21

Не на колониализма!

преди 5 години

Аз зова САЩ да не се бърка във вътрешните работи на суверени държави и да престане да бъде агресор #1 в света, като изтегли военните си бази от окупираните територии и си прибере войските у дома.

20

Анонимен

преди 5 години

На САЩ се доверяват само глупавите нации с корумпирани правителства.

19

Анонимен

преди 5 години

Аз зова САЩ да последват примера на нацистка Германия (в късния период).

18

Факт

преди 5 години

До АнонименЩо фалира СССР ли?Ами защото не пое по китайския път навреме,а освен това се довери на САЩ и Запада!Е,платиха си за наивността.

17

Мда

преди 5 години

За да се стигне до мира с Виетнам,първо САЩ трябваше да се убедят,че не могат да го победят!Милиони във Виетнам и стотици хиляди от САЩ загинаха докато стане ясно това!Определено Ким не желае да минава по тоя път към мира и затова се снабди с Ядрено оръжие.Когато САЩ се откажат от претенциите да определят управлението в С.Корея-тогава ще има и мир!Впрочем,Виетнам е бил враг на САЩ????Ами не помня Виетнам да е нападал САЩ,но обратното е неоспорим факт!"Враг на Америка" е интересно понятие....

16

Не вярваме на сащ

преди 5 години

Естествено никой не вярва на краварите ! Да повярваш на краварска дума - все едно сам да си сложиш примката !!

15

да,ама не

преди 5 години

Няма да се опитвам да опровергавам държ.секретар на САЩ и бивш директор на ЦРУ,но ми се струва,че в неговото изказване има повече пропаганда,отколкото истина.Вероятно той знае истинските чувства на виетнамците към САЩ.Те просто сега си мълчат,но трябва да минат поне 100г.за да забравят *** и Agent Orange!А от атомните бомбардировки в Япония са минали почти 73 г.но японците не забравят!Считам,че никога няма да забравят!

14

Анонимен

преди 5 години

Руснаците що фалираха нещо не виждам отговор, колкото и въпроси да задаваш тоя си остава, защо така фалираха руснаците, някой?

13

Анонимен

преди 5 години

Кога бяха последните демократични избори в Китай, че не помня?

12

Анонимен

преди 5 години

И китайците кога спряха да мизерстват, по времето на баш комунизма с Мао дето измираха от глад, или когато станаха капиталисти и въведоха частната инициатива?

11

12345

преди 5 години

Как се прави нещо за 1 лев и се докарва от Китай? С адска експлоатация при убийствени условия. Това ако е социализъм...

10

До 10

преди 5 години

Ти на китайците ако им викаш комунисти дето там вече има безброй милиардери с огромни частни компании дето се търгуват на световните борси. И на другите въпросчета нещо не виждам отговор

9

Анонимен

преди 5 години

"Къде по света има работещ комунизъм дето държавата управлява заводи и хората не мизерстват?"Китай.

8

До 8

преди 5 години

Руснаците що фалираха? И те ли си затвориха работещи заводи под натиска на Америка? Що колабира комунизма като всичко работело много добре? Кой завод работи по - добре, тоя дето шефа му е назначен от партията или тоя дето някой го е създал и развил в пазарни условия? Къде по света има работещ комунизъм дето държавата управлява заводи и хората не мизерстват?

7

Анонимен до 7

преди 5 години

Мизерници сме защото си унищожихме работещите заводи, унищожихме си армията, под натиска на америка.Унищожихме си всичко вади пари или го продадохме на безценица пак под натиск.Колкото до Бойко в неговия трети мандат България падна под 7 000 000 това е красноречиво, че води антиБългарска политика и ако бяхме малко Румънци щеше да е в затвора.

6

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, че на всеки вече му е писнало САЩ да му обяснява как трябва да си живее живота.

5

Анонимен

преди 5 години

След втората световна какво стана всички дето Русия ги засили към комунизма сега сме мизерници, що така бе разбирачи? Бойко сигурно е виновен?

4

Леле

преди 5 години

Ми те ако следват примера на Виетнам трябва незабавно да започнат война с американосите и да превземат Южна Корея, тоя май не знае историята.

3

Анонимен

преди 5 години

Те и на Япония хвърлиха ядрени бомби но сега Япония са супер напред щото са приятели със САЩ а не с Русия

2

браво

преди 5 години

Ким не е приел този *** и той се е прибрал с празни ръце и унижен.