93

ЦЦ го рита отсекъде

преди 5 години

До Анонимен 69ти написа:БОЙКО БОРИСОВ ВЕЛИК ДЪРЖАВНИКхората казват:БОЙКО БОРИСОВ шъ *** ДЪРЖАт докът му ВНИКнът или уденът на Цецо щуцера.

92

Анонимен

преди 5 години

А какво ще укрепи народа суджук кръгъл

91

Анонимен

преди 5 години

една прабаба казва каза в трамвая, че ГЕРБелс и Рудофл Цец са ново-наците в Европата

90

Ludoto Lenche

преди 5 години

...po tova shte mu vidite akala !!! sobstvenata mu darjava tane v bednotia ,koruptsia ,naroda I ia napuska ...a toi ( vodacha ) ,ukrepva Evropa I Zapadnite Balkani ?!?!!?

89

Анонимен

преди 5 години

Банкя над всичко!

88

Ала_Бала

преди 5 години

Вървете в Китай за няколко дни и няма да ви се иска да се върнете. Страна пълна с живот и хора. Като пристъпиш в татковината ни - разруха, старост, мъртвило. Направо да заселят 2-3 милиона китайци, че няма кой да работи. У нас има къде, къде повече комунизъм.

87

Анонимен

преди 5 години

До До 89"Чао! Прав ви път към майка ви Русия!!!" казал поляка и се отправил към пещите на Аушвиц, умнико дебилен!

86

До 89

преди 5 години

"...Преди да тръгнем вкупом към Азия..." Чао! Прав ви път към майка ви Русия!!!

85

до Анонимни 88 и 89

преди 5 години

Почти съм сигурен,че си един и същи. Аргументът ти е да псуваш. Напомням ти, че Китай също е комунистическа държава и открай време с Русия са имали търговски отношения,затова и Тръмп смята Китай за,,потенциално опасна държава".А наш Бойко знае само едни локуми да разтяга, обиколи Балканите с държавни пари и Щял да ги обединява. НИКОЙ НЕ го взема на сериозно,защото ходи да се мазни на всички. Политиците му се подиграват навсякъде по света, съветвам го като иска да е ОБЕДИНИТЕЛ да ОБЕДИНИ БЪЛГАРИЯ

84

ха,ха,ха,

преди 5 години

Бойко укрепи България, укрепи Турция, укрепи западните Балкани, сега ще укрепи и Европа ли? Божееее, та той може да крепи да не падне пияния Юнкер и да го целува където му покажат!!!!И сега страшния въпрос: население, което избира, търпи, боготвори, харесва такива, дали заслужава и едно оризово зрънце повече уважение, зачитане, от това, което му/ни засвидетелстват?

83

Анонимен

преди 5 години

БОГ БЪЛГАРИЯ БОЙКО!

82

Анонимен

преди 5 години

Като я нагъзят китайците Европа ще си промени стандартите и ще ти нагодиш към китайските.Благодарение на Тръмп

81

Анонимен

преди 5 години

ДО 88МНОГО СИ НЕРВЕН, БЕ, ПЛОНДИДА НЕ БИ ЗАРАДИ ТЪРГОВСКАТА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И ЕС ДА СА ТИ НАМАЛИЛИ ХОНОРАРА ОТ КОЗЯК?

80

Анонимен

преди 5 години

"16+1" е формат, който цели укрепване на Европа", заяви премиерът Бойко Борисов-------------------------------------------Европа толкова го е закъсала вече, че чака някой да я укрепи.Преди да тръгнем вкупом към Азия

79

Анонимен

преди 5 години

До Бойко я помислидали Китай няма да поиска и Русия и тя да се включи---------------С какво да се включи ***?С Бояришник или може би с Патьомкинские деревни?Или с Кобзон или с "Любе" ?Да ти Е.Б. майката скапана...

78

Анонимен

преди 5 години

До Бойко я помислиТи мало умен ли си, бе?Китай бил приятел на ***...Китай е големия бос, а *** само се опитва да се присламчи към него.

77

До 83

преди 5 години

"не знам дали е за добро но с китайския бизнес идват и китайските правила, копрумпираните на стадиона". Тук май се състезават кой по-голяма тъ.потия да напише. Ако се постараеш да гледаш и чуеш нещата от форума 16+1, щеше да знаеш, че китайците заявиха, че ще се запознаят и приложат във всеки един проект стандартите и правилата на ЕС. За разлика от Русия, която, когато от ЕС й спряха Южен поток, със забележки, че не отговаря на Европейските стандарти, тя вместо да ги отстрани, се оттегли.

76

Бойко я помисли

преди 5 години

Бойко я помисли добре. Китай е първи приятел на РУСИЯ. Ако искаш да присъединяваш Китай към твоята формула си помисли дали Китай няма да поиска и Русия и тя да се включи.А като знаем как Путин ти каза,че си му слуга нещо няма да ти се получи идеята...

75

До 81

преди 5 години

"ама тогава ГЕРБ трябв ада се премахне като партия и да с епреименува на ГКРБ, т.е. Гражданиз а китайско развитие на България...". Мислиш си, че си смешен и забавен и това ти пречи да се огледаш и да видиш, че си безумно Т.Ъ.П!!! Много те съжалявам, но и забелязвам, че не си си пил редовно хапчетата!!!

74

k2

преди 5 години

не знам дали е за добро но с китайския бизнес идват и китайските правила, копрумпираните на стадиона