90

Анонимен

преди 5 години

Лъжа е, че 90 процента от престъпленията се извършват от българи.Всеки може да отиде до най-близкият затвор в неделя сутрин и да види кои посетители на свиждане преобладават.

89

Анонимен

преди 5 години

Светльо Витков колко деца има?

88

ДО АНОНИМЕН 97

преди 5 години

Имам колеги****** или по-цензурно РОМИ (което означава хора, човеци - интересно ми е ние българите кави сме?), които са с основно и със средно образование. Работят на отговорни места.

87

Анонимен

преди 5 години

Този Д.Димитров къде живее? ние слепи ли сме,глухи ли сме че да не виждамекакви и колко са золумите на неговите ,,10 процента"Да го пратят за 1 месец във Столипиново или подобни нему ,,квартали" и пак да се изкаже!!!

86

Додо

преди 5 години

"...Димитър Димитров от Института "Отворено общество" пък подчерта,..."==================================Ето отговора, който получаваме от Гугъл като напишем "Отворено общество", цитирам с копи-пейст: " Организацията Отворено Общество (България) е част от фондация Отворено Общество, основана от Джордж Сорос. "Значи, на този родоотстъпник, предател и извратеняк Димитър Димитров заплатата му плаща Джордж Сорос. В някои държави, вкл. в държава от ЕС - Унгария, това е криминализирано!

85

Анонимен

преди 5 години

Че да се учат бре кой ги спира да нарамят торбички кат нашите хора преди когат не имало училища наблизо и също са им се раждали повече от 5-6 деца,и са ги отглеждали с труд и то голям тежък труд,а не да събират бутилки и вторични от използваните материали,и само от това фамилно да се издържат,и щом кат образованието до 12 клас е безплатно,не само да преписват от знаещи и поназнайващи, да учат бре с пот и труд,а не само да се потят и трудят колкото без хич та така да представят по новините нещата

84

Анонимен

преди 5 години

До 97При нас има роми - основно общи работници. Българи или роми които си бачка си бачка! Мързела не е запазена територия за ромите, макар че те си имат разни особености с невъзможността да разберат, например че трябва да идат на работа всеки работен ден или ако не дойдат да се обадят и да си пуснат отпуск.

83

Четящ

преди 5 години

"че над 90% от престъпленията у нас са извършени от етнически българи" !!! Това изключително нагла лъжа! И статистиката на МВР няма как да посочи подобни данни! И тук въпросът е, къде спи прокуратурата, която не се самосезира за изявленията на Димитър Димитров от Института "Отворено общество", които са не са просто лъжа, а заблуждаване на обществото използвайки медия!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Сред р.омите има и висшисти, и среднисти, и с основно образование.Я кажете, всички вие, колко колеги ро.ми има във фирмата ви?Чорбаджиите да кажат колко ро.ми са назначили на работа, макар и чистачки или общи работници!Турци не искате във фирмите си, р.оми не искате във фирмите си, нито като колеги, нито като подчинени, на държавна работа не ги допускате, а храчите срещу тях, че не се интегрирали! Гоните ги в Индия и Анадола, после те не се интегрирали.НЕ СТЕ ГОТОВИ ДА ГИ ПРИЕМЕТЕ!

81

akud

преди 5 години

s pozdrawi ot кремъл, ромската общност беше създадена от кремъл да замести Българите от 10 ноември който предпочетоха ЕВРОПА, упралението на бсп и дпс + правата който са само за ромите са показателни и всеки да си прави изводите. има диаспора която няма изгода да са образовани ромите....

80

не назначават р.оми!

преди 5 години

До 57В провокация ли ме упрекваш?Върви в която и да е фирма и виж колко р.оми работят там! Даже за чистачки и метачки не ги вземат. Образование ли е нужно за такава работа?Колко р.оми са в администрацията?НИКОЙ НЕ ВЗЕМА РО.МИТЕ НА РАБОТА. Защо да учат?

79

Анонимен

преди 5 години

Светльо е доста тъпо парче...какъв изказ, каква мисъл тече само....Евала на бунаците, които му осигуриха 1-2%...там колкото взима по избори.и да ви напомня, че Витков е от последното котило на ДС...правете си сметка

78

Анонимен

преди 5 години

От бай Тошово време тия са оставени да се самооправят както могат и милицията има заповед да не ги закача за нищо,щото са 3 милиона вече и ако се вдигнат ще пометат и народ и върхушка и всичко!Неграмотни са и за това никой не ги взема на работа...и така!Държавата е фалирала..пари няма и няма как малкото работещи роби да издържат постоянно увеличаващото се тяхно размножаване!Просто проблема с тях от година на година ще се разраства неконтролируемо!

77

Анонимен

преди 5 години

Когато българите се интегрират в Европа тогава и интеграцията на ромите ще е успешна.

76

Анонимен

преди 5 години

Статистиката на МВР показва, че над 90% от престъпленията у нас са извършени от етнически българи, а останалите 10% се поделят между хора, които не са такива. .Толкоз за ромската престъпност.

75

Сетихте се

преди 5 години

Момчето от Хиподил да каже сега как се интегрират 1.5млн роми, ако иска още партийни субсидии, м ?

74

Анонимен

преди 5 години

абе ти продължаваш да банваш политнекоректните, а тук некви, дето може да се подведат по НПК , ч1е и пишешщи на латиница , пускаш!! Алоу, примата, ти като искаш не учи, стой си ***, айде! Никой не те насилва нито ттебем, нито ***, не трийте ***@!

73

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И КЪМ ДНЕС БГ И ТРОЛОВЕТЕ, КОИТО ВЪПРЕКИ ИЗП. ТЕХНОЛОГИЯ МОГАТ ЛЕСНО ДДА БЪДАТ ИЗДИРЕНИ, А ЗАЩО САМО Е ИЗТРИТ ПОСТА? тРЯБВА СЪДЕНБО ДЕЛО И БЛОКАЖ НА СТРАНИЦАТА! ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ТУКА НЕКОИ КУРАЖЛИИ ЩЕ ПИШАТ ЗА *** И ПР... И НЕ СЪМ ***, А НОРМАЛЕН ЕВРОПЕЕЦ, НЕЩО, КОЕТО РАШКИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СХВАНЕТЕ ВЕЧЕ 200 Г!

72

Анонимен

преди 5 години

KRISTIANO RONALDO NYAMA OBRAZOVANIE,NO E MNOGO BOGAT.MAFIATA NE E UCILA,NO KOMANDVA VSICKO.UCILISHTETO PRAVI DEZATA GLUPAVI.

71

"Простотията бъ

преди 5 години

срещу тази група пуснах доклад във Фейсбук да я забранят още преди 2 седмици,защото е руска хибридна, но още не са я баннали! Трябва да се съберат определен брой доклади за това, така че действайте! мен лично само заглавието на групата ме дразни, за вас не знам! По чл. за нараняване на нац, достойнстео мисля от НК си има точка и създателят тр. да бъде подведен!