21

Анонимен

преди 5 години

Извинете ама това не е ваша работа като се е случило,случило се е това,което правите не е хубаво един от вас е написал,че Господ гледа да гледа това,което пишете въобще не е хубаво!

20

Анонимен

преди 5 години

Търкулнало се гърнето Емилия та си намерило похлупака някакъв Башур-чалгаропитеци. Жалко за жертвата им, 19-годишният младеж.

19

Анонимен

преди 5 години

Тази жена е щетаджийка. Тя носи щети и те паднаха върху на този човек семейството.

18

Анонимен

преди 5 години

Чалгарите срам и жал нямат.За тях всичко е пари.

17

Анонимен

преди 5 години

Емилио вместо да ревеш с крокодилски сълзи и квичиш фалшиви песньовки, да беше карала колата или този до теб, вместо да ти бърка под полата,а сте дали на 19 годишно момче с книжка от месец да ви вози докато се натискате.Безсрамници.Господ гледа.

16

Анонимен

преди 5 години

Тези на снимката са циници.Заради сърбежите им си отиде младо момче.А те песни и снимки си постват в социалните мрежи.Вулгарно е.Няма тъга тук.Горката майчица на момчето само тя знае какво и е.

15

Abc

преди 5 години

Животът ви е поп - фолк

14

КОКО

преди 5 години

Ау то бива наглост но чак толкоз, ужас. Тая кво се прави че е в траур. Да се скрие нейде защото е виновна за катастрофата. Нахална та чак шевовете й се късат. При жива майка кво е правила на погребението на това красиво дете? Двама мъже и един годеник и всеки и е любоФта на живота - Жорж що не се замисли с ква се е хванал зарязал си красавицата заради тая . Коко и тоя преди него са били прави, бой , бой до спукване а и развали семейството на Анелия още тя трябваше да я сложи където и е мястото

13

До

преди 5 години

Емито от село Гълъбово, Старозагорска област. Момчето си има майка, а ти си нагла и безочливо призьорка във фб , ок :) всеки да си знае мястото все пак.

12

Хрис

преди 5 години

Браво! Всичко по реда си. Първо с присъщото си тъпоумие даде колата на момчето без грам стаж зад волана а като стана трагедията реши да изпее 2-3 тъжни песнички преди да започне с " аху иху ". Башур е сигурно кьорав бе....А тая забрави собствените си деца...Коко Динев се отърва

11

Пореден

преди 5 години

Селски сюжет, отива им, само в България простите урви правят реклама от личните си драми, няма с какво друго. Имах една колежка и тя от Гълъбово - тя пък лъжеше в кой месец е бременна, накрая каза, че лекарите са й объркали термина с месец и нещо, а преди това каза, че е болна от рак и рева офиса, майката на простотията. Как ни налази тази *** , и се размножават , мани.Пазете се от такива психопати с кух живот, нещастни и заливат хората с техните помощи, взимат ви от времето и енергията.

10

65

преди 5 години

Някой е бачкал яката по време на траура.Песен е измислил.Да може Еми после да пее.Ако спре да ни се вре със себе си и демонстрациите може и да и повярваме.Но всъщност той и е разрешил да пее.Защо сме възмутени.Тяхна си работа

9

аце

преди 5 години

тая спържа грозна не става за нищо тоя не вижда ли че заради парите е материалиската

8

АНОНИМЕН

преди 5 години

Лека пръст на момчето ! Съболезнования на родителите му ! Майката на момчето защо не счупи тъпата глава на тая? Това е гавра с момчето. Емилия каква му е? Вкопчила се в парите на баща му. Позьорка. Дано Жорж Башур по-скоро я разбере и да и бие шута. Да побърза докато не му е родила дете.

7

Красимир

преди 5 години

Заради парите на таткото тая е неописуемо нахална и нагла. Парите я побъркаха. Зарязала си нейните деца и за месеци заобича чуждото. Стига писахте глупости колко огромна й е мъката и загубата, защото Феди си има жива майка която най-много го обича и е изключително красива. Загубата е огромна само за родителите му. Сега очакваме да роди дете и на Башур за да го успокои. В НАТФИЗ и е мястото на тая. А колко обичаше и Коко Динев ама с право я е бил. Живяла с Коко, а имала връзка с Башур ? Тия мъже

6

Анонимен

преди 5 години

смърди на фалш

5

Анонимен

преди 5 години

Започнах да я слушам от любопитство. Доповръща ми се на трийстата секунда. Ама че гадно демонстриране на мъка! Та тази жена е виждала това момче няколко пъти в живота си, какви са тия страдалчески вопли, все едно го е откърмила... Ей, това момче има истинска майка! Тя, на всичката и мъка, как ли се чувства... Кому са нужни ПЕСНИ и клипове при смърт?!? Уф... чалгаджийско отвсякъде.

4

Дедо

преди 5 години

Нагла до безобразие. Уж беше в траур , а си прави клипове и се забавлява. Много тежко за родителите на момчето, а тази *** допълнително налива масло в огъня.

3

гп

преди 5 години

От една страна има логика да направи песен и това се очаква, но от друга страна е перфектен момент за популизъм. Да се надяваме да е искрено.

2

Veni

преди 5 години

Много тъжна балада...чух я,докосваща сърцето :)