73

Анонимен

преди 5 години

Българина е измислил чушкопека, а алкохолиците-НОВИЧОК!

72

рубладжиите

преди 5 години

винаги отричат !Отричат дори за руските военни без опознавателни знаци , които цял свят ги видя и дори им направиха снимки и видео как камионите и танковете им нямат номера , а войниците са без задължителните опознавателни знаци ! САНКЦИИ ДО ДУПКА ДОКАТО ПУКНЕ ОТ ГЛАД И ПОСЛЕДНИЯ *** !

71

Анонимен

преди 5 години

Играта загрубя. Трябва да има мъртви. Е, вече има. Този бизнес наистина е отвратителен. Няма по -гнусно нещо от шпионажа и методите, които използва. Защо изобщо се показват на светло, за да видим що за *** са? Ти убий собствената си гражданка за да доказваш нещо. Защото не са я убили руснаците.

70

ДЗ ю б а

преди 5 години

Слава на Украйна!

69

Анонимен

преди 5 години

***,много слабо го давате. Днес съм изкарал само 35$.

68

Анонимен

преди 5 години

Новичок а се пие в малки дози но редовно за 4 месеца, само тогава води до желания резултат.

67

Шорош

преди 5 години

Знаете че Донбас и Крим се самоокупираха, а после обвиниха Русия !Сега е съвсем същото, тези хора са се отровили нарочно за да обвинят Русия после.

66

Шорош

преди 5 години

Какво да кажем. Целия свят иска да злепостави Русия. А те за нищо не са виновни...

65

Анонимен

преди 5 години

Казачок .Новичок.Със сигурност чужди сили искат да злепоставят руснаците,които не се занимават с такива помярски работи.

64

АНОНИМЕН

преди 5 години

ДО 67 КАК НЕ СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ ВЪТРЕШНИЯ ИМ МИНИСТЪР Е С МЮСЮЛМАНСКО ПОТЕКЛО ОТ СТРАНА НА БАЩА СИ. ДЯДОТО Е МЮСЮЛМАНИН.

63

Анонимен

преди 5 години

НАЙ ПРЯСНАТА НОВИНА ПО ВЕСТНИЦИТЕ ИМ Е, ЧЕ СЕ ОЧАКВА ДА ИМА И ДРУГИ ОТРОВЕНИ И СЛУЖБИТЕ ИМ СА ДЛЪЖНИ ДА ВЗЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ. ТИЯ САМИ СИ КАЗВАТ КАКВО СЛЕДВА ДЕМЕК ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПРЪСКАМЕ ОТРОВА ЗА ДА УБЕДИМ СВЕТА, ЧЕ РУСИЯ ИСКА ДА ЗАТРИЕ БРИТАНИЯ. КОЙ ЛИ ПЪК ИМ ВЯРВА ОСВЕН НАШИТЕ ПРОАМЕРИКАНЦИ ДЕТО СКАЧАТ ПО КЛАВИАТУРАТА ИЗПАДАЙКИ В ЕКСТАЗ ДА ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ.

62

Ала_Бала

преди 5 години

Нещо са объркали дозата на опиятите! Дали поне ще платят застраховка на роднините!?

61

Агджата

преди 5 години

До ГанчоАбе да не са пили от якорудския Новичок на бай Тайфи Мехльов. От 50 гр. си труп, няма оправяне!

60

marquise

преди 5 години

Като слушам и чета изказванията на вътрешния министър на Англия стигам до извода, че е азиоевропеец, т.е. не бял човек, както преди време неговия колега Теодосий Симеонов по времето на Иван Костов се беше изразил по аналогичен повод по отношение друг висш чуждестранен политик.

59

Анонимен

преди 5 години

МИ ДА Я ЗАКРИЯТ НАЙ-ПОСЛЕ ТАЗИ ЛАБоратория за новичок в солсбъри

58

Анонимен

преди 5 години

В градъ има лаборатория .Би трябвало там да търсят причината !

57

Берлин

преди 5 години

Дипломация по КаГеБейски.

56

Анонимен

преди 5 години

Лудия Борко Джонсъна подаде отставка !

55

Анонимен

преди 5 години

До не може да бъдеДраги ми разбирачо, като си толкова отворен, знаеш, че БОВ реагират с човешкото тяло и образуват метаболити. Та тези остатъци се анализират и по тях се познава какво е веществото. Да не говорим, че понякога могат да познаят и кой го е произвел (заради замърсяванията и изомерите вътре).Може да прочетеш и руската статия в Wikipedia, че дано научиш и защо се казват така. И че не са 50-100, ами доста по-малко - останалото са пестициди с подобна структура.

54

Владо Вр

преди 5 години

Явно парите на хората работещи в химическата лаборатория не стигат да се изкара месеца. Затова са пуснали част от продукцията си на черно. Така си докарват по някой паунд допълнително. Купувачите не са спазили инструкцията за безопасност и са се гътнали.