56

З

преди 5 години

Ал йорданов мн е доволен че ресия отпадна то и той отпадна в десета глуха дебелак стар

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Защото дълбоко в себе си знаят че са капо и още нещо!:)))))))

54

KOKO

преди 5 години

BRITANIJA ,,SKLONILA,,!?!?!?!? AMI KADE SHTE OTIDE? KOLELOTO NA SVETA,NE SAMO NA EVROPA SE DVIZI OT IZNOS I VNOS.ANGLI4ANITE ISKAHA I ,,ONAJA RABOTA DO KRAJA I DUSHATA V RAJA,, NO SE USETIHA NAVREME,4E NE SE POLU4AVA.....

53

котаракът от Солсбър

преди 5 години

Терезия Змейска обеща, който не я слушка, като Борката Джонсън, да го прати на гости при Скрипалите в Солсбъри. При останалия жив котарак на Скрипалите, който направо гори от желание да си отмъсти за смъртта на неговите приятелчета - втория котарак и морските свинчета!

52

няма да стане !

преди 5 години

Всеки да си плаща мито за износ на стоки ! Нека да ги видя англичаните как ще се чувстват да плащат мито за всяка една от 27-те страни членки на ЕС ! Ние ще се справим да плащаме мито само на една държава Великобритания , но тя едва ли ще се чувства добре да плаща мито на 27 държави !

51

Анонимен

преди 5 години

Като ви чета агресивните текстове и обиди,се чудя за какво ви е необходимо всичко това?За какво е тази злоба?Омразата никога не води до положителни резултати за никоя страна.Всеки лош мир е по-добър от война.

50

Анонимен

преди 5 години

До мазепаЦаре имат само Византия(ИРИ),а също България и Русия,не знам друг да притежава тази титла Цар или Царица,тя е наследена от византийците и означава владетел(господар) на всички,дори и на кралете.Означава,че си най-върховния от всички властващи.Немската Екатерина и други националности са имали тези титли,защото са били омъжени за Царе,а не защото са я получили от Византия,както е при българите.Това е много висока титла.

49

Анонимен

преди 5 години

По-важно е 16+1 отколкото 28 - 1

48

Анонимен

преди 5 години

ТУК ВАЖНИТЕ НОВИНИ СА ДРУГИ

47

Анонимен

преди 5 години

До мазепаако го знаеше нямаше да пишеш *** коментари мънки

46

мазепа

преди 5 години

До Анониментова че Райх означава царство на немски го знаем много добре. Това че Британия пожела напускане -също. Но не променя факта че е на колене. Когато оставиш дългосрочната си външна политика в ръцете на референдуващи бабки - става така.

45

Анонимен

преди 5 години

До мазепаНикой не е на колене, англичаните искаха и напуснаха ЕС. Обаче никой не е длъжен да ги храни. И освен това "райх" означава държава. Британия също е райх.

44

мазепа

преди 5 години

Британия на колене пред европейския Райх. Следват западните Балкани, Украйна, Грузия и Беларус.

43

Анонимен

преди 5 години

До ФактНЕ ВСИЧКИ, САМО АНГЛИЯ ОБЕДНЯВА.

42

Анонимен

преди 5 години

БРИТАНСКАТА ИКОНОМИКА Е ИЗНОС НА ШОТЛАНДСКО УИСКИ И ВНОС НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ ЕС.

41

бай онзи

преди 5 години

До Факт 37Още един фантазьор. А розови слончета да ти се привиждат? Я върви си пий хапчетата бе Наполеон.

40

бай онзи

преди 5 години

До Анонимен 36Относно разпадането на великобритания то вече е започнало, защото Ирландия им затваря границата си, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия е възможно да се отцепят, защото искат оставането в ЕС и съответно и те ще направят граници и какво остана от "великата" ви британия ? Едно нищо. Прищяло ти се е разпадане на Русия ама тая няма да стане сорос0идче. Много като тебе други плакаха.

39

бай онзи

преди 5 години

До Анонимен 36Знаеш ли кога ще се разпадне Русия? Когато си видиш ушите без огледало. Има да чакаш. Те много отдавна чакат чакалите мръсни Русия да се разпадне и постоянно и правят, какво ли не,за да постигнат тази си цел, ама на не става и не става . Така ще е ревете *** само това ви остава. Бас хващам, че велико нещо уж наречено британия ще се разпадне, но не и Русия.

38

ДО 36

преди 5 години

ЗЛОТО РУСИЯ ЩЕ СЕ СКАПЕ АКО ПАК СЕ ВЪРНЕ ЕЛЦИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НО НЕ ВИЖДАМ НЯКОЙ ДА СЕ Е ВЪРНАЛ ОТ ТАМ

37

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 5 години

ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ !!! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ДА ИМА СВОБОДЕН ПАЗАР ПЪЛЕН АБСУРД !!!