28

Анонимен

преди 5 години

Искаме родния ни футбол да се излъчва по канал 1 заедно с купите каква е тая простотия довечера няма да дават цска вие нормалнилисте оставка на кралев

27

Анонимен

преди 5 години

Никога не сме били под американско робство, виж, под РУСКО- вече БЛИЗО 80 години!!!!!Същото е навсякъде, където са влезли алкохолиците!

26

Анонимен

преди 5 години

Кога ли ще се освободим от амеканското господство. Донесоха ни само зло военни бази, въвлечени сме в военни конфликти, гей паради, коокаа кола. не ни помогнаха с нищо само им купуваме втората ръка продукти. Само маркетинг за създаване на "добро" име. 30 години под американско господство и България изчезна.

25

Анонимен

преди 5 години

Най отвр***тит?лните футболни хулигани са английските. В момента в Испания /Бенидорм улични боеве с полицията Унищожават всичко по пътя си.Островните Отровители нанасят щети за стотици дори милиони евро. Гнусни ме-котели Съдията ги подкрепи и спечелиха със сигурност ще станат "световен" шампион както дебелата ?вреика спечели Евровизията. Англия, Израел и САЩ Бермудски триъгълник в който всичко е натиск, лобита, фалш

24

НОМЕР2

преди 5 години

По повод стадионите. Модерни, проектирани от западни архитекти, но за качеството не гарантирам. Строени безплатно от гастарбайтери и роби. Нищо чудно след време да започнат да ръждясват, да се рушат. Освен това тези стадиони никога няма да се напълнят повече!Дали ще има отново световно в Русия? Каква Русия, това е Руската федерация, състоящасе от стотици народи! Освен това скоро, скоро в историческо време, поробените от Русия народи ще се освободят а като наследник на Русия ще остане Московията

23

НОМЕР2

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Нещастен ***!

22

Владислав

преди 5 години

А нашите специална награда за недопускане на го през последните 20 години - 0 Долара

21

МОНДИАЛ 2018

преди 5 години

ФРАНЦИЯ 38 МИЛИОНА ДОЛАРА !

20

до слънчо

преди 5 години

За стадионите си прав. И е много хитро. Защото след световното остават за местните, на чиито мачове ще ходят най много толкова зрители. Не е комфортно да играеш пред празни трибуни. С две думи мислят за себе си

19

Йово

преди 5 години

До русофилХайде да не говорим пропагандни приказки. Мой приятели работеха в европейска Гърция за олимпиадата в Гърция през 2004 г. и чакаха заплатите си с години а някои още чакат заплатите си, защото част от тези фирми(между които и български) вече не съществуват и малко след олимпиадата "фалираха". Не завлякоха само българи а завтекоха и албанци както и много работещи гърци. Не случайно имаше голяма разследване от прокуратурата в Гърция след олимпиадата.

18

русофил

преди 5 години

Преди две години показаха по шведската телевизия филм за строителите на съоръженията в Сочи.Зимната олимпиада отдавна бе приключила ,а хората от Средна Азия още си чакаха заплащането за труда.Колегите студенти от Русия, се скриха по стаите си от срам, когато показаха как преди олимпиадата тъпчат строителите във вагони и ги отпращат като престъпници без да им платят.Дано сега не стане същото!

17

Анонимен

преди 5 години

До каква е поуката ?По-известните схортитисти печелят повече понеже сключват добри договори за реклама на дедени продукти. Наградния фонд в състезанията е създаден да могат и неизвестните спортисти да печелят понеже няма как всеки да склъчва рекламни договори за милиони.

16

Анонимен

преди 5 години

Че то на Роналдо му дават 120 милиона без да е спечелил само за правене на реклама. Наградния фонд не е от значение за високоплатените рекламни футболисти.

15

Бате Гойко

преди 5 години

Подвеждащо заглавие. Тънка провокациика от Лелка имаща за цел 500+ коментара. Реално намеква колко е в - Русия от организация и т.н. Аме не са назад, колкото и да ви се ще.

14

Анонимен

преди 5 години

Да, това беше май единственото първенство по футбол, в което не са се изявили подобаващо английските фенове :) Предното Европейско какви битки се водеха по улиците на Франция. Сигурно руската полиция вдъхва голям респект и англичаните ги е страх да се развихрят.Видях в туит. преди мача с шведите, една английска агитка скандираше някакви нецензурни провокации към група шведски кротки фенове. Вечната английска арогантност. Шведите ги слушаха, слушаха, пък като запяха срещу тях :Hey, english men, can you hear our song? - Go home to your ugly wives! И англичаните се изнизаха, ескортирани от ня

13

Анонимен

преди 5 години

Кон за кокошка !Путин & Со купиха Мондиала за 50 млрд. с парите на мужика, за да получат танкистите от Сборната команда 16 млн. от Мафионтино !

12

Слънчарски

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Стадионите са малки. Повечето едва стигат за 40 хиляди души и само 2 са за над 60 хил. 2 стадионите, които бяха разширени за Световното все още има съмнения, че не са напълно обезопасени. Боищата явно си ги пропуснал. Още първите дни няколко руски агитки нападнаха английски запалянковци. Случаи с нападения и разрушения в ресторанти и няколко нападнати хомосексуални двойки. Последните 2 седмици затихна, но все пак имаше сбивания. Като цяло иначе организацията е на ниво.

11

Анонимен

преди 5 години

Организацията беше перфектна, а само шансът попречи на Русия да играе полуфинал.Най-вероятно франсетата ще станат шампиони!!

10

До Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми България кога ли (или изобщо ако я има след някои години)ще се виде ли някога на световно първенство??

9

рубладжия

преди 5 години

И все пак според мене Русия е световен шампион !Россия чемпион мира !