОГО ШУМ ЗА НИЩО и че намериха нова работа на Лилянчето,сега ще координира както се казва изграждането на ресторанти на 16+1 държави край Елин Пелин хахахахахаха.

18

Анонимен

преди 5 години

Как ще се вземат тея кредити с ниски лихви ? Не трябвали да се съобщи на обществото , след като ние ще плащаме тея лихви някой ден.

17

Анонимен

преди 5 години

Няма други политически сили с такива успехи през целия период наречен преход и траещ вече две-три поколения! Така, че решението за съюз с патриотите е вярно и нека продължат напред!

16

Анонимен

преди 5 години

свинесосороиди *** против ГЕРБ

15

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ, ЕВРОПА Е СЪС ГЕРБ, АМЕРИКА Е С ГЕРБ, РУСИЯ Е СЪС ГЕРБ, А СЕГА И КИТАЙ Е С ГЕРБ!

14

Анонимен

преди 5 години

***! Поне малко прикривайте истерията си!

13

Анонимен

преди 5 години

Българският устрем към Европа минава през Китай и Северна Корея.