25

Анонимен

преди 5 години

Нещо за влиянието на макдоналдс и разнитете там коли? Здравословни ще да са?

24

Мавъра от Драгалевци

преди 5 години

Ха сега се ЗАМИСЛЕТЕ ДАЛИ ТЕЗИ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ..........ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ НЕ Е САМО ЕДНО СЪРЦЕ....... КОНСПИРАЦИЯ ЛИ ?...........НЯМА ТАКОВА НЕЩО.........ОБАЧЕ ИМА РАК И ЛЕВКЕМИЯ И ОЩЕ.....ЦЯЛ УЧЕБНИК ПО ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ.......А ТЕ ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕХА ?.............ИЗМИСЛИХА ГИ.........КАТО ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ.

23

Анонимен

преди 5 години

Жесток дипломатичесик фал! Лекарствата нямаше да станат по-канчерогенни отколкото са били преди пет дни, ако бяха взели решение да изчакат една седмиа- да си замине китайският премиер, да се поразнесе неговото идване и тогава - да ги блокират.А сега докато той е тук да се договаря, удряме шамар на най-голямата икономика в Света!

22

Анонимен

преди 5 години

Тези лекарства ги спират ТОЧНО в деня в който китайският премиер дойде да прави бизнес за милиарди. ЗАЩО? защото Европейската комисия по лекарства така е наредила! усещате ли тънкият момент? ЕС притеснен че Китай ще развие бизнеса си тук ни нарежда да влезе в търговска война с Китай ние веднага изпълняваме интересите на Франция и Германия!

21

хм....

преди 5 години

Вече пета година пия ВАЛЗАП 160 !!!! И сега какво? Да съдя някого? Кого? Арменския поп може би...

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Произвеждат се. Например в Словения. В списъкът няма продукти на таиз популярна словенска фармацетвтична компания, представена на нашия пазар.

19

Анонимен

преди 5 години

Всичко китайско е токсично.Чуя ли китайско- бягам със 100км/ч.______________Значи не трябва да пиеш никакви лекарства. Освен в Китай и Индия никъде не се произвеждат активни субстанции, които се влагат в производството на лекарства.

18

Додо

преди 5 години

Яжте чиста храна, изхвърлете бялото брашно, бялата захар и солта и яжте 95% растителна храна и ще си решите много проблеми - кръвно, холестерол, кр. захар и т.н. Ама не е като да лупаш по масата, да бичиш чалга, да наливаш алкохол и да викаш '*** съм го, яж, пий и си носи новите дрехи'! Иска се дисциплина!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Ти можеш ли да четеш? Самите китайци са информирали ЕС за замърсяването! Чукча читател, чукча писател...

16

Пламен

преди 5 години

До Анонимен#5: А можеше сега да очаквате малко китайче. Прибързал си...

15

Анонимен

преди 5 години

Те китайските лекарства сигурно ги произвеждат в някоя високотехнологична тръстикова колиба в село Чън Чун Чан в планината Тян Шан!Както и всичко друго де...

14

Анонимен

преди 5 години

Изпаренията от дизеловото гориво -доказан канцерген,особенно при големите градове..Но по темата се мълчи.За тях са по важни парите,не здравето на човека..

13

Красимир

преди 5 години

Баща ми беше умерен във всичко, но умря от рак - пиеше Sarteg против високо кръвно.

12

Анонимен

преди 5 години

Най-доброто лекарство за сърце и кръвно е 50 грама виски.(но от качественото, а не от черния пръч). няма майтап.

11

Анонимен

преди 5 години

То по тази логика трябва да забранят и евтината храна която всички купуваме, че е блъскана с канцерогенни съставки...

10

Анонимен

преди 5 години

Колко умрели китайци има в Китай умрели от тоз илач и колко умници в ЕС умират от сърдечни проблеми причинени от качествени евроилачи как са статистиките.

9

Анонимен

преди 5 години

Китай е 1 млрд човека ЕС е на умирачка, тажък антирекламен удар по конкурентна индустрия, сега и Китай ще им начаткат мита на триполовите, ЕС скоро ще каталяса.

8

доктор Охболи

преди 5 години

От китайските "продукти" единствено бамбуковата ръчичка за почесване е с практическо приложение.Всичкото им останало "производство" във всяка една сфера е опасно за вашето здраве !

7

Анонимен

преди 5 години

АЕЦ Белене, строена от китайци, няма как да е токсична...Вервайте

6

Ken

преди 5 години

До Анонимен 1... обут в китайските си кецове ;)