76

Анонимен

преди 5 години

Браво,догодина да роди трето българче.Понеже първите четири са само наполовина такива.

75

WTF?

преди 5 години

Интересно ми е що за човек трябва да си да знаеш че храниш децата си с пари от проституция? Или пък да знаеш че раждаш толкова много деца на сутеньор? Какъв ум стои зад това? Или си казваш - кво ми пука, нали носи пари и ни отглежда.

74

Анонимен

преди 5 години

Та като стана въпрос за децата!Според някой,,Моите деца са си мои,а на чуждите ще създавам дискомфорт" Може би е неандерталец,за да мисли така,ако може да мисли?!

73

йори

преди 5 години

Пинг понговете ми са повредени !Няма шанс!

72

мен

преди 5 години

Това момиче да си сложи диоптри!

71

Гoшу

преди 5 години

Тази е достойна българка. Абсолютна конкуренция на руската манекенка Водянова. Само дето оная си хваща милиардери :))) Трябва да има залагания коя от двете повече ще роди :))))))))))

70

Гoшу

преди 5 години

Виждам, че жената е с добро сърце и се раздава. Мен няма ли да ме дари с някое и друго дете :)))

69

..

преди 5 години

умирате да правите сметка на другите хора.. ама кога работела ( ако иска ще работи нейн си е избора) ама кога на 32 та 6 родила та ходила с чички и тн нейн си е избора и вас не ви засяга. всеки живее както на него му допада и се чувства добре вие не завиждайте.честито 6 българчета повече

68

до всички, които

преди 5 години

до всички, които се радват на тая, че раждала български деца и борела демографския срив - май това шестото е всъщност първото, носещо българско имe. случайно знаете ли как си ги е именувала останалите пет?

67

Пацо пойзана

преди 5 години

Шест-сигурно има разстройство.

66

Жената-котка

преди 5 години

Харесва ми как този сайт системно натрапва някакви измислени герои и занимава читателите с налудностите им.Да родиш шест деца, първото от които на 14, но да не се грижиш за тях, а да разчиташ на разни чичаци не е геройство. На мен ми прилича на добре обмислена бизнес схема в комбинация с патология и брутална липса на самоуважение. Все пак всеки се реализира на този свят с каквото може. Някои с акъл и способности, други с първични детеродни умения...

65

Да са живи и здрави

преди 5 години

Да са живи и здрави, да работят в България и да де борят с демографската криза, трябват ни повече хора като тях, да създават деца, които могат да отгледат!

64

Анонимен

преди 5 години

Живи и здрави да са ѝ,така като е подкарала още 6 може да изкара.Нещо патологично има в тая жена.И нищо не я отличава от по-тъмните,родила на 14 от сводника си,който е в затвора.Сега взела дядо,той ѝ се радва ко да прай.За възхвалящите я по -долу,искам да питам,дали смятат че може да ги възпита добре и да ги отглежда както трябва.Ако вашия син/дъщеря направят дете на 14 години,дали ще изпаднете в див възторг,че се раждат повече българчета

63

Анонимен

преди 5 години

Ako e v Anglia,kudeto rajdaneto na detza e sredstvo za prepitavane bih ya razbralla,no v Bulgaria?Da sa i jivi i zdravi.

62

идиот

преди 5 години

Някой не си гледа собствените,но иска да гледа чуждите!Това се казва , идиотизъм!

61

Патриот-майтапчия

преди 5 години

До АнонименДа, те (особено жената) са от новия "елит" на нацията...;)

60

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се, но това супер значими обществени личности ли са?

59

От ЕУ

преди 5 години

До Приятел 50. Нека драги дементни читатели не забравяме, защо е на този хал държавата... имаше твърде много червени периоди, не само до 1989, после дойде Виденовото време... и това на Бобъра, на Орешака. Защото сте т.ъ.п.а.нари и забравяте миналото,затова не можете д намерите вярната посока в бъдещето.

58

Анонимен

преди 5 години

Па и убавица тая и на мен едно да ми роди.

57

ОЩЕ

преди 5 години

Добре че се е хванала с свестен човек,ако беше някоя нашарена мутра с БМВ,щеше да види голям зор с едните голи ,,детски'' да са и живи и здрави всичките деца,а на таткото късмет и здраве.