14

Анонимен

преди 5 години

Ако е на 3 място в група на УЕФА има право на допълнителна квалификация с кандидат от Африка, Азия, Австралия или Америка. Примерно България - Нигерия или България-Панама или България - Катар и т.н.

13

Анонимен

преди 5 години

"Мондиал 2022 в Катар ще се проведе от 21 ноември до 18 декември"Егати датите. За първи път ще гледам световно покрай коледните празници.

12

Шопо

преди 5 години

Ако сакате и със 148 организирайте ! Я че Ви гледам от осминафиналите !!!

11

ьзц

преди 5 години

2026г световното ще е с 48 отбора квотите за Европа се увеличават с 3 за Ю. Америка с 2 останалите са за КОНКАКАФ, Азия и Африкакоето е пълно безумие

10

Анонимен

преди 5 години

Тия па. Организирайте си джихадистко с 48 девици фрикове неземни.

9

Анонимен

преди 5 години

Катар ще е най сполучливото СП, защото точно в тях месеци ще са в топ форма футболистите, отпочинали от лятната пауза и загряли септември и октомври и готови за мачовете, а Катар ще направят стршани стадиони, имат уникални хотели и инфраструктура и ще е мегапървенство !

8

Анонимен

преди 5 години

нашите примадони ще умалеят от жегата, ще искат двойни и тройни премии. Перукан ще се чуди какво да ги прави, за да излязат от хотела да играят на 45 градуса.

7

Alex

преди 5 години

и 148 отбора да ги направят нашите дървета пак няма да се класират.

6

Ххх

преди 5 години

Абе направо да са 164 отбора...няма да има и квалификации...всяка държава с отбор...а световното ще продължава 6 месеца

5

Анонимен

преди 5 години

Повече места за европейски отбори. Франция, Англия, Германия се напълниха с индианци, турци и мешани заарди парите и България не може да се дореди. ШЛ също с ограничения от макс 2 за натурализирани бразилци, африканци и аржентинци в 1 отбор.

4

Анонимен

преди 5 години

със забрадки ли ще играят?

3

Анонимен

преди 5 години

Световното трябва да се провежда както турнирите от Големия шлем в тениса.Ще участват 128 отбора. Всеки мач е елиминационен. Така ще се избегнат скучните мачове в групите и тарикатлъците кой ще е първи или втори в групата.Схемата се подрежда според класацията на ФИФА така, че водещите отбори да не се срещат още в първите кръгове.Шампион става отборът спечелил 7 мача. Толкова мачове играят и сега отборите стигащи до финал.Световното ще е наистина представително и интересно!

2

Анонимен

преди 5 години

48 отбора са си множко, особенно в този формат, в който се предлага от ФИФА, увеличението да е основно за отбори от Африка и Азия

1

Скептик

преди 5 години

Не мисля че има нужда от още отбори на световното, то се видя че Европейските отбори са с класи над другите, защо е нужно да се пълни с още плява