6

Анонимен

преди 5 години

Хаити и Бантустан са на един акъл.Там си разсипали държавта и бантустанци си разсипват държавата само че ощене са го осъзнали.Ако не бяха кинтите от ЕС всичко да се беше сринали до сега под "мъдрото" Оправление на Еднокнижника.Но не се притеснявайт, на правилният път сте.Само въпрос на време е да заприличате 100% на Хаити.

5

До 1

преди 5 години

Никаква представа нямаш за какво става въпрос. Точно защото изгониха плантаторите започнаха да гладуват и от там да бракониерстват. В резултат унищожиха собствената си природа.

4

Анонимен

преди 5 години

Явно няма материал, но ако се напънат да се изхождат по-често и събират падналите листа от дърветата, после ще компостират и обогатяват с тор и произвеждат какво да ядат.

3

Анонимен

преди 5 години

*** са си такива навсякъде по света. Животни, и така трябва да се третират. Щом са гладни - нападят и грабят, опожаряват. "Щом аз нямам - никой няма да има. Щом не ми дават - ще си взема сам. Няма закони, правила, собственост. Мое е това, което мога да взема и да опазя." Законът на джунглата. И това е начин да се редуцира населението. Даже може и да им се раздаде оръжие за "самозащита на живота и собствеността". А е ясно, че ще се ползва за убийства и грабежи. Не е най-добрият, но е начин.

2

Анонимен

преди 5 години

До1 Може да си имат плажове, чиста вода, джунгла.Но си нямат пари и закони да си подредат държавата.Като тук.

1

Анонимен

преди 5 години

хаити беше страхотен природен остров преди време,с прекрасна природа,сега е нищо-плантации с търговски култури,липса на естествени джунгли и девствени плажове,вече не представлява интерес за никого освен за местните,голям автогол си вкараха като го промениха,сега ще са си бедни завинаги,защото не осъзнават ценното и уникалното,което имаха,сега нямат вече нищо