8

Анонимен

преди 5 години

Поредните " сензационни новини"Важното е, че компетентните органи са уведомени и ще се вземат мерки.Децата си играят и понякога стигат далеч.

7

До 4 от Дали

преди 5 години

Какво пиша аз, а теб какво те гони?! Аз пиша, че закони няма и затова е насилието и че и сега не вярвам законите да променят нещо. А ти ми циклиш на дискриминация, каквато не споменавам. Пренос някой правиш, дето няма общо с логиката. Ганьово мразене до това води. Заслепява. Лишава от човечност. Деградация.

6

Бай Торбалан

преди 5 години

Да се сезират и затова, че събират отпадъци от кофите. Достойно занятие за европеец в 21 век.

5

Анонимен

преди 5 години

Те непрекъснато правят най-различни простотии, за да привличат внимание. А вижте как са поставени бутилките, само едно нещо прилича на камък, другото, което се вижда е стар, мръсен найлон. Че са бедни е реално, но имат златни зъби, обици и други украшения... А са бедни, защото не искат да учат, раждат като зайци, с безконтролната си раждаемост целят да обсебят България. Но не им идва на ум, че с чалга и кражба, без българите, няма да има какво да крадат и ядат.

4

Анонимен

преди 5 години

До ДалиАко е вярно това, което казваш - че е възможно спрямо това дете да е проявено насилие, тогава не виждаш ли кой е проявил "насилието"? Други ромски деца от същата махала. За каква дискриминация може да става въпрос и защо в предишните материали, съобщаващи за този случай, се говореше за нетърпимост между роми и българи? Никакъв българин не е участвал в това.

3

Децата са си играли

преди 5 години

Каква липса на хуманност, какви пет лева?Стига търсихте под вола теле!Ами когато ние си играехме "на доктор"? Нали в тази игра едното дете е пациент, а другото е лекар. Това, което изпълнява ролята на лекар, имитира, че бие инжекция или прави операция на другото дете. Тоест, имитира, че го разрязва живо! Никой досега не е пропищял, че сме проявявали липса на хуманност или че сме дискриминирали някого.И в Самоков случаят е същия - никой не заравя никого наистина, а правят някаква имитация!

2

Дали

преди 5 години

Лесно е да се затвори устата на дете и да мине насилието за съвсем уж че и доброволно. Само че детето на снимката хич не изглежда ок и едва ли е доброволно. Но при нашите закони, пак добре, че сигналът изобщо е проверен. Сега проявилите насилието спрямо детето ще бъдат потупани дружески по рамото и ще си продължават по старому. Нищо ново не очаквам от родните закони да се случи.

1

Анонимен

преди 5 години

и сега какво става с междуетническото напрежение в Самоков