61

патил

преди 5 години

Тука един пише че е гнусотия. От чия гледна точка. От моя не. Няма изневери, няма болести, няма кавги, няма ламтеж за пари, еднократен разход. Кое е гнусното. Може би че няма да робувам на някоя безмозъчна пикла или че няма да се трепя с някого за ... Айде да не продължавам. Всеки с мнението си.

60

Анонимен

преди 5 години

Гнусотия! Колко е пропаднало човечеството, щом смятат че е нормално мъж да има сексуални отношения не с нормалната си жена, а с робот и надуваема секс кукла.

59

Анонимен

преди 5 години

Господ(за атеистите Природата) си знае работата!!! Великите Цивилизации никога от никого не са били побеждавани. Ако не загноят отвътре. Цивилизация която прекрачи червените линни на Господ(природата), бива самоунищожавана. И варварите я завладяват.

58

Анонимен

преди 5 години

А на бой носи ли?Ако не- пас:)

57

Румен

преди 5 години

Да се вкарат в затвора всички от сайта за тази статия!Това е подривна дейност и саботаж на правителството и работата му за увеличаване на бебетата в България!

56

Курцио

преди 5 години

"Говори и става за секс" е оксиморон!

55

Хармония,

преди 5 години

Психическо и емоционално равновесие , отвсякъде

54

Анонимен

преди 5 години

Който е мераклия за куклата Хармония да изгледа шведския сериал в два сезона Истински хора (Real Humans).Даваха го преди време и у нас.Та там такива "Хармонии" и от двата пола колкото искаш.И са програмирани да вършат и казват това което иска купувача, но идва момента когато се препрогамират и да убият този който си мисли че им е собственик.Та няма само "убавини".

53

Анонимен

преди 5 години

Парите най променят представата за секса. Като вземеш да имаш кинти, почваш да имаш и мнооого секс. Правиш всичко и накрая ти писва и си караш на традиционните схемички ;)

52

Анонимен

преди 5 години

робот или роботка?

51

Danniboy

преди 5 години

Дано по-бързо се осъвършенства модела - кошмарът на феминистките, които манипулират мъжете само защото могат да предложат секс. Ето тогава ще се цени наистина реалната връзка между мъж и жена. Защото ако можеш да предложиш само едни цици и джуки и мрънкаш постоянно ще те заменят с кукла, която даже запазва искуствените си гърди за по-дълго, а не като твоите, които постоянно ще искат ъпгрейт.

50

Сиготочисигобара

преди 5 години

Ей ачкосум на тоя инженер дето се е сетил да направи това революционно откритие... Представете си само избираш каквато искаш пичка ще бъде готина и нагласена нифоманка..Вечните мрънкала няма да ги има и да се надуват повече равни права за всички не само за милионерите хахахахахаха айде по бързо да ги пускат в производство

49

Анонимен

преди 5 години

Поредната технологична идиотия съсипваща човечеството а не помагаща му да се възвиси!

48

анонимен

преди 5 години

Имах две възрастни приятелски семейства, цял живот бяха неразделни. Мъжете починаха един след друг, в рамките на година. Като погребваха втория възрастен мъж, жената на починалия по-рано влезе в току - що изкопания гроб с една бутилка ракия и молеше починалия си приятел да я занесе на мъжа й и двамата да я изпият. Покъртително беше. За секса не знам, но това технологиите не могат да го заместят.

47

Анонимен

преди 5 години

Ужас!пълен ужас!а деца ще ражда ли!!!това е за психично болни хора!а самотните ж жени на тях какво ще предложите!!

46

Буха ха ха ха ха

преди 5 години

1- да стъпка секс със момичета със силиконови протези2- ра - секс с надуваема кукла3- та - секс с робот4- та имаше един чичко милия правеше секс с колата си - червен фолцваген костенурка червена , а и една женичка имаше, тя пък се ожени за едно дърво, ходеше всеки ден в гората да се целуват, много сладко беше :)Повече такива хора ни трябват ей :)

45

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAКой пък е навит да храни "SHEFA" на маймуните за да изкривява фактите и да е анархията. Дааа популацията е само 1 брой чиста *** на 80%!Да знаеш не ми пречиш ти сам на себе си пречиш, защото си смешен. Хахахах!!!

44

Анонимен

преди 5 години

"Светът ще свърши" е само за расата която забрави да се грижи за планетата. След тази раса ще е хибриди или ще сме изместени от роботите.

43

🚆 на ужа

преди 5 години

Простия си остава ***,и кукла да му дадеш,ще я гледа като такава и си умира нехармоничен !

42

Анонимен

преди 5 години

Мда, а после ще вкарваме имигранти....