13

Анонимен

преди 5 години

8 излиза че не трябва да слушаш Бойко, Цветанов, Лияла Павлова , Цецка Цачева и компания- там няча човек който да не е от БКП.

12

Анонимен

преди 5 години

Китай обеща да инвестира 1,5 милиарда в АЕЦ Белене. ОЩе почти толкова пари обещаха да инвестират в по-малки проекти.

11

Анонимен

преди 5 години

преди два дни ЦВетанов обяви Китай и Русия за на голяма заплаха за България.вчера Бойко кани премиера на най-голямата икономика в света . Китай за сключат сделка за милиарди и да инвестират у нас.В същия ден Цветанов спря 62 китайски лекарства, защото Меркел която е в търговска война с Китай му нареди.

10

Анонимен

преди 5 години

16+1 е ход с коня на Путин.Боко беше в Москва.Сега кани китайците.Отношенията на Русия и Китай са превъзходни.Китайските предложения и посредничество ще помогнат на ЕС да заобиколи продължените само преди дни собствени санкции срещу Русия. Путин, Си и ЕС печелят. Пиндостан губи и изпада във все по-осезаема изолация.

9

Анонимен

преди 5 години

В държава с 1мил. офицялно роби няма какво да обещаваг.Трудно е за вярване

8

Тошо артиста

преди 5 години

В България от времето на соца се обищава най много. И като чуя от социалист обещание . Направо ни го слушам ни го чета.

7

Анонимен

преди 5 години

Да са живи и здрави Ли Къцян, другарят Си и целият братски китайски народ!Но...Забравихте Сирия. В Сирия нещата не стоят на едно място. Терористите в района на Дераа днес изразиха силно желание да се разоръжат и да се предадат на Путин и Асад.

6

Втори клас

преди 5 години

Май е по-добре заглавието на материала да бъде "Ликъцян обеща от София по-ниски мита за Европа", освен ако нормалният словоред не е забранен за уважаващия се вестникар...

5

До 3

преди 5 години

Е той два пъти дава оставка вече. Какво направихте освен да назначите Пеевски за шеф на ДАНС?

4

Анонимен

преди 5 години

"Ден по-рано, отново от София той потърси съюз с ЕС в започнатата от американския президент Доналд Тръмп търговска война срещу Европа и Китай. САЩ увеличиха драстично митата си"Китаецът е прав, че заедно сме по-силни срещу империята на злото (САЩ).

3

Анонимен

преди 5 години

Тая мутра с тия китайски комунисти ни върна 30г назад Аман от алчни и зависими политици а ние го мислехме че е станал демократ а той си е бил чист комунист тиква проста и нагла Оставка Незабавно

2

Анонимен

преди 5 години

"Deutsche Zeitung" пише, че китайските шпиони са по-опасни от руските и предупреждава за опитите им да проникнат в Бундестага, министерства и др ведомства. Целта на китайците е да завоюват влияние, което да могат да контролират продължително време, пише в статията.

1

Само за майтап

преди 5 години

Проявява интерес към селскостопанската продукция??? Това го разбирам, докато ЕС вкл. РъБъ И САЩ маат китайски чесън. А можеха да маат български.