19

инспекторРЗИ

преди 5 години

NDMA се съдържа във всички салами, кренвирши, луканки и прочее гaдocти, които се продават тука, при това в мнгого по-големи колечества, отколктото в лекарствата, съдържащи произведен в Китай валсартан. Това между дргуото ви го казвам.

18

Анонимен

преди 5 години

Към автора на статиятаТипично за журналистическата гилдия представят нещата, такива каквито не са с цел да се всява смут в обществото. Мили хора, не Валсартана е канцерогенен, нито пък се съдържа в храните. Веществото, което е канцерогенно и се съдържа в част от храните се казва N-нитрозодиметиламин. И тъй като ние сме държава, която всякак се опитва да се саморазруши, ползваме съставки , произведени в Китай!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19===========================Втора икономика ли. Въздух под налягане са китайчетата.

16

ПЕНКО

преди 5 години

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВА Е КИТАЙСКАТА ТЪРГОВСКА ВОЙНА ??? В СЛУЧАЯ ,ЧРЕЗ КУПЕНО-ПРОДАДЕНИ ДУШИЦИ ...70 % НА ЖУРНАГЪЗОВЦИ - ЖУРМАНГЕТА !!!! ДЕЙСТВИЕТО Е ПОДОБНО НА ИЗСТРЕЛЯНИТЕ ОТ САЩ КРИЛАТИ РАКЕТИ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ХИНДОКУШ И ПОРЪЧКАТА НА НОВИ / ВРЪТ -ВРЪТ ПАРИЧКИ/ !!!!!!!!!!!!!!

15

доц. д-р Първа..

преди 5 години

Държавата трябва да наложи едни поне 40-50 % данък в/у всички продажбит на всички видове лекарства у нас и то над сегашните такси и данъци И ДА ЗАКРИЕ ДО КРАК МАЛOYMHИЦИTE ОТ ЗДРАВНА КАСА източващи бюджета на Здравеопазването.Държавният Бюджет и без това е тотално банкрутирал.Вдигайте цените на лекарствата ,а данъчните да влезнат в Аптеките за да си съберат данъците от фармацевтичната мафия.

14

Анонимен

преди 5 години

Тъй като тук някои говорят капитализма.Да ви обясня, другарки и другари, за какво иде реч!Тъй като и в любимият ви китай вече е "капитализъм", но там цената на труда на работника е МИЗЕРНА, та алчността на някои хора ги кара да си изнасят там производството, УЖ със същото КАЧЕСТВО на продукта - но срещу МИЗЕРНО ЗАПЛАЩАНЕ на местния работник!Докато в КАПИТАЛИСТИЧЕСКА Европа - ОК, но качеството има ЦЕНА, и трудът на РАБОТНИКА е ДОБРЕ ПЛАТЕН!Безплатна консултация - дотук!

13

Анонимен

преди 5 години

Аптеките са частни и докато ги спрат от ХЕИ, лекарствата са вече пласирани и консумирани.

12

Анонимен

преди 5 години

абе вие три дена спахте ли че днес пишете по темата

11

гого

преди 5 години

все ми мирише като удар по китайците които произвеждат осн съставка. На бай Дончо игрите...

10

:):)

преди 5 години

абе какъв Марешки бе, тук говорят за 62 разновидности на лекарство имаща и българска такава. В цяла Европа се продава това лекарство....

9

Анонимен

преди 5 години

Парите, парите, парите!!! Тъпо ми е...От 2012 год. пия Валтензин, а последните 2-3 год. Сартег. Зная, че на живия човек може да му дойде отвсякъде, но все пак...

8

Анонимен

преди 5 години

В Капитализма бога са парите ! Тъй че вие си го избрахте

7

Василев

преди 5 години

Селяни прости, за вас единственото лекарство е лихвата, само тя може да ви излекува болният мозък!!!Сега идете да пиете една студена чиста водица, защото няма да ви навреди!!!И кой ви е казал, че така както е създадена и функционира НЗОК защитава вашите интереси???Питайте и Марешки, той е осведомен по въпроса!!!Агент Йънг Боулз!ЦРУ!!!

6

Много амидофен

преди 5 години

Кои са аптеките продаващи лекарствата? Марешки замесен ли е?

5

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте от АЛЧНОСТ да вкарвате субстанции, произведени в някой китайски ГАРАЖ, и вервайте....че ще ви се размине.

4

Хипертонична дружина

преди 5 години

...планини повдига!А да видим дали,когато ножа е до кокала,когато уж сме в гражданско общество, европейци,натовци и демократи КАК ще реагираме?Както с Чернобил,урановите снаряди,кобалтовите бомби в Югославия,урановата вода,канцерогениоте опаковки,въздуха от дизеларки,ГМО продукти и т.н.?Дааа,по същия начин.А рака е мъчителен,страшен.Умиращите се радват,а лекуващите тъжат.Ех,защо не пушех Кемъл-имало най-добра полза за роднините,като се тръшнеш?Нека приветстваме Грижовната ни Република!

3

Анонимен

преди 5 години

Трийте, трийте....като видите истината

2

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Поредния колосален гаф на евробюрократите с тези лекарства, подобен на този с фалшивата радиоактивна вода с уран в нея. Някой огромен бюрократичен *** е решил да смени допустимите норми на това или онова вещество и в резултат на промяната лекарствата са станали канцерогенни и водата е станала радиоактивна и опасна. Докога ще търпим тази нагла крадлива хунта от брюкселски бюрократи да си играе с живота на хората?

1

Тъпи журналя

преди 5 години

Разберете, не валсартанът е помощните съставки в някои генерични версии, са опасни...