19

Анонимен

преди 5 години

До 16Мъдра жена,умна.Очевидно е такава. Според мен е искала да каже:" мъжете говорят едно, това което иска да чуе жената и да им се хареса и извършват друго". Действията им се разминават с думите. Защото в 90% от мъжа са си въобразил, че жената обича с ушите си. И е голяма изненада за него, като започне да обича със сърцето си и очите си.

18

Анонимен

преди 5 години

Мъжа са с лош характер, глезен и с много висок гард. Реве че го е оставила, но нищо не прави по въпроса да се оправи. Кой виновен!? Получавал, всичко на готово при най-малкия отказ на родителите си, чрез фасон и инат. При жената по друг начин стоят нещата. Не може да се инатиш, свали малко гарда и си оправи лошите отношение с нея. Не се глези това не е *** да не ги забелязва, тези неща и да ти прощава всичко. Бъди мъж и си за дръж жената при теб.Оправи се с нея!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Второ поколение мамини синчета? Не, децата се научиха да си искат каквото им е нужно от самото начало, също като момичтата преди. И за това самотните майки на момичета ги наричат мамини синчета ;))) Ами, нали все за равноправие се брите. Ето ви равноправие ;))) Сега си го консумирайте това равоправие и му се радвайте ;))) Само че, понеже сте самички, ще трябва наистина да работите, а не като до сега да крадете труда на мъжете и да се кичите с техни лаври ;)) Трудно е, а? ;)))

16

До Анонимна 14

преди 5 години

Тази майка е била умна жена. Но представите й са от друга епоха. Тогава мъжете са "сваляли звезди" на харесаното момиче и са се стараели да й се харесат чрез комплименти и големи обещания.Днес е друго. Вече е пораснало второто поколение, отгледани като единствено галено детенце. Бащите им са били същите и е нямало от кого да видят добър пример. Очакват всичко да им се поднесе наготово, да им се слугува и мислят, че всеки им е длъжен. Той направо пита какво ще му дадеш, имаш ли пари и връзки?

15

До Анонимен 10

преди 5 години

Успя да ме разсмееш. Спомних си нещо. Бяхме студенти втори курс. Най-голямото *** - разглезен, мързелив, грозничък, на всичко отгоре кльощав хърбел, злобен и завистлив, вечно без пари за джобни. Та този същият се осуква около една от най-хубавите мадами, при това от доста заможно семейство, но още съвсем млада, наивна, кротка. Казва й: "Ако аз сега спра на улицата 10 непознати жени и им предложа да преспят с мен, 9 ще се навият. Ти ако спреш 10 мъже, най-много трима да се съгласят!"

14

Анонимен

преди 5 години

Мъдрост от една позната, на една позната: "Мама ме научи да не слушам какво говори мъжа, а да гледам, какво прави "

13

Анонимен

преди 5 години

Минко от толкова много любов с различни жени някъде вече ще е станал татко.

12

Анонимен

преди 5 години

Такива са тенденциите вече - силния пол плаща сметката и остава пари за риза и скъпи мъжки обувки, иначе няма секс ;)

11

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости!

10

анонимен

преди 5 години

За мъжете е ясно. А на жените, които обичат с ушите си, както е известно, мъжете задължително да повтарят, че са стари, глупави и грозни. Успехът е гарантиран.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Поздравления!Не всеки може, ей така - в нета, да си признае, че е жиголо.

8

Анонимен

преди 5 години

Бих я ухажвал след секса, но само ако е твърде качествен и ако си плати добре с бакшиш. При твърде добър секс може и да не искам бакшиш. В противен случай да се ухажва сама Или да си извика някоя приятелка - феминистка да я ухажва. То нали и без това сега това е тренда ;))

7

Анонимен

преди 5 години

"Мъжете са изложени на по-голям риск от отказ" Това никога не е било. Особено на последък с тея феминистични изяви на някой неособено интелигентни млади представителки на силния пол, няма начин начи ;)))

6

Анонимен

преди 5 години

мъж с прилепнали дънки, що е то

5

Анонимен

преди 5 години

Жените са пълна прецакня!

4

MaйMyнaтa

преди 5 години

Минко 47 ергена що го нема вече по тия въпроси, да не е сменил посоката нещо

3

Анонимен

преди 5 години

До мъжете са сърдечни 2Вие наистина ли сте в ред или успешно се преструвате пред познатите си?!Коя жена иска да прави секс с ***, което не я уважава?!?Наистина вярвате, че някоя ще легне, ако знае, че не я уважават и обичат?Идете и се прегледайте при добър специалист!

2

мъжете са сърдечни

преди 5 години

а жените са интересчийки и безсърдечни !Един мъж много рядко би отказал секс на жена дори тя да не му харесва ! Мъжът просто ще уважи жената и ще направи секс с нея ! Докато жената почти винаги отказва секс с мъж който не й харесва ! Не й пука ,че ще му нарани сърцето ! Но когато мъжът е симпатичен ,жената веднага се съгласява да прави секс и забравя ,че е омъжена , изневерява и се кефи на живота !

1

Анонимен

преди 5 години

Момчета не си заслужава да се занимавате с жени. Ако бях млад не бих се прецакал пак по този начин. Понеже знам мисленето на феминистките ще кажа, че никога не съм изоставян от жена.Това са брутално егоистични използвачки. И съвсем не говоря само за пари, а също така за време, внимание, усилия и всякаква жизнена енергия.И най-хубавото във всичко е, че накрая си виновен.