37

Анонимен

преди 5 години

Ми то вече прехода към китаизация вече е в ход.ям само ориз и леща,а сега чувам че щели да дигнат и лещата.

36

дедо

преди 5 години

Едно от най-гнусните лица "на прехода" се е изтъпанчил най-отляво. На всяка манджа - мерудия.

35

външната помощ

преди 5 години

До Анонименняма оправия и ще чакаме новия дядо Иван-китаеца! По-добре да е турско!Предпочитаме дивана пред свободата и независимоста!

34

Анонимен

преди 5 години

До БългаринСамо китайци ни липсват да ни управляват.....

33

Анонимен

преди 5 години

ми размножават се хората,дори повече от нашите индийци,и за разлика от тях са интегрирани и се вписват във всяко едно общество.Само дето всичките китайки са плоскодупести,но това е естетичен и генен проблем,който се решава след кръстоска с друга раса,иначе други забележки нямам

32

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ, НЕ ИСКАМЕ, КИТАЙЦИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ. И ЩЕ НАВОДНЯТ НЕУСЕТНО И БЪЛГАРИЯ, И ЕВРОПА. КАКТО СТАНАХА ВЕЧЕ 40 МИЛИОНА в САЩ (данни 2000г., сега сигурно са повече), както наводняват Ю. Америка, Източна Африка (там всички пристаница и търговци са китайски) и Австралия.Това е експанция, която никой не може да спре. Затова и разрешиха вече китайските семзейства да имат колкото искат деца, щото ще трябва материал.

31

Анонимен

преди 5 години

До 25Какво правите ли. Ами плащате като попове, както плащате на американските централи тройните цени.

30

Анонимен

преди 5 години

То май населението на Австралия вече е повече китайско, нали СиднЕЙ от Австралия?!

29

Анонимен

преди 5 години

Китайците са дисциплинирани, чисти и говорят нормален английски. Доволни сме от тях в нашия хотел.Английските туристи са деца на разни фермери, обикновено са прости, пишат на совствения сиш език с многхо грешки и говорят на някакви селски диалекти. Освен това оставят стаите мръсни като кочините на бащите си и много крадат, кърпи, чаршафи и пр. и пищят като настъпени, когато ги накараме да си отворят чантите на тръгване. Затова за тях винаги слагаме кърпи и чаршафи, които са пред бракуване.

28

oтAв$тpaля Cидneй

преди 5 години

леле, какви туристи бе. Значи Илиенци е най големия "туристически" център?ЕС дигна митата за китайски стоки, и вместо китайски фирми да ги внасят офицялно, ги внасят "туристи". Дигнете още митата и такъв поток от "туристи" ще настане че на пътя на коприната ще стане задръстване

27

Анонимен

преди 5 години

Е, сега като спряхме 62 китайски лекраства в деня в който китайският премиер дойде за да инвестира в нас, ще усилим до безкрайност китайският туризъм в България. АКъл море - глава шамандура!

26

Анонимен

преди 5 години

Аз като ви казах да и си запазите атракциите от комунизма,мислехте,че е глупост,в Триер китайците правят оборот на къщата-музей на Карл Маркс и магазините наоколо.И в източна Германия правят бизнес от останките от комунизма,музеи и дори хотел с мебели от ГДР.

25

Анонимен

преди 5 години

задачка за езиковите гимназии:колко китаеца могат да се поместят в шестте апартамента на Рудолф Цец ако китайците са 2-а милярда а апартаментите има около 500 кв метра жил площ

24

Анонимен

преди 5 години

Наивници, китаеца може да ви каже, че ще ви докара и 50 % ама той и звезди може да ви свали за да прилапа АЕЦ-а. Пък като не дойде никой, а тока почнат да ни го продават на ''братски'' цени какво правиме.

23

Fsiana

преди 5 години

Ama mnoo lajete veee...Nema ... ni kitaec, ni dog na plaja...prazno...samo voda...

22

:)

преди 5 години

Погледът на Паси е точно като на лисунгер между кокошки.

21

Аз

преди 5 години

Дрън-дрън. Те по принцип са си много и са навсякъде.

20

nekoj

преди 5 години

Ще дойдат, защо пък да не дойдат? И май всички си остават... Докато някой ден се осъзнаем!

19

Анонимен

преди 5 години

Кога започва строежа на метролинията - Варна - Пекин.

18

Анонимен

преди 5 години

Еми рекламирайте там туризма ...кво сте се затюхалии за бедните руснации. Китай не е проблем да осигури едни бързи 2-3 мил туристи.