286

Многодетна

преди 5 години

Като майка на 3 деца, родила първото като студенка и получила майчинство от 100 лв за 12 мес. (наравно с ромските посестрими); уволнена НЕЗАКОННО след връщане на работа с 2рото дете; и с отказ и от социалните и от НОИ за детски надбавки и обезщетение за бременност и раждане по болнични с 3тото дете, недоумявам за какво насърчаване на раждаемостта говорят!. В България е ясно, че се насърчава само ромската раждаемост, а образованите и трудещи се родители, кучета ни яли :(

285

Пацо

преди 5 години

Ако правителството иска да помогне тогава може да се надупи.

284

Дидо

преди 5 години

Не е работа на правителството да прави бебета. Дайте добра работа на хората и всичко ще се оправи.

283

всезнайко

преди 5 години

Които нямат деца ,да не говорят глупости!Едно време ,жените са раждали на нивите! Сега ,жените са страхливи и с право!Не е само причината материална!

282

Бг.реалност

преди 5 години

Правителството мисли как да увеличи броя на....безмозъчните генетично изпростачени робски данъкоплатци.Ей затова конкретно мисли правителството,но като изляза навън и се огледам колко много бебешки колички и малки деца има,определено на правителството му се получават нещата.

281

Анонимен

преди 5 години

Заради подобно нагло държание би трябвало всяко едно правителство да бъде линчувано.Правителството мисли !Сериозно ли ?????Само от мислене да не спука това правителство някоя вена я на мозъка,я на зад/ника....не че има някаква разлика.Но в края на краищата всеки народ си заслужава управниците и последиците от тях.

280

до Бог да даде деца

преди 5 години

Смятате ли,че дори да има някакво предимство за влизане в детска градина,това ще е от полза? Нали пак трябва да се плаща,а в София знаете ли,че най-евтината градина е 700 лв? 3 деца по 700лева? Апартаментите не стига,че са малки както писах преди това,кажете кой да спонсорира при закупуването им? На работодателите хич не им пука 90% са разни мутри,1 ден те съкращават, реви им че имаш 2 или 3 деца. В България няма условия за отглеждане на едно дете,какво остава за повече. Боко иска Роби,само това

279

до Бог да даде деца

преди 5 години

Господине, БОГ няма да помогне на детето,ако се роди в България,по-скоро ще е обречено на мизерия, тормоз и несправедливост още от съвсем малко. Дори да има еднократна помощ за 2ро или 3-то дете нима ще е достатъчна? Според мен по-добре децата е да се раждат в чужбина,за да имат по-добър живот.Повече от едно дете е трудно,в една панелка как да се набутат 2 или 3 деца? А с новото строителство,където едно няма врати между отделните стаи,как се представяте бебе да реве, другото да учи,3-то да спи

278

До паци

преди 5 години

IQ 27?

277

Анонимен

преди 5 години

Абе, разбрахте ли новата сензация от Сашо Диков. Днес по Евроком каза, че ще разследва информацията, че Бойко Борисов има 6-годишно дете от испански модел, това съвсем сериозно. Човекът ни дава личен пример. Бухахахахаха.

276

Женка

преди 5 години

ТЕ мислели как да се родят бебета! ... Ми елате ги родете бе!!... Или да ги износите и да ги отгледате, в тая помия дето няма нито транспорт нито здравеопазване ..Аз в такива условия деца няма да раждам, ако щат да се съберат всичките баби, лели, и депутати да се вайкат. Няма да ставам фабрика за още нещастни индивиди.

275

Съседа

преди 5 години

Докато правителството "мисли" за увеличаване на раждаемостта, в родилните домове си увеличават доходите благодарение на законите сътворени от същото правителство.За да ми се роди внуче платих 1000/хиляда български родни лева/ благодарение на оставената вратичка в закона -ИЗБОР на ЕКИП. В която и да е болница да отидеш се води че е по твой избор, е това е България още от първите секунди на новороденото се започва с четири цифрена сума. За друго едва ли биха помислили тук на Родна Земя!

274

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, ако сте гнусен разплут дебелак, наше момче, член на политическа партия/разбирай ОПГ/, без никакви скрупули да мачкате слабите и да обирате парите им, ако сте информатор на МВР/разбирай доносник/, за сметка на което властта си затваря очите за някои ваши "прегрешения"/престъпления/, то тогава България е вашето място! Не заминавайте никъде, такива чудесни условия няма да намерите другаде!

273

Анонимен

преди 5 години

Всички коментари и предложения са безсмислени. В България НИКОГА през цялата и история не е имало и едно поколение, което да е изживяло нормално живота си. Аз 50 години чакам да се "оправят" нещата. Не си губете времето, тук условия за читави хора няма, не е имало и няма да има. Не се залъгвайте, защото един ден ще съжалявате. Терминал 1 или 2, няма да е лесно, но имате шанс. Тук нямате.

272

Иван Пешев

преди 5 години

акциз на кондомите

271

Неизбежното

преди 5 години

До СпокоТо до 2050 това е цялостната прогноза за Европа. В Белгия, 2018, всяко четвърто родено дете е белгийче! Цивилизациите идват и си отиват по много причини. И статистически вече сме преминали всички границата след която този процес не може да се предотврати. Освен ако не се измисли реална икономическа утопия, а всички знаем как завършват утопиите.

270

Споко

преди 5 години

Хора не се надявайте, не се плюнчете ... нищо няма да измислят. Там няма пари за крадене, следователно споко щего мислят още 10г минимум.2050- доклад на САЩ, БГ ще е 5 млн маселение и от тях 1 млн магсари. Честито.Прочетете колко деца са мапуснали БГ за 20г, да ви помогна ли - 50000 деца.Честото.

269

123

преди 5 години

Всички знаем какво да кажем,но няма кой да ни чуе.... Ще стимулират черните и така..... после ще продадат всичко...

268

ined

преди 5 години

Тайният план на правителството е да се надупчат всички презервативи и с това да се стимулира раждаемостта

267

?

преди 5 години

А какво стана със семейното данъчно облагане като в белите държави? По-голямо семейство, по-малко данъци. Ако не внасяш данъци (разбирай не работиш) няма аванта.